Aktív témák

  • penene

    őstag

    válasz Boxer001 #27803 üzenetére

    Ahogy érzed. Én amióta kvázi nem gyúrok, hanem máshogy erősítek (= gyógytorna ;] ), sokkal jobban érzem magam, mert nincs az a testépítői fejlődési kényszer, amit a gyúrás belémbeszél (tömegelni kell, zabálni kell, fel kell szedni 5 kilót). Amíg ez volt, szépen lassan én is elkenődtem, meg nem is voltam igazán motivált, csináltam is, nem is. Meg többször rájöttem, hogy valahogy nekem nem ezt kéne erőltetni, csak mivel szar a térdem, nem volt más.

    Aztán most lett más, ami full egészséges (a fegyenctől sokkal egészségesebb a testem, mint előtte, meg a gyúrásnál is sokkal teljes körűbben edzek, ha másra nem, erre jó :D) és szimpatikus is, lehet vele ugyanúgy végletekig szenvedni, stb. Persze nem olyan mértékben, mint amikor szenvedem az utolsó sorozat fekvenyomást, jaj az nagyon hiányzik, meg még sok más. :D

    A kajára is kb. magasról szarok az egészre ilyen téren (zabálok, mint az állat, ami jól esik, persze a testépítés és sportos étrendnek megfelelően napi 4-5x normálisat, meg legyen szénhidrát elég, csak nem parázom rajta, hogy most mindenképpen híznom kell, meg méregetni a karom), a lényeg, hogy jól érezzem magam. És persze teljesítenem kell edzésről edzésre, mert itt most ez a mérce, nem a karméret.
    Egyelőre motivál az egész, de persze itt is biztos hamar eljön a hullámvölgy, mint ahogy már a 2. hónapban is sokkal nagyobb fejlődést vártam, mint ami van, de ez is jó, mert a lemaradt területek pótolni kell (pl. húzódzkodásnál gyenge alkarral szopó van, nem gurtnizok itt már :D)

    Így az egészséges és sportos életmód megvan, és jól is érzem magam.

    Pláne, hogy behoztam az úszást is, nagyon jól kiegészíti az erőedzést és kellemes közérzetet biztosít.

    Ez persze egy óriási OFF volt, a lényeg, hogy elkenődés helyett kell valami olyat csinálni, ami jó, és motivál. Lehet 1 év múlva húzok vissza a konditerembe, mert már az motivál újra, de egyelőre ráuntam. :D

Aktív témák