-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Eloszor is elnezes kerek az ekezetek hianya miatt.
Olvastam az osszefoglalot, rengeteg kerdes merult fel bennem.
Gondolom nem ismeretlen a kovetkezo dolog a hozzaertobbek szamara, amiben egy kis segitsegre szorulnek.Adott lenne 2db ilyen kamera: [link] , amit eddig az YCC365 Plus-on keresztul hasznaltam.
Fel evig gond nelkul mukodott minden ahogy illik.
Aztan jott a kinai szolgaltato felol uzi, hogy X idon belul lejar a "trial" idoszak.
Azota a 2 kamerabol, csak 1 mukodik, mondhatjuk ugy is hogy "felvaltva", de egyutt mar nem mukodnek. Nem mukodik alatt azt ertem, hogy az App-ban csak az 1ik jelenig meg, es tudom a "Live" adast nezni. A masik kamera nem indul el, se live se semmi. Ha eltavolitom, majd ujra hozzaadom a QR koddal akkor sem, nagyon lassan kezdi el felismerni, majd hibauzenettel vegzodik kb 2 perc utan.
A mukodo kameran kijelzi hogy "expired", de van Live Stream.
Elviegben Alin 1 honap ingyenes cloud-al hirdetik, abbol nekem sikerult eddig kihozni legalabb 7-8at. Gondolom itt van a gond, ezt mar az o szerveruk produkalja. Az elofizu marha draga, csak az nem tiszta, hogy az 1db kamerara ervenyes, vagy amennyit beteszek a regisztralt fiokomba?A kovetkezot szeretnem megvalositani:
Kiiktatni az YCC365 Plus App-ot, es szeretnem valami mas modon nezni a Live Stream-et Android okostelorol.
PC sajnos kilove, csak a Androidos mobil johet szoba.Esetlegesen beepiteni egy NVR-t, es arra rogziteni.
Problema: 3000km-re vagyok a 2db kameratol, es eddig elorelathatatlan ideig nem is leszek kozel hozzajuk sajnos.
Plussz pont: van nehany ugyanilyen kamera itt elfekvoben, amivel viszont megtudnam valositani a "beallitasat" a rendszernek "elozolegesen itt helyben".
Az internetszolgaltato routerjehez nem szeretnek piszkalni, beszerzek egy celnak megfelelo routert hozza, vagy barmit, ami kell az elkepzeles megvalositasahoz.Onvif 2.0-s a kamera, de nem is tudom melyik iranyba induljak.
LAN-on keresztul csatlakoznak jeleneleg egy 10 eves Netgear dual band-os routerhez, POE-en kapjak a betapot.
Nincs bennuk SD kartya jelenleg.Egy kis utbaigazitasnak nagy hasznat vennem, merre is keressek, mit, es hogyan.
Elore is koszonom az epito jellegu hozzaszolasokat!
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nyaralás topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Riasztó topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- BAZÁR Memória 4gb DDR3L Laptop vegyes márkák használt 1hét garancia POSTA ON
- PS5 spiderman 2 limited edition, 825GB+KIEGÉSZÍTŐK
- EKWB EK-HD TUBE D.I.Y. Kit 12mm
- RODE Podcaster USB dinamikus mikrofon podcast rádió élő közvetítés
- Micron 8GB (1x8GB) 2133MHz DDR4 SO-DIMM Laptop RAM (MTA16ATF1G64HZ-2G1A2) + Modecom kártyaolvasó
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest