- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
Én 3 éve ugyanahoz a csajhoz járok, de elég jól levágja, csak sajnos majdnem mindig ugyanolyanra.
De előtte voltam egy csomónál, hát kétszer nem vágta le ugyanúgy, meg sajnos látszott rajtuk, hogy ügyetlenek vagyis nem ügyesek. Mindig csaj fodrászokhoz jártam, meg járok valamiért.
Ha új frizurát akarok, vagy befestetni, akkor meg le beszél róla, hogy á az nem jó.
Szóval nekem is majd nyáron keresnem kéne valami lazább fodrászt aki tényleg megcsinálja ha el mondom neki, hogy milyet szeretnék, nem pedig azzal kezdi, hogy miért nem lehet.
Próbáltam otthon vágni tavaly a hajam, vettem egy braun vágót is, de én ehhez béne vagyok, max nullással tudtam jól levágni körbe, felül meg nagyobbal, de a rövid haj csak nyáron jó.
Sajnos hosszú hajban nem tudok segíteni, próbáltam máskor növeszteni, de pár hónap után nem volt hozzá türelmem, meg valahogy nem jött be. -
Szevam
senior tag
én nem tudom normálisan elmagyarázni a fodrásznak, hogy milyen hajat szeretnék
Na ez van nálam is. Gimis ballagásom előtt voltam fodrásznál. Még tanonc volt a csajszi (kisváros Békés megyében). Dupla annyival húzott le, mert nála az "egybe vágás" azt jelentette hogy 2 fokozatba, nálam meg azt több, így ?újra meg kellett csinálnia?
. De már felül kerekedtem ezen, azóta magamnak vágtam. Idén úgy döntöttem mégis elmegyek egy szuper fodrászhoz itten' nagyfaluba'. A XI. kerben talátam is egy aranyos-csillogós-fényes vagy mi volt a neve annak a fordászatnak. Elmondtam neki, hogy 10 éve magamnak vágom a hajam és most szeretnék egy új frizurát, de lehetőleg ne legyen az övénél rövidebb. Mi lett a vége? Ugyanazt megcsinálta amit én otthon. Kifizettem neki a 6000-et és megtanultam hogy a b*d*s életbe nem megyek még egyszer fodrászhoz
.
Más:
Hosszú hajú srácok véleménye érdekelne elsősorban (meg akinek egyszer volt azoknak a véleménye is).
1. Ti hogyan ápoljátok a hajatokat?
2. Milyen időközönként vágtok/vágattok belőle?
3. Aki levágatta miért döntött úgy, hogy levágatja?A válaszotokat előre is köszönöm
(#270) Des1gnR: Szegény fejbőr
Nekem volt egy kisebb foltom és a varga cseppet nyomattam rá. Nem kell olyan sűrűn mint ahogy írja, de érdemes 1-2 hónapig használni, kijön újra a haj
(Mondjuk ez lehet nem mindenkinél hatásos, de nálam bejött)
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Ma találkoztam először ezzel a ragasztásos technikával.
Felipe Lorenzo munkájáról van a legtöbb minőségi videó youtube-on.
Azt olvastam, hogy nagyjából 8 hétig marad fent a fejbőrön a haj és utána újra kell ragasztani, valamint akkor már úgy is kell igazítani rajta saját részen.Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy az izzadós fejbőr (leginkább nyáron), mennyire tudja ezt tönkre tenni, leoldani?
-
rii
nagyúr
sziasztok
házilag szeretném befesteni a hajam kékre
de ami nem jön le 4-5 hajmosás után ...a seszínű barna színre rá lehet tolni kéket?
királykéket ....mennyi költsége van ennek?
előre is köszönöm!
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Haj és szakállvágót tudna valaki ajánlani?
Nekem is 10k körül lenne a keret rá. -
TomMusic
őstag
válasz
TomMusic #264 üzenetére
Azóta megvettem ezt:
Braun BT3040
Remek gép! -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topicban vagyok, de tudtok ajánlani olyan szakállvágó gépet, amivel (rövid) hajat is lehet vágni/igazítani? Vagy ezek mindkét területen jók?
MediaMarkt Remington és Phillips gépeket nézegettem, max 10k-ig, azok jónak tűnnek, csak nagyon nem értek még ehhez a témához.
Előre is köszönöm! -
csipesz2020
tag
Hello. Most tévedtem erre először. Én már egy ideje magamat nyúzom, meg van pár haver is akit én nyírok. Nem mindig a legjobb, de elég sűrűn látok rosszabbat is.
Egy kb 4 éves babyliss gépet hajtok(a legegyszerűbb vezetékes)
Már egy éve beszereztem az utódját ami egy remington gépezet, akksival vízálló stb. de nem nagyon használtam még. (Amíg bírja a régi addig azzal tolom)
Látom hogy sokan nincsenek megelégedve a fodrászokkal. Kíváncsi vagyok ki milyen hajat szeretne amit nem tudnak véghez vinni az emberek.
Mostanság felnyírt hajakat kell vágnom (magamnak is) alul nullástól 2,5cm fent.
Raknátok fel pár képet az elképzelésekről? -
mufi
senior tag
Azért vannak akik szeretnének olyan frizurát. Mondjuk tuti nem én. Én inkább egy normális rendes frizurát szeretnék. Meg egy fodrászt. Akinek megmutatok egy képet és megcsinálja olyanra a hajam. Nem kell 100%-ba olyannak lennie mint a képen de mondjuk 80-85%...
És MO-n belül bárhova elmennék mert eddig valamilyen szinten minden sarki fodrász elqrta a hajam... -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi időben sok alternatívával találkoztam kopaszodás ellen.
1) Ragasztás
https://www.youtube.com/watch?v=pdfPvy_LJGQIlyet Magyarországon hol csinálnak? Mennyibe kerülhet?
2) Hajdúsítók, hajsprék
https://www.youtube.com/watch?v=k2hZOEDPahI
Ilyet honnan érdemes beszerezni? Mi a legolcsóbb megoldás, termék?
Remélem van, akit ez a téma szintén érdekel.
Üdv,
-
Abrion
senior tag
Hali
A hajam hátul nem tetszik és kiszeretném egyenesíteni, esetleg hullámossá tenni a hosszú hajamat. ajánljatok nem drága készüléket, és jó.
Szőke hajam van és 3 havonta be szőkítem mert a világos szőke hajam átmegy sötét szőkébe
, rossz árnyalatba, messziről szürke az árnyalat.
Eddig Garnier szőkítőt használtam és többnyire head & shoulders sampont használok heti egy alkalommal, ha valaki tud jobb haj készítményt kérem írja meg. -
trialboj
őstag
Végül egy Moser EasyStyle gépet vettem, és eddig úgy tűnik hogy gond nékül viszi a dús hosszú hajat is, minden gond nélkül. Mivel nem én használom pontos rétékelést nem tudok, de működik akkuról és kábelről is, tehát talán ez a legjobb megoldás.
Egész könnyű nem hangos, rengeteg méretű fej van hozzá, kis olajat is adtak hozzá, amivel karban lehet/kell tartani a vágófejet.Ebayről vettem, 2 év ganaricával, és a Moser márkához mérten igen olcsó pénzért.
Hátha segít valakinek aki hasonlóan el volt veszve az elején, a nagy választékban.
-
trialboj
őstag
Ha esetleg van aki ért hozzá, akkor tudna segíteni, hogy mire érdemes figyelni hajnyíró vásárláskor? EGy fodrászhölgynek lenne ajándék a gép, akinek eddig nem volt, csak 1 trimmerje. Többnyire női fodrász, de sok videóban látom hogy nők haját is lehet ilyesmivel érdekesen vágni.
PANASONIC HE GP80Nem valami olcsó, de ezekből az olcsó az inkább csak bajt generál.
Amennyiben egy valódi fodrász tévedne erre, segíthetne abban is, hogy meg tudja-e tanulni használni ezt a szerkezetet egy olyan fodrász aki 30 évig csak fésű/olló kombóval dolgozott. Illetve, hogy könnyít-e a munkán, vagy csak több féle stílust lehet így vágni mint sima ollóval?
-
RefeeZ
tag
Pécsen emberi áron dolgozó, ügyes férfi fodrászt tud ajánlani valaki?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nézegetem a gépeket, a hajam mindig 1mm, hogy ne legyen túl antiszoc az a kopasz az utcán.
Olyan kérdésem lenne, hogy nézegetem a gépeket az újságban, és állítható 21mm-ig, vagy 0,5-21mm-ig, ilyenek vannak. Viszont ha jól tudom, ezeken mind 3mm a legkisebb ameddig lehet állítani, utána pedig fej nélkül lehet tolni. És a kérdés: fej nélkül mindent levisz 0-ára, vagy hagy valamennyit? -
janesz75
újonc
Sziasztok!
Nekem lenne egy jó ötletem az olcsó és profi hajvágásra!!
A nejem fodrásznak tanul Budapesten a VIII.kerületben és profi fodrászmester oktatók felügyelete mellett vágnak hajat a csajok! :-))
Mivel ez egy fodrász iskola a munka ingyenes és fél profi de rengeteg fodrászok által elcseszet hajat javítanak ki és dicsérik a vendégek a tanulókat mert ők még lelkesek!!!!!!!
Ilyenkor némi borravalóval honorálják az ő munkájukat és fejezik ki a megelégedettséget!!
Szóval pár száz forintért tuti hajat vágnak
Aki szeretne többet megtudni és bejelentkezni
Balka.janos@gmail.com küldj egy üzenetet és megadom a számot!
Azért mert férfiak vagyunk még lehet normális buránk és nem kerül semmibe! :-)))
Üdv:Janesz75 -
JustG
csendes tag
Sziasztok!
Nekem volt itthon Philips és jó kis Remington hajnyíróm is, 0-asra tökéletes volt mind kettő, viszont, amint felraktam a távtartót, és megpróbálkoztam 3-as vagy 6-ossal mind a kettővel komoly csíkokat kaptam a tarkómra :S
Ez mtől lehet??
Rakazkodnék az itthoni hajvágáshoz, mert nem nagyon van lové fodrira, viszont már unom kicsit a 0-ás témát, meg eléggé antiszocilis is. -
MPowerPH
félisten
Hali!
Ajj de jó, hogy van ilyen totyik. Hátha tudtok válaszolni a kérdésemre, mert én ehhez kuka vagyok, a fodrásznőm meg nászúton van, így nem tudok a nyakára járni. Barátnőmnek Karácsonyra hajvasalót szeretnék ajándékozni a hajszárító mellé. Ebben az évben mindegyik tönkrement. Most valami made in tesco hajvasalót nyúzott, de mindig nyafogott miatta, mostanra alig fűt. Árban nem szeretnék nagyon elszállni, láttam vannak azért komolyabb svájci típusok is.
Én egy Rowenta Respect CF7710D0 néztem ki. Tehát árban valahol itt húznám meg a határt, ugye válság van.
Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm. Kíváncsi vagyok, ez mennyire számít jónak. Annyit azért tudok, hogy a Rowenta egy középkategóriás termék, nem egy Remington és egy Wella pro, de azért csak jobb mint a tescos.
Esetleg ha valami másik alternatíva lenne, azt is szívesen meghallgatom.(de nem értek hozzá továbbra sem...)
-
Serpiko
addikt
Ezzel a géppel vajon lehet nyírni nullásra? [link]Mivel ezt írja itt a jellemzőknél a hosszbeállítások széles választéka: 3-42 mm. Most akkor ezen a legrövidebb a 3 mm?
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
cheatergs #245 üzenetére
Attól függ mennyire erős a hajad, nekem pl a coffot nagy "ipari" ollóval vágtuk le, azt is vagy 4-5 nyisszantás után
Utána, ha a gép még nem viszi ollóval vágni kell belőle, majd méretállítás a gépen és zutty, igazítás, és győzelem.
Nem valami aktív a topik, de remélem tudtok segíteni. Hosszú hajamtól már én is megváltam, mondták, hogy vigyem el a helyi fodrászatba, ha kell nekik, megvásárolják. Kb. 45 cm-es ápolt hajért mennyit fizetnek általában? Ha egyáltalán kell nekik ilyen haj. Lassan el akarom vinni, csak nem akarok úgy beállítani hozzájuk, hogy nem vagyok tisztába az értékével, nem akarok pórul járni.
-
cheatergs
senior tag
Nekem hét éve nincs levágva, így lassan hátközépig ér, ezért lófarokban hordom. Lusta vagyok és szeretem is a hosszú hajat (leginkább nőkön
).
Két problémám van csak vele, hogy eleinte rossz hajgumit választottam, és rengeteg hajszál elszakadt, amik azóta bepöndörödnek (és az istennek sem akarnak megnőni). Másik, hogy bizony törődni kell vele, én meg igénytelen vagyok.Ezért gondolok rá mostanában, hogy levágom a ma elterjedt sima rövidre.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt meg lehet otthon oldani géppel? Tehát bekapcs, egy méret, végigvágom és kész? -
Diego!
senior tag
Véleményeket
Melyiket válasszam
Nagyon extrém ez a hajszín? Illetve ilyen lenne , a 3. mert sötétebb barna a hajam.
-
idarf
csendes tag
-
idarf
csendes tag
És szerintem még az is elvárható egy frodrásztól, hoy legyen humorérzéke.
http://kocsor.blog.hu/2010/07/18/arany_23
-
DerDer
tag
ne emot már
-
Zefír
őstag
De voltam, csak magyarázom neki, hogy mit akarok, és fullmást cisnál, aztán közben jó fodrász, csak én nem tudom neki elmondani. Meg nemtudom hogy mien hajam legyen most
A kép kicsit szar, meg csak az arcom látszik.. dee csak jólesz valamire.Én egy ilyesmi hajra pajesz nélül persze.. gondoltam.
[link]
Persze nem dobálnám így a hajam xD -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, dee ha teszek fel magamról eg yképet, akkor tudtok pár ötletet adni, hog ymien haj ál na jól nekem? Holnap elakarok már meni fodrászhoz de, nemtudom, hogy mien hajat vágassak.
szóval, van kedvetek segíteni? -
picirizs
csendes tag
Nekem is hasonló kérdésem lenne. Pesten keresnék fodrászt, aki férfi frizurát is készít. Félhosszú hajam van, ebből nem szeretnék sokat vágatni, csak valami frizurát adni neki. Ki is gondoltam már, hogy milyet, képet vinnék neki, szóval fontos lenne, hogy képről ténylegesen tudjon dolgozni, ne csak papírja legyen róla.
Ezenkívül szempont lenne, hogy kommunikatív legyen, meg szeretném akkor már tudni, hogy hogyan tudnám otthoni körülmények közt is belőni a sérót, ne kelljen már mindig fodrászhoz mennem ezért.
Korábbi fodrászoknál megőrültem, amikor megkérdeztem, hogy ezt így mégis hogy, az meg csak hümmögött, szívta a fogát, rázta a fejét.
Annyira nem szempont az olcsóság, két havonta 3e magyar pengőt rá tudnék szánni, feltéve, hogy azt kapom, amit kértem.Annyira nehéz bízni már ezekben a hajszobrászokban...némelyikről komolyan nehéz eldönteni, hogy honnan szalajtották
-
Narancs
őstag
Na, kicsit felélesztem a topikot.
Tud valaki egy olcsó és korrekt férfifodrászt Budapesten? Főleg Budán, vagy a belvárosban érdekelne. -
Szplöttyy
senior tag
No, ilyen topic is van a Ph!-n?
Nekem sokáig 3-4centis hajam volt, zselézve, "Ultra Strong", meg "Stand up Look" de egy ideje már nincs hajam... Kopaszon vidámabb az élet, és nem látják az arcom... Napsütésben csillog a fejem, és vakítMondjuk nálam a kopaszság ot kezdődött hogy mindenki szemében én voltam a rasszista neonáci, gondoltam egyet, hogy akkor legyek már Szkinhed is... Az is maradtam
-
sHafiii
tag
Olvasd már el a hsz-eimet, hova raktam mindig smileyt... Kutakodj aztán utána állapíts meg dolgokat. De látom nem érted, gondoltam, ha férfiúknak is csinál hajat, akkor lehetett volna olyan fáradatos és felrakhatott volna legalább egy képet egy férfi hajról, hamár nőből felrakott 68-at.
-
Gambit
őstag
Jaja, te meg esetleg ha nem vagy képben valamivel kapcsolatban, akkor ne tapsikolós szmájlival meg OMG-dal kezdj el arcoskodni, mert akkor nyilván hamar a helyedre raknak. Rájöhettél volna, hogy én nem vagyok lány, és mivel rögtön az első hsz-ben írtam, hogy nekem is ő csinálja a hajamat, tehát nem csak lányokat csinál. Szerintem ezzel le is zárhatjuk.
u.i.: Szerintem nem muszáj ám minden hsz végére valamilyen szmájlit rakni. Tudom, ez neked még új, és élvezed, de a kevesebb néha több.
-
lorcsi
veterán
válasz
(Kolombusz) #218 üzenetére
211-es hsz
na meg nekem is menni kell már megint
, nem szeretek járni, maradhatna mindig rövid
-
(Kolombusz)
veterán
Miskolcon, vagy Debrecenben tudtok valami fasza fodrászt?
Kíváncsi lennék, hogy egy mesterfodrász mit tudna kihozni belőlem. -
Gambit
őstag
Hi!
Nemrég készült el a fodrászom saját honlapja: http://www.diohairdesign.hu/. Ha gondoljátok, lessétek meg, mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Xelo
addikt
a debreceni Rozsos mesterfodrászatról mit hallottatok? egy Pete Wentz-es hajat kéne belövetni és nem szeretném ha elbasznák
-
Brent
aktív tag
Korpa ellen nekem a WU2 vált be, sosem gondoltam volna, aztán egyszer kipróbáltam. Egy-két nappal később azt vettem észre fejvakarás közben, hogy nem esik a hó
-
kiky20
újonc
drága az elég rég lehetet mivel én ott voltam tanuló és annak már legalább 4 év na kb azota nincs is ott a szalon mert elköltözött !de tudod én akkor is és most is azt mondom hogy aki olyan helyen vágatja a haját az meg is érdemli hogy ennyit fizessen de kérlek ne sértödj meg!pusz
tudod én 1300 ft-ért vágok férfi hajat és azt mondom hogy ez egy mefizethetö összeg és így a fodrásznak is megéri
-
kiky20
újonc
sya én fodrász vagyok és biztossan mondhatom ha van egy kis fantáziád és nem akarsz 12cm -né hosszabb hajat akkor nagy nagy nyugodalommal megveheted a hajvágo gépet biztos vagyok benne hogy "profin" letudod majd vágni a hajad vagy kérj segitséget beszokot válni!azért irtam a 12cm -ert mert általában 12 cm a legnagyobb fej amit a gépekhez adnak.na sok sikert sya
-
vékony hajra esetleg a forcapil kapszula, anyumnak és hugomnak segített, nekem szerencsére nincsenek hajproblémáim
-
The DJ
addikt
Köszi mindegyikőtöknek a tippeket, tanácsokat!
Megfogadom őket és hamarosan jeletkezem a tapasztalatokkal, remélem kicsit tudok javítani a helyzeten. -
rien
senior tag
Nekem is olyan állagú lehet a hajam mint a tiéd. Most nemrég volt korpás/zsíros is, de már túljutottam rajta. Egyetértek Hasekkel, szerintem is Head and Shoulders korpásodás elleni zsíros hajra való sampon (mondjuk én heti 2-szer mosom). És nem 2 in 1 változat (az szerintem sose olyan jó), sima sampon. Ha ez nem viszi T-gel. Én kétszer mostam, először jó fejbőrmaszír, meg hajcsutak
öblít. Második mosásnál én kb. 3-5 percig hagytam a fejemen a sampont hatni, öblítés és balzsam. Ha jól gondolom, hogy egyforma a hajunk állaga akkor ha tényleg hosszú lesz nem fogod tudni kibontani balzsam nélkül. Én fél liter alatt nem veszek balzsamot
Szerintem minden hosszú hajra kell balzsam/táplálás. Én két balzsamra esküszöm Honey és Gliss kur. Ezen kívül még hajmaszkot is szoktam hébe-hóba venni.
Azért az, hogy elmúlt nem 3 hét volt.....idő kell neki. Még most is az a felállás két hajmosás Head and Soulders-zel majd egy hajerősítő samponos mosás.
Belső táplálásnak esetleg Revalid, vagy cink, magnézium, A, E vitamin kombó. -
Hasek
Közösségépítő
Hát samponok közül a head and soulders meg a t-gel ami nagyon jó. De szerintem ne mosd 2 naponta. Annál jobban fog korpásodni, száraz lesz nagyon, és ez által töredezett...valamikor amikor úgy tervezed hogy nem mész sehova napokig, akkor hagyd a hajad...hagy korpásodjon, zsírosodjon, és mikor már úgy nézel ki mint egy ősember, akkor mosd meg jó alaposan. Ezt követően elég kb olyan 1-2 hetente mosni.
-
enterlaci
senior tag
Ilyen topik is van!?
Annyit tudnék most hozzátenni: ma voltam a legjobb fodrásznál, sirály lett a séró!
Na további jó mulatást skacok! -
The DJ
addikt
Kellene pár tanács, ugyanis eléggé el vagyok veszve haj témában
Lassan fél éve úgy döntöttem, hogy növeszteni fogom a hajam és megnézem hogy állna a hosszabb frizura. Előtte mindig rövid hajam volt, pár centis maximum, nyáron pár milis
Aztán most egész szépen növöget, a gond csak az, hogy olyan igénybevettnek tűnik. Töredezett, megviselt és sajnos korpás is
Persze ha mosom szinte minden 2. nap akkor jobb a helyzet, de rövid idő alatt megint olyan, mint előtte. Amíg rövid volt nem tűnt fel és ennyi gond sem volt vele. Most viszont nagyon tetszik ez az új külső és mások szerint is jól áll. Létezik valami olyan sampon/kezelés/megoldás/lakk/spray/formázó/taft vagy bármi ami segíthetne a helyzeten?
Ja a másik pedig, hogy mivel lehetne dúsabbá és egyenesebbé tenni? Most elkapott ez a próbálgatási láz és szeretném kikísérletezni melyik állna a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest