Új hozzászólás Aktív témák

• Csaszykj

aktív tag

Sziasztok!

Eloszor is elnezes kerek az ekezetek hianya miatt. :R

Olvastam az osszefoglalot, rengeteg kerdes merult fel bennem.
    Gondolom nem ismeretlen a kovetkezo dolog a hozzaertobbek szamara, amiben egy kis segitsegre szorulnek.

Adott lenne 2db ilyen kamera: [link] , amit eddig az YCC365 Plus-on keresztul hasznaltam.
    Fel evig gond nelkul mukodott minden ahogy illik.
    Aztan jott a kinai szolgaltato felol uzi, hogy X idon belul lejar a "trial" idoszak.
    Azota a 2 kamerabol, csak 1 mukodik, mondhatjuk ugy is hogy "felvaltva", de egyutt mar nem mukodnek. Nem mukodik alatt azt ertem, hogy az App-ban csak az 1ik jelenig meg, es tudom a "Live" adast nezni. A masik kamera nem indul el, se live se semmi. Ha eltavolitom, majd ujra hozzaadom a QR koddal akkor sem, nagyon lassan kezdi el felismerni, majd hibauzenettel vegzodik kb 2 perc utan.
    A mukodo kameran kijelzi hogy "expired", de van Live Stream.
    Elviegben Alin 1 honap ingyenes cloud-al hirdetik, abbol nekem sikerult eddig kihozni legalabb 7-8at. Gondolom itt van a gond, ezt mar az o szerveruk produkalja. Az elofizu marha draga, csak az nem tiszta, hogy az 1db kamerara ervenyes, vagy amennyit beteszek a regisztralt fiokomba?

A kovetkezot szeretnem megvalositani:

Kiiktatni az YCC365 Plus App-ot, es szeretnem valami mas modon nezni a Live Stream-et Android okostelorol.
    PC sajnos kilove, csak a Androidos mobil johet szoba.

Esetlegesen beepiteni egy NVR-t, es arra rogziteni.

Problema: 3000km-re vagyok a 2db kameratol, es eddig elorelathatatlan ideig nem is leszek kozel hozzajuk sajnos.

Plussz pont: van nehany ugyanilyen kamera itt elfekvoben, amivel viszont megtudnam valositani a "beallitasat" a rendszernek "elozolegesen itt helyben".
    Az internetszolgaltato routerjehez nem szeretnek piszkalni, beszerzek egy celnak megfelelo routert hozza, vagy barmit, ami kell az elkepzeles megvalositasahoz.

Onvif 2.0-s a kamera, de nem is tudom melyik iranyba induljak.
    LAN-on keresztul csatlakoznak jeleneleg egy 10 eves Netgear dual band-os routerhez, POE-en kapjak a betapot.
    Nincs bennuk SD kartya jelenleg.

Egy kis utbaigazitasnak nagy hasznat vennem, merre is keressek, mit, es hogyan. :R

Elore is koszonom az epito jellegu hozzaszolasokat! :R

Koszonom! :R

Új hozzászólás Aktív témák