Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flaca1
csendes tag
válasz molnarpeter #27259 üzenetére
Ez egy malac Passat!
-
flaca1
csendes tag
válasz blakey #27248 üzenetére
Nekem 185/65 r1 kell gyárilag! Ennek a váltómérete 195/55r15! S mert van egy garnitúra 15" -ös felnim erre keresek most gumit. De a /55 az a "leg drágább" ezért néztem a másik kettőt alternatívának, mert azok elérhetőbbek számomra! Ráadásul a felnin most /50 –es gumi van, de felpróbáltam és rohadt sok hely van a kerék körül. Elég csúnya nekem olyan mintha kicsi lenne, nyilván a /50 miatt. Ezért gondoltam a /60,/65 méretekre, mert elférni szerintem elfér. A /60 csak 19mm-el nagyobb átmérőben.
-
flaca1
csendes tag
válasz BigBlackDog #27245 üzenetére
Igazad van valóban nem kérdőjel! De a lényeg azért érthető. a /55 és a / 60 között 19mm! A /65 már nekem is gyanúsan sok, viszont ezért "kérdeztem" mert attól használatban még jó lehet, viszont ehhez kell a tapasztalat, mármint, hogy valaki már használt ilyen méretet!
[ Szerkesztve ]
-
flaca1
csendes tag
válasz BigBlackDog #27243 üzenetére
"Nyári abroncs helyett felrakható195 /60r15 vagy195/65r15-ös gumi! "
-
flaca1
csendes tag
Sziasztok! 195/55 r15, az igazi váltó mérete az autómnak! Nyári abroncs helyett felrakható195 /60r15 vagy195/65r15-ös gumi! Egyik vagy másik, mi a tapasztalat, vagy szabály, amiből esetleg gond lehet! Egy malac passatról van szó! Hátha pont valakinek ilyen vagy olyan volt vagy van éppen egy ilyen autón! Illetve még a 195/50r15 is szóba jöhet, de igazából egy kicsit komfortosabb gumit gondoltam ezért kérdem inkább a nagyobb méreteket. Köszi, a tanácsokat, válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest