Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroX92P
tag
Megvolt egyébként az első ~1500km a CC2-vel, egyelőre fog rendesen.
Nagyon komoly tapasztalatom még nincsen mert száraz hideg meg száraz meleg(már amennyire meleg volt mostanában) időben mentem vele, illetve az első CC hez képest változott az autó és a méret is.
Az előző levetett öreg téli és annak a határai vannak a lábamban, azt túlteljesítette, viszont az aktuális határokat egyelőre városi és autópályás közlekedésben nem találtam meg.
Kiderül majd később hogy változatos időjárási körülmények közt milyen lesz, de őszintén szólva nagy meglepetésekre nem számítok. -
ZeroX92P
tag
válasz FireFox1996 #48823 üzenetére
Én ezekre az eredményekre úgy tekintek, hogy ezek egy határhelyzetet mutatnak, nyilván egy specifikus környezetre optimalizált gumi jobb lesz mint egy általános 4S gumi.
Persze benne van az 1m különbségben, hogy az előtted menő lökhárítója előtt vagy után állsz meg, viszont a különbségek nem olyan drámaiak.Jelenleg nem ritka az a körülmény itthon, hogy napon belül változik akár 20fokot is a hőmérséklet. Ami reggel vizes 0fok az délutánra lehet 20fokos száraz is és hasonlók.
Ekkora változás már önmagában métereket jelent fékútban mindegy milyen gumid van.Én a magam részéről azt gondolom, hogy egy kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtó 4S gumi, az aktuális éghajlatra jobb választás lehet mint cserélgetni, egy bizonyos szintű éves futásig (és ez utóbbi kitétel nagyon fontos).
-
-
ZeroX92P
tag
-
ZeroX92P
tag
Következő dilemmában vagyok pro/kontra érveket ismerem első sorban véleményekre lennék kíváncsi.
Adott egy Mazda3 meg a roppant népszerű 215/45R18 mérete. Jelenleg egy Falken Eurowinter van rajta 16-os dot, ezzel vettem, soha nem volt kiemelkedő ennyi idősen pláne nem, erősen csereérett.
Az előző autón a CC nekem bizonyított, maradok a 4S vonalon, csak ebben a méretben az egyetlen értelmes a nem túl friss fejlesztésű Allseasoncontact, a frissekből hiába várom nem akaródzik jönni méret
Mazda-s fórumokon csoportokban elég gyakori, hogy ezen okok miatt felteszik rá a 225/45R18-at mert abban a méretben kitárul a világ, nem csak 4S gumik esetében.
Egyébként 7" széles a gyári felni.További nehezítés hogy ismételten home office-t rendeltek el nálunk, és valószínűleg marad is tehát az autó ismét lepihen.
Na ezek alapján ki mit gondol? 225/kivárás/jóvanazúgy/?
-
ZeroX92P
tag
válasz d.tiborz #48046 üzenetére
Hogy mennyire pontos azt nem tudom, nekem egy kis MIchelin mérő van itthon, azt egyszer összenéztem egy gumisműhely elvileg hitelesített eszközével, az pontos volt.
A kutas órák amikkel én találkozom többnyireszarokrosszak, éppcsak hozzányúlsz és ugrik egyből 1-2-3 tizedet is valamelyik irányba. -
ZeroX92P
tag
válasz rothfb #40788 üzenetére
Mire hosszabb távon kiderül addigra lesz új, a kopás meg...2016 elején vettem meg az első CC-t tehát még nem a CC Plus-t, 4 évet és ~60k km-t ment el alattam, profil még volt rajta bőven (nem mértem le, kocsival együtt eladtam) de tapadásban már csak árnyéka volt újkori önmagának, lecseréltem az autót de ha nem tettem volna, a gumit cserélem le. Saját tapasztalatom a CC vel, hogy egy négyévszakos amit nem cserélsz és hajtod egész évben ráadásul esetemben kint is áll, télen nyáron hóban fagyban forróságban, anyagában elöregszik és csereéretté válik hiába van még rajta profil szóval tőlem kopjon csak el 4 év alatt
Tavaszra kíváncsian várom a CC2-t meg a konkurenciát mivel állnak elő, elégszarritka 215/45R18 a méretem most, remélem lesz rá valami "next gen" addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest