-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
Satyricon #63674 üzenetére
Tudom, hogy manapság a ragasztók már csodálatosak és a Lotus Elite alvázát is évtizede ragasztják, de...
Én futómű rögzítési pont, ami teherviselő elem kisipari, házilagos ragasztással történő javítását semmiképpen nem tudnám ajánlani.A benzintankot le lehet szedni szépen és máris hegeszthető. Szerintem a végeredmény balesetveszélyes, jobban, mintha úgy hagynád ahogy van.
Amúgy a fickó le is írja: "THIS VIDEO APPLIES TO CARS WITH NO SUBFRAME CRACKS. IT IS PREVENTATIVE."
Hozzávetőleges fordításban: A videóban nem törött autót javítok, hanem megelőzésképp alkalmazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Íme az új Android Auto!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest