- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak van egy íróasztala, rémegyszerű az egész, Ikeaában vettem rég régen, de már nem lehet kapni, ezért gondoltam vágatok magamnak méretre, és összetákolom.
Ilyen lapokra lenne szükségem:
(esetleg dobhatnátok tippeket hol vágassam le, hol a legolcsóbb?)
5cm vastag munkalapra és oldallapokra gondoltam. Összes tudom úgy rakni, hogy ne legyen instabil?
Milyen fából lenne érdemes csinálni? A munkalapra üveglapot szeretnék vágatni, tehát nem feltétlenül kell über durva karcállónak lennie.
Ja és mindenképpen feketét szeretnék.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest