-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz Peaceliker #193754 üzenetére
Nekem sokszor van az, hogyha egy edzésen az egyik gyakorlatban elérek egy jelentősebb progressziót, akkor az utána következő egypárban nem, vagy akár visszaesés is van. Sztem ez tök normális, hiszen olyankor jobban elfárad az ember. De nálam ez nem konstans, van, h ebben van progresszió van hogy abban. De az edzésnapló szerint azért szerencsére általánosan mindenben van egy lassú javuló tendencia
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
m3ss
veterán
válasz Peaceliker #193754 üzenetére
sztem kb arra gondolhat, hogy arra koncentralj, hogy konyokbol huzod kvazi, nem mesz at bicepsz gyakorlatba. egykezes szeleshat orientalt fureszelesnel meg ok, de pont erre gondolok, hogy egykezessel melltamasszal szelesen huzva kicsit problemas ez, a gravitacio nem arra viszi a sulyzot, ahol optimalis lenne..legalabbis en ugy erzem. teljesen mas gepen vezetett palyan. de ruddal is jobb lesz persze azert nem haszontalan kezivel se, nekem egesz jol fejlodott tole a hatam.
ha fejlodsz a masik, kozvetlen elotte valo hatgyakorlatban akkor ne aggodj sztem.en meg most erre a par ujjas huzodzkodasra izmozok falmaszason, eleg durva. kell viszont szereznem tovabbra is vmi huzodzkodot itthonra, de nem talalok normalis aron bordasfalra szerelhetot..
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest