-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #10442 üzenetére
Anyóséktól csukló és térdbandázst kapok a születésem napjára... Hát nem aranyosak? (Igaz kellett egy "kicsit" sugallni )
(#10444) spammer : A badibilderes ugyanennyi de 500gr
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz flierqqq #10392 üzenetére
Dobd szét 3 részre a csirkét, a zöldség meg egy kicsit kevés szerintem... Minden kaja mellé mehet 200gr Legyen délelőtt 150gr, edzés előtt másfél órával 175gr, edzés után fél órával (a turmix után) 175gr. A CH-t az első két csirke mellé oszd el (gondolom nem ketogént csinálsz... )
Viszlát!
(#10396) Dexar007 : Az öregasszonyok még csípik a banánt
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Döntöttem Rendelek egy kilós glutamint a myproteintől, meg egy fél kilós BCAA-t...
A glutamin ugye jól oldódik, de ízesítetlenben milyen ha a vízbe keverem, lesz valami, vagy semmi érdemleges? A BCAA tudom szarul oldódik és kurva keserű is, ahhoz HC-nak kell lenni...be kell rakni az arcba és leönteni
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Köszi a tippeket, utánanézek.
Amúgy a Chase and Status videón a Tempa T elég szarul néz ki... (csak kár, hogy alacsony... )
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb ár-érték arányú BCAA és glutamin? Beszerzés előtt vagyok és kikérem a kemény mag véleményét
(#10356) Coccolino_O : Ha már zene én ezeket szeretem :
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
A "penge" ismét éles
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Bognár Gergő nem jutott be a döntőbe... biztos bunda...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Dani82 #10131 üzenetére
Helyes
Amúgy meg ha belegondolsz az ízesített 200gr-al több és ugyanannyi benne a BCAA... tehát akkor mi is az a plusz 200gr? Nincs több kérdésem
Natúr a profiknak, ízesített a nyomiknak/fag-eknek (megfelelő rész aláhúzandó)
(#10137) Eagl3 : Gondolom a pia ch-tartalmát beleszámolja a diétába...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Dani82 #10120 üzenetére
Szia!
A különbség annyi, hogy az ízesítettben is ugyanúgy 500gr BCAA van mint az ízesítetlenben. Ezért egységnyi (1gr) olcsóbb az ízesítettből, de kevesebb benne a BCAA
A pink lemont nyomtam, a második doboz után nem adja... Inkább az ízesítetlen arcba be, vízzel leönt és kész. Kevesebb tökölés és még HC is vagy
szerk.: Májusban megyek szlovéniába melózni cirka 3 hónapot De ilyenkor én mindig steak-et eszek a cég kontójára, nehogymá Persze grill zőccséggel Kedvencem a zöldborsos
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Srácok tervezi valaki élőben nézni az Arnoldot? Lehetne itt kommentelni
Na mentem vállazni... Viszlát!
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz #11527168 #10067 üzenetére
Ne máááá, a leggagyibb teremben is van 30as egykezes... De egy sima konditeremben is van 40ig, 50ig... (igaz nekem az is kevés, gondolkodom is a Metroflexen, mert ott van 90-es dumbbell is, de ugye sokat kéne utazni... )
Amúgy meg egy jótanács: Senkinek nem ajánlom a topikot edzés előtt, mert sírva röhögve nagyon nehéz leedzeni normálisan...
szerk.: melody-nak ez edzés utánra is vonatkozik
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz enginev3.0 #9990 üzenetére
Bio boltban Hot Blood-ot mérnek? Idáig fajul ez a világ...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #9980 üzenetére
Szerintem úgy jó ahogy van... maximum nem leszel mr. O. De nem is hinném, hogy ilyen álmokat dédelgetsz...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #9964 üzenetére
De legalább olyan mintha egy hurkatöltőből jönne ki...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Ponyvaregény, Mr. Wolf a problémamegoldó beszólása illik most ide...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Jééézusom...
Mentem guggolni... Viszlát...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #9525 üzenetére
Olyankor szójjá az asszonynak, hogy "gyere drágám lehet nylogatni a bimbit"
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Nekem nem jött be a fórum valamiért... de úgylátom meroly-nak igen... Há' mi az isten van itt?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Olyan jó ahogy itt elbeszélgettek azon, hogy kinek hány százalék a testzsírja... Ki a f@szt érdekel? Az a lényeg, hogy aki a tükörben visszanéz rád azzal meg legyél elégedve!
Vagy itt mindenki az Arnold Classicra készül? Mert akkor bocs...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #9137 üzenetére
Jóvan megint megy a recska... Ementem hátazni...
(#9147) Radnix : Mi ez a kátler séró? Vágasd le... Viszlát!
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz littlelion21 #9087 üzenetére
Remélem utána mondtad neki, hogy ülj le egyes...Viszlát!
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #9031 üzenetére
Amúgy ti gyúrni is szoktatok, vagy csak itt
rejszoltokirogattok?A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz wertigo1984 #8666 üzenetére
Más : Kiss Jenő visszatérésével kapcsolatban mi a véleményetek? Mire lesz ölég? Amúgy látni, hogy a 96os formához képest bejátszott a növi...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz wertigo1984 #8663 üzenetére
Ezt már akartam is kérdezni. Mostanában mindennap megeszek egy nagy műanyagtál vegyes zőccséget (Kínai kel, paradicsom, uborka, paprika vegyesen) tehát ipari mennyiséget Remélem ezt nem lehet túladagolni...
Kínai kel nagy kedvenc lett, amit Fantomas-tól lestem el és nem is drága
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Coccolino_O #8650 üzenetére
Azt nem tudom... Nekem most volt sajnos egy komolyabb 5 hónapos kihagyás...semmi edzés, szemét kaják, nem számolva semmit, aztán ugyanannyi maradtam, csak fenntről levándorolt csinos kis úszógumi formában... De igyekszem, már 1hónapja ismét tiszta kaja és kemény edzés
Amúgy érdemes kihagyni néha egy hetet regenerálódni... és ezt nem én találtam ki (nem, nem a "sárgán" olvastam )
(#8653) Radnix : Jövő héten már nekem is felkerül a második 20as oldalanként a fekvenyomó rúdra Amúgy kb 5kiló víz ekkorát dob erőben?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Na megvolt nekem is a Melly
Azt imádom ebben az újrakezdésben, hogy fejlődök, mint állat... megy le a zsírka és növök, mintha tele lennék baxva De sajnos elmúlik...
Szerdán Debrecenbe kell mennem szervizelni... irány a Cutler Ohh Yeah
Ha valaki odajár jelezze és nyomhatunk egy durva lábazást... Ain't nothin But A Peanut...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Boxer001 #8430 üzenetére
Nálunk a teremben régebben a nyak mögül nyomás volt a favorit... Nagyon sokan csinálták (én is egy darabig)
Májprotkó : Megvan a kogsz Összekevertem a 2,5ízesítettet az 5kilós 2/3-val és adta Olyan másfél kiló ízesítetlent félretettem, hátha... Amúgy rituálisan egy régi 100% whey pro-s dobozban kutyultam
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz DirtyFREE #8149 üzenetére
2rongy egy digitális mérleg... U Jelly?
(#8164) BÁ Nutrition : Mikor rendelted? Mert nekem basztak szólni ma... Kezdek ideges lenni
(#8178) Szaky : Ennyiért nagyon jóóóó...Még szerencse, hogy voltam ma a Lidl-be pulykát venni... De persze nem vettem észre, hogy óccsó a zab (sparosat szoktam nyomatni)
Amúgy Hát vót, nagyon ATTA
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Most nézem az Arnold új könyvét ki fordította... (Kelemen László) Ugyanígy hívják a főnökömet... mi az amit még nem tudok róla? Tuti ide is ír, ki az közületek?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Én sem szoktam egyszer sem... Max ha valami miatt felriadok, aztán éppen nem tudok jobbat... (Szökőévente egyszer)
A sör az más...
(#7956) Nightmare : Azért ennyire nem kell komolyan venni... Gondolom nem a szeptemberi Mr. O-ra készülsz... de ha igen bocs...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz ludsimon #7926 üzenetére
Egyedül ne is akarj brutálisat guggolni... Inkább nagyobb ismétlésszám, mint ahogy előttem is leírták...
Amúgy nagy kedvencem a guggolás.
(#7925) siti : A keret tudod kiknek való, ugye?
Amúgy valaki írjon már valami baromságot is, mert már túl sok a testépítés...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz ludsimon #7922 üzenetére
Szerintem piramisban a legjobb guggolni. Egy hasonló kaliberű edzőtárs persze elég fontos ha bukásig akarsz menni. Plusz, ha már nagyon nagy súlyokkal nyomod nem árt megbarátkozni a térdbandázzsal.
Alapos bemelegítés, végig kontrollált mozdulat, stabilizáló izmok nem elhanyagolása...Én például mindig lábnyújtással kezdek, bemelegít, kicsit elő is fáraszt és utána lehet guggolni
Szerk.: Mi a haverommal ha nekiállunk guggolni, rohadt jól fel tudjuk egymást spannolni... Nyomatjuk a nagy kedvenc nevét állandóan, Mr. Kevin Levrone
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Emberünk hol hagyta a derekát?
Amúgy ma láb vót, nagyon ATKA 110be ma 10et roggyantottam a Deftones - Main című muzsikára Jóóó lesz ez... Jövő héten 120... The Big Come Back
Májprotkó : Írtak vissza, hogy pénteken lesz meg a kogszom és akkor, vagy hétvégén át is lehet venni (személyeset jelöltem meg) Úgyhogy még a végén anabolikus állapotba kerülök
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #7652 üzenetére
Szóval ez a stratégiájuk? Rá akarnak szoktatni a szájtekre minket! Valami aláírásokat gyűjtsünk már vazze
A játék az nem játék!
-
-
Jim-X
őstag
válasz littlelion21 #7344 üzenetére
Szerintem lábtolóra gondolt. De ha nem, akkor BIG RISZPEKT
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Innen vegyetek, ez most a menő :
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Má megint megy a buzizás buzik?
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz Tipo16V #7077 üzenetére
Értelek, de azt elég a végefelé, amikor már lecsökkent a zsírka valamennyire és lelassul a fogyás... Ha sok a zsír, akkor diétával (és nem mellézabálással nagymuter zserbójából... ) és kardióval mennie kell annak lefele...
Ekkora tömegnél és zsírszázaléknál (tényleg, mennyi az annyi? ) elég látványosnak kéne lennie a dolognak...csak ugye mindig a diétán vérzik el a nagy többség általában...akkor meg szedhet hangyát is, meg futhat maratont is...teccikérteni?A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Tipo16V #7074 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de nem kell az oda! 140kiló, ha betartja a diétás étrendet és becsülettel elvégzi a kardiót, akkol olvadni kellene lefele a zsírnak! (hacsak nem 140kiló izom egy kis zsírral, mert akkor nem kell neki tanács... ) Max egy kis karnitin, ha már nagyon kell valami.
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Na jóvót ATTA nagyon a melly, már 80kg-ra raktam fel fekvenyomásnál, jövőhét 90, aztán lassan visszatérek
(#7005) Tamoo : Haggyámá, a tápkábeled vastagabb a derekadnál te boozy Ledobtál egy 10est centiben belőle az tuti Odabaxnál neki, egy SB összetett beleférne
(#7001) DirtyFREE : Én kérek elnézést, de a kérdőjel valóban kimaradt
De azé ménemértesz meg?[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Ne má, hogy fosol a gépen, há te is boozy vagy?
Amúgy én kb. felszállok, aztán amikor rolják ki már be is aludtam... Csak ez azért szar, mert ha nem kelek fel a szemét sztyúárdeszek nem adnak kaját, meg piát
(#6990) BÁ Nutrition : B@szott nekem is válaszolni...
Na megyek mellyezni, drukkoljatok...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
-
Jim-X
őstag
Akkó' meg a lábadat azért nem mutatod, mert van vagy nyócvanas fatörzs...
Amúgy nekem is kib@szott vékony a csuklóm, meg mondjuk a tenyerem se egy kosaras méret De én csak 182 vagyok (magassarkú nélkül )
szerk.: Faszé kell kéccázzal guggolni...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Derekedat annyinak sejtettem, de a csuklód ne bassz már, hogy csak annyiVastagabbnak tűnt a képen...
Amit mondtál meg, hogy majd 10kilóval könnyebben sem ment jobban a húzódzkodás...ne is csodálkozz befonnyadva, ne akkor akarj mcsúcsokat dönteni erőben...
(#6901) Aydan : : Mivan? Mit hazudott a nagy Pierre Woodman-ről? De komolyan?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Amúgy számomra sem látszol vékonycsontúnak, meg az izületeid sem tűnnek kicsinek...de lehet csak a kép csalóka Mennyi a derekad és a csuklód körmérete?
szerk.: Mondjuk a lábad nem látszik...ott lesz a kutya elásva
(#6878) Ijk : Mélyenszántó filozófiai gondolatok
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz #11527168 #6833 üzenetére
Ez oké, megértelek! De a színpadra nem mehetsz fel pólóban...
Versenyszálkásság a f@szomnak sem kell...ha meg is csinálod, akkor tart egy pár napig, aztán viszlát... De azért egy értelmes 12-10% zsírka az tartható talán a 8 is ha anyuék rendesen összeraktak Amúgy meg lehet nem vagy annyira széles, de a
beleddereked is kisebb lesz, ezáltal optikailag a vállad szélesebbnek fog tűnni.Más: Olvastátok amit a bunni írt a Barna Robi ügyről az edző válaszolban?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
Hát igen....
Meg az a legjobb, mikor valaki lóf@sz edzésmúlttal jön és elkezni nyomatni az FST7-et, mert a filhít is kurva nagy lett a heni rembód féle edzéstervtől... Nyomjá fekve, guggoljál, húzzál fel egy pár évig aztán meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz #11527168 #6824 üzenetére
Hidd el, ha tömegel akkor nem ilyen "nyeszlett". Gyógyszer nélkül egy versenydiéta... Ilyen laposak lesznek, meg összeaszottak... Tolhatja a BCAA-t meg a Glutamint, úgyis megy el az izom...
Ezért is olyan kib@szott demagógia a táplálékkiegészítőket a 10éve megállás nélkül (ha nem több) kokszoló profikkal reklámozni... Csoda, hogy sok kocagyúrós is tele van? Emlékszem a bánni mondta, hogy jaajj a sok fasz kokszol, meg kamagrával kúr, meg picsog ha éppen nem megy a kúra... Jó persze nem kell hülyének lenni, de ha ezt láják mindenhol?
Nem csoda, hogy az összes top testépítő "elítéli" a cuccokat, csak egy kicsit savanyú a szőlő...
Amúgy Tiszteletem Nagy "Fantomas" Sanyinak
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz wertigo1984 #6730 üzenetére
Én milyen ez a Mad Max prof? Mert azt olvastam róla, hogy elég hamar gallyra megy... Nekem sima ezeöccá forintos tecsó-s van, az bírja egy évig...
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Boxer001 #6726 üzenetére
Ezt még a Kathi Bélától tanultam : A bemelegítés nagyon fontos, legalább 30 karkörzés hátrafelé és 30 előrefelé
Amúgy mikor milyenem van, de azért1-2percet szoktam szánni a nyújtásra éppen amit befejeztem izomcsoportot...kivéve ha teljesen készen vagyok (értsd: fáradt )
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz Coccolino_O #6709 üzenetére
Csavaros a kis ivós kupakja aztán ott maradhat benn a cumó Mert belül nem szokott szaga lenni.
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
válasz BÁ Nutrition #6696 üzenetére
Na akkor az lesz szerintem, amit írtál a 2:1 arány Amúgy nem vagyok finnyás, meginnám én kátler szarát is felhígítva, annak tuti 90% fölött van a fehérjetartalma, plusz kicsi teszto is akad benne
Valami íz a reggeli zab+protenihez kell, mert azt nem csak leöntöm Edzés után szarok rá ha ízetlen, kupak le, beöntöm, azt jóvan
(#6697) Tamoo : Akkor szerintem rendelek egy ízesítőt is próbára, legfeljebb megízesítem vele a rizsát
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Jim-X
őstag
A myproteines ízesítőből vett már valaki? Mennyi kell belőle, meddig elég egy flakon? Tudom nem vagyok elég hárdkór, de ez van
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest