- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Azt nem írtad, hogy ezek aksis kamerák, illetve mivel a konkrét típus még mindig nem derült ki, így azt neked kell tudni, hogy bírják-e az esőt!
A 2 méter magasság az nagyon kevés, szerintem felejtős.
Így már eléggé más a leányzó fekvése ( ), nehéz tanácsot adni, gondold át te magad és hajrá!FireKeeper:
Ha semmi extra funkció nem kell, akkor a legolcsóbb, de már vállalható minőség a Hiseeu és Kínai társai, Hiseeu 5mp POE kamerarendszer teszt.
Banggood-ról érdemes venni, az EU Priority Line szállítással áfa és vám mentes.
Ennél drágábban Annke (by Hikvision).[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
Szia.
Kérdés, hogy mennyire akarsz vak foltokat hagyni?
Hárommal: 7 + 6 + 4 vagy 8-as hely.
Ezekkel még az első udvar/kert az vakfolt, illetve hátulra sem lát rendesen.
Én legalább 4-et tennék fel: 1 + 7 + 6 + 3
De 5-el lenne kb az igazi (a rajzod alapján, szerintem): 1 + 7 + 6 + 4 vagy 8 + 3(^)(>.<)(^)
-
gerisz23
őstag
-
Veron
addikt
Esetleg a Hismaho névvel gyártott darabokról? [link]
Korábbi kiszemeltek'
[Wanscam k55a]
[Soliom S60 ]"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
jézusom
addikt
Nem kell egyforma, nekem a 8db kamerám 5 különböző, ez senkit nem érdekel, de ha az infra nem pislákol éjjel, akkor észre sem veszi a betörő, de nem is hihető. Persze van olyan infra is, ami nem észlelhető emberi szabad szemmel, de egy telefon kameráján keresztül már kiderül a turpisság.
Van a reolinknek ilyen akkus kamerája, nem tudom ki vett ilyet, de szerintem van róla teszt. Aztán vélhetőleg úgy is az lesz a vége, hogy rendesen kihúzod az utp-t. Nem véletlenül mondjuk, hogy felejtsd el a wifit, ha egyszer nincs rá opció, akkor nincs, nem tudjuk megoldani. Mondom még erre a reolinkre van esélyed de nem is olcsó, meg nem is tudom a minőségét.[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Még ha a lant meg is oldod wifi-vel, az áramnak kell vezeték. Vezetékmentes áram továbbítzás még nem létezik ilyen mértékben. De ha már az áramot vezetékkel oldod meg, akkor elfér mellette a lan kábel is.....
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Gainward GF GTX770 Phantom 2GB 256bit GDDR5 Videokártya