Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz szabi86 #7201 üzenetére
Foscam kérdésre nem kaptál választ, így azt én most megteszem.
Nekem Foscam kameráim vannak. (három fix. kültéri, egy forgatható kültéri, illetve egy forgatható beltéri) A kültéri kamerákkal elégett vagyok, a beltérit nem vásárolnám többet, mert szériahibája van.
Két kültérit ajándékba kaptam, ezért úgy gondoltam, maradok a Foscam márkánál, hogy ne legyenek inkompatibilitási problémák. Ha nulláról kellett volna kiépíteni a rendszert, akkor Kínából vettem volna Hikvision kamerákat. A Foscam szerintem túlárazott, mivel 1MP-es kamerákat adnak annyiért, mint amennyibe egy több MP-es Hikvision, vagy Dahua kamera kerül.
De minőségi kifogást nem tudok ellenük felhozni (kivéve a beltéri kamerát), szóval amennyiben ehhez a márkához ragaszkodsz, lebeszélni nem foglak.
21 éve a Prohardveren! ™
-
markussandor
senior tag
válasz szabi86 #7201 üzenetére
Szia,
nekem ilyen kameráim vannak: http://www.hikvision.com/us/Products_1_10533_i7579.html
mindegyik 6mm-es.
A szoftveres támogatása szerintem nagyon jó, magyarul beszél, és csak egy IE kell hozzá.
Androidom van, de gondolom ios sem gond.
Riasztás esetén képet is küld, de én nem használom, túl érzékeny.
Azért fontos a kábelt ellenőrizni, mert mint írtam, 48V fog rajta menni, és ha elkötötted, gondolom elfüstöl a kamera, az meg nem garanciális esemény!
Semmi se hacker biztos, de ha ezekre nagyon komplex jelszót állítasz be, és még VPN mögé is teszed, akkor megtettél mindent.Mint írtam, semmilyen más márkát nem ismerek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest