Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz troland26 #4285 üzenetére
Na, zsiványok ezek... Nézem tovább az árlistát, Michelin Energy Saver GRNX, 195/60 R15 (Astra méret), majd' ötven az eredeti ár, és 24e-re van akciózva. Megnézem a helyi bótot (Oláh Gumi Debrecen), ott semmiféle akcióban 26e. Szóval nem kell bedőlni a hatalmas akciónak, tény, h olcsóbb pár ezressel. Négy gumin 8e, 96e-nél gondolom ingyen posta. Bár, ha elviszed felszereltetni, akkor is spórolsz vmennyit. De előfordulhat olyan is (nem tudom, csak logikázok), hogyha helyben veszel gumit, akkor netán ingyen, vagy potom pénzért szerelik. De ez csak az én agyszüleményem.
A lista amúgy (akciók fül alatt más gummák is vannak) -> Marso/Hankook nyári gumi akció -
vendettta
tag
válasz troland26 #4278 üzenetére
általában azért, mert méretet vált...annó megvettem a mercim, vettem lá 205/55/r16-ot...3hét múlva beesett olcsón egy chrom garnitúra (amit itt is árulok most, megint váltani akarok), akkor 225/45/r17 ment fel...én nekem 3hetet futott gumijaim voltak pl megvesz vki egy autót tavasszal új nyári garnitúrával és nem tetszik neki a méret..de 1001 oka lehet
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
vendettta
tag
válasz troland26 #4275 üzenetére
abban a méretben akkor az maradt rajtam, le írtam, hogy jelenleg az van... (amikor bejött a " nagy meleg" akkor írtál rám.. )
az előző hozzászólásom az pedig nem neked szólt...gondolom észrevetted
hozzáteszem akkor ezt is írtam privibe : "Bridgestone turanza er-30 195/50R 15 4DB 85%-OS 40.000/4db, kiváló gumik." ezek 7-8mmes gumik voltak, előtted vitték el..
[ Szerkesztve ]
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
Manitou
veterán
válasz troland26 #4185 üzenetére
Ha sportos vonal érdekel akkor ezeket:
Dunlop SP Sport Fastresponse
Hankook Ventus V12 EVO ( nekem ez van, pont ebben a méretben, ami neked is kell)
Yokohama ParadaDe jó lehet még Falken ZE 912 is ( talán ezt tudod a legolcsóbban megvenni mind közül)
Komfortosabbak közül majd a többbiek mondanak.
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz troland26 #3754 üzenetére
Ehhez egy általános leszedő célszerszámot kell beszerezned, vagy fabrilálnod.
Egy L alakú erősebb acélszál, avagy népiesen drót nevű cucc kell neked.Az L alsó, rövidebb szára 3-4mm legyen, ezt be kell bujtatni a kis likon és egy erőteljesebb rántás, esetleg csak húzás és a kupak kipattan.
Ha még nincs a felni autón, akkor belülről egy csavarhúzónyéllel, kalapácsnyéllel kis koccintással -vagy nagyobbal- ki lehet pattintani.Üdv
[ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest