- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovyhun
tag
Egy meghibásodott kamerát szeretnék lecserélni.
Régen követtem a fórumot, de mióta gond nélkül üzemel a rendszer, lemaradtam.
(HIK nv és 4db Hiseeu 4MP kamera)
Most szeretnék kicsit jobbat venni, most átnézve kicsit a fórum végét, mivel nagy pénzeket nem szeretnék rá költeni, Reolik talán jó kompromisszum lehet.
Eközött a kettő között az árán kívül mi a különbség?
https://www.aliexpress.com/item/1005001627721271.html
https://www.aliexpress.com/item/4000443672063.html -
kovyhun
tag
Sziasztok!
Hik-Connect felhő nektek működik?
Nekem egyikre sem kapcsolódik:
litedev.eu.hik-connect.com
dev.eu.hik-connect.com
Próbáltam az "eu" nélkülieket is. Nemrég frissítve volt a rögzítő, meg egy kameracsere, más változás nem volt.
A tracert a 99.82.182.62 után timed out... -
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Xiaomi Mi Home Pro 360° 2K (MJSXJ06CM/BHR4193GL) IP kamerám. Azonban egyik pillanatban sárgára változott a LED-je és azóta se kép, se hang, kapcsolódni sem lehet.
Próbáltam végigjárni a miui fórumait és a redditet és de nem találtam megfelelő firmwaret a géphez sajnos. Esetleg valakinek van bárhol egy linkje pontosan ehhez a típushoz: MJSXJ06CM ?
Előre is köszönöm -
vacs
Topikgazda
-
varmi2
nagyúr
válasz
markussandor #17489 üzenetére
Még nincs, de oda lesz. Az eget akarom rögzíteni.
-
varmi2
nagyúr
Károsodást okozhat-e egy ip kamerában, ha a napfelé van fordítva a kamera? És a nap nagy részében teljesen belesüt?
-
vacs
Topikgazda
válasz
gerisz23 #17485 üzenetére
Internet Explorer böngészővel látnod kell, ha engedélyezed az active x és webcomponent pluging, összefoglalóban ehhez is van leírás!
Momcrew: úgy tűnik ez kamera függő, mert nekem volt olyan kínai kamerával dolgom, amit internet nélkül ap módban simán beállítottam és tökéletesen működött!
-
vacs
Topikgazda
válasz
gerisz23 #17482 üzenetére
Szia.
Minden wifis kamera használható kábelesen is, ha van a kamerán csatlakozó!
Nem kell tudnod semmilyen ip címet, dugd össze kábellel és a routertől automatikusan kap ip-t.
A router webes felületen látnod kell majd a kamera ip címét, ha nem, akkor az Advanced IP Scanner app megkeresi neked (topik összefoglalóban van link)! -
gerisz23
őstag
Sziasztok!Amiko wifis kamera sett.Kamerákon van ethetnet csatlakozó is (gondolom felprogramozáshoz).Ha tudom a kamera ip címét nvr-ből akkor rálehet csatlakozni a kábelen keresztül?
-
vacs
Topikgazda
válasz
run4fun #17479 üzenetére
Ha a kamera sd kártyára rögzít, akkor alapból 0 adatforgalom lesz.
Csak akkor használ internetet, ha távolról rá néz az élőképre, vagy vissza nézi a felvételeket, vagy ha értesítést küldd a kamera.
Függ, hogy hány megapixeles a kamera, illetve hogy az elsődleges, vagy a másodlagos streamet nézi-e.
Kb lehetetlen előre megmondani. -
run4fun
tag
Sziasztok!
Kaptam egy kérdést ismerősömtől, így hozzátok fordulnék:
Zártkerti ingatlan. Net: mobilnet. 220V van. Éjjeli/nappali, ha lehet mozgatható/forgatható kamera. SD kártya benne, de itthonról is meg tudjam nézni. Valami oszlopra kellene tenni hogy körbenézhessek, de a villám ugye...
Az első kérdés az, hogy mekkora adatforgalmú csomagja legyen a sim-kártyán? Köszi! -
markussandor
senior tag
-
sambenez
addikt
válasz
CounterBoci #17476 üzenetére
Ez is a mozgásérzékelés miatt van. Az árnyék változását nézi mozgásnak.
-
CounterBoci
senior tag
Köszi, első körben beszerzek egy külön ir reflektort. Mozgásérzékelést nem akarom kikapcsolni, éjjel nincs senki ott. Amit még észrevettem, hogy sokszor beriaszt ha felhős/napos periódusok váltják egymást. Nem találtam még el az optimális érzékenységet valószínűleg
-
Pille99
tag
válasz
CounterBoci #17472 üzenetére
Infrát kapcsold ki, és vegyél egy infrát és helyezd el a kamerától 2 méterre
-
Morris
veterán
válasz
CounterBoci #17472 üzenetére
Exir ledes kamerát kellett volna venni. Arra nem mennek a bogarak. Csak elvétve.
-
CounterBoci
senior tag
Üdv!
Beneveztem egy Reolink 511W-re. Aliról vettem, nekem jók a tapasztalataim vele. Ha valakit érdekel a képessége, akármi, segítek, ha tudok. Amiben én kérném a segítséget, hogy éjjel számtalan riasztást kapok az infra előtt kóricáló rovarok miatt. Erre valami megoldás?
-
gorog00
csendes tag
Üdvözletem!
Hikvision IP kamera rendszerem élő képét csak akkor látom telefonon ha otthoni Wifin vagyok.. Munkahelyi wifi vagy mobilneten OFF (hálózati csatlakozás sikertelen)
Merre keressem a hibát?
köszi -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Ez a kamera kalkulátort találtam. -
cooi11
senior tag
válasz
markussandor #17465 üzenetére
Változott a terv.
Egy (1db) ilyet szeretem volna a szomszédtól irányitani felém,
(ez mindent lefedett volna)
de túl macerásnak vélte az ötletemet a szomszéd.
Így a házra szerelek 4db kamerát ha meg találom a megfelelőt! -
markussandor
senior tag
válasz
cooi11 #17459 üzenetére
Szia,
én arra tippelek, hogy bizonytalan lesz a dolog, ha a kamera amúgy tud PoE-t, akkor én egy PoE tápegységgel oldanám meg. (anyámnál ezzel a táppal üzemeltetem)
-
vacs
Topikgazda
válasz
cooi11 #17459 üzenetére
Nekem az egyik kamerámnál kb 20 méter kábel van, az még működik.
A másik kamerám viszont kb 28-30 méter, na oda már kevés volt.
Nappal szépen ment a kamera, de este mikor az infra bekapcsolt, akkor a kamera offline lett, reggel újra működött.
Külön tápot kapott, azóta jó.
Ahogy bigrock is írta, határeset... -
Jim12
tag
Szerintem hibás széria . Ami nekem volt IMOU Ranger 2 IPC-A42P és pár hétre kiadták az IMOU Ranger 2 IPC-A42P -B-V2 szériát. Természetesen minkettő eu. verzió.
-
Jim12
tag
válasz
jézusom #17460 üzenetére
Persze , hogy van. Ki is kapcsolható igény esetén...Most nézem , hogy van már V2 széria is , lehet ez rossz széria lehet és pár hétre rá kiadtak egy még újabb szériát ? Viszont a 4MP Imou Cruisert nyugodt szívvel ajánlott , egy brutálisan jó kamera. Igaz én bevezető áron rendeltem 26 .000 Ft volt de nem nagyon tudok jobbat ár/értékben. Bárki is veszi meg nem fog benne csalódni.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A 25m-re lévő kamerához, cat5 kábelen poe injector keresztül indítanám a 12V fesz. és net kapcsolatot.
Ez így jó? -
Jim12
tag
Pár napja vettem egy Imou Ranger 2 4MP (új kiadás) kamerát . Mivel új széria nem sok infót találtam a kameráról viszont amit észrevettem az a kritikán aluli éjszakai képminőség. Nem tudom eldönteni vagy a kamera rossz vagy a fényérzékelő rossz , vagy minden
. Gyenge fényviszonyoknál olyan szemcsés a kép , hogy alig látni valamit , az infra nagyon későn kapcsol be , szinte csak teljes sötétben . Gyenge fényviszonyokban a színek is brutálisan torzulnak , a fehér például kék ! Nappali körülmények között egész jó a kép. Van sok imou kamerám , a Ranger 2 -ből a régebbi 2Mp-es de ott nincs hasonló gondom. Ha van valakinek tapasztalata írja már meg
......
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Madárodúba (tehát rövid fókusztávolság, ha jól tudom) milyen kamerát ajánlanátok? Az elsődleges cél a 0-24 megfigyelés és rögzítés, esetleg streamelés. A felvételeket elsősorban felhőbe, vagy valamilyen SMB megosztásra (NAS, stb.) rögzíteném. Minél kevesebb kábel lenne a cél, ezért leginkább WiFi-s, és akkus/napelemes kivitel érdekelne. Ismertek ilyet? Előre is köszönöm!
-
Fisha
őstag
válasz
bigrock #17453 üzenetére
Köszi az ötletet. Közben elengedtem a webes felületet és nagy nehezen megleltem a Hikvisionnél a HiLookVision client-et, ami ingyenes és lehet vele nézegetni a kamerákat messziről. Ez nekem így jó B megoldásnak.
Mondjuk az továbbra is izgatna, hogy mi alapján lehet eldönteni egy Hikvision kameráról, hogy fog-e menni a webes kliense chrome-ban vagy sem. Nekem az egyiknek megy, a másiknak nem. És nem csak a live view nem megy, hanem be se jön a webes kliens login, csak egy rinya, hogy indítsak IE-t , ha erre vágyok.
Mindeközben mindene frissebb annak, amelyikkel _nem_ megy. (firmware, encoding, plugin)
-
Fisha
őstag
Köszi, innen végül, akkor fel is ment a legfrissebb (V5.5.82 build 190311)
Viszont továbbra se megy chrome alól a webes távoli elérés csak IE alól. Ez min múlik pontosan? Miért megy a másik Hikvision kamrámról és erről nem? A web version pontosan mit jelent az adminon, van köze ehhez? Azt a firmware-től függetlenül kell update-elni?Bocsi az értetlenkedésért, csak maholnap nincs is IE és nem szeretném emiatt kidobni a most vásárolt kamerát, ha már prémium márkát választottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest