Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Van két dome kamerám felrakva a ház elejére-végére. Működnek is rendesen (eddig mindig csak nappal néztem rá), de éjszaka pár napja észrevettem, hogy olyan a képe mintha ködös, foltos lenne (csak éjszaka, infrák működésénél nem jó).- Az infra ledek a kamera mindkét oldalon működnek.
- Az érdekesség, hogy a férjem hajnalban levette a műanyag borítást a kamera elől, és akkor tökéletes volt.
- A műanyag borítás kicsi matt, de egyáltalán nem vészes
- Nappal viszont nagyon szép képet ad
csatolom a képeket.
a kameraműanyag borítás nélküli hajnali kép.
Olvastam egy régebbi oldalon egy ilyen hibajelenséget, megoldást is talált rá az író egy idő után, csak épp az nem került leírásra. Egy másik leírásban is volt hasonló, ott az ellenző fekete festése oldotta meg, de ugye az más fajta kameránál volt.
Férjem néztem, hogy az infra nem zavarja-e a kamerát, de a műanyag borításban lévő fekete "elhatároló" tökéletesen zár. Lehetséges, hogy a műanyag annyira matt lett? (leszerelés közben amikor közel volt a férjem a kamerához, ott jó volt a kép)
Esetleg valakinek valami ötlete, javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest