Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
giigz
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
van egy esmerosom micslen egyediben nyomja, eseelg tole egy frisset?;- )))
udv
neduddki
p.s. azert ne essunkmar at a lo es az o tul oldalara, mieloett megkerded en 2 eves gumit tettem a civicre
mod: a ug8 meg inkabb a ug6ra hajazott persze egencsak atfazonorozva, de ez a 7-9 ez meg ettolis feltunobb:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
DeFranco
nagyúr
Te... olyan nagyon nem kell ezt túllihegni. Megnézed a teszteket, van kb. 5 releváns, több úgy sem lesz, kiválasztod a neked tetsző sávot (teteje, közepe, bugyet) abban lesz kb. 3-3 gumi sávonként, aztán ami a legjobb feltételekkel elérhető azt felrakatod. Ha van rá valami biztosítás 1-2 évre az csak jó.
Nem kell ezt túllihegni, ahány év, annyi keverék, méretenként is változhat. A tesztek is csak iránymutatóak, bár én nem vonom kétségbe az érvényességüket, de átlagolok.
Egy tier-en belül nem lesznek nagy különbségek gumikban, akár michelin-conti-dunlop, akár semperit-vredi-nokian akár barum-hankuk-mittudomén.
Amúgy meg télire felső tierből jó vízen futással alacsony kopással amiből van idei dot és jó az ár, nyárira meg felső vagy közép jó vízen futással alacsony kopással ami idei dot és jó az ár, aztán napszemüveg. Nincs itt nagy viriavarázslat sehol sem.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Csak halakn jegyze meg hogy a teli patko tesztek mar kidcsit regiak ezek alpjan mivol valsztas sra teli patkort???:- )))
udv
neduddki
mod: off
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
giigz
veterán
Hi!
jol irja defranco, mi is a gumis hatarozott velemenye alapjan vettuk vegul az alpin 5-ot
adac teszt max. tajekoztato jelleg, kiindulasnak jo, de az alapjan gumit venni mar nem realis
ha megnezed az ertekeket, csak a szaraz tapadasban maradt el a michelin, meg a kopas lett gyengebb, amit azota sem ertek hogy jott ki
nemet teszt nemet nyertes, evek ota contit toljak, nem kell azert mindent elhinni
az elozo telink is michelin volt, most az uj nyari is michelin, teli is az lett, mondhat barmit a teszt, a hozzaertok velemenye akkor is az marad, h kiemelkedoen jo lett az alpin 5
na meg ha a conti 3 ev mulva bekemenyedik, minosege nem olyan jo, akkor megnezheted magad, a michelin meg nekunk 7 ev utan olyan volt mintha uj lenne, es 60000 km utan 7 mm profil maradt!!!!!
vallald be a michelint, vagy kerdezz olyan valakit aki ert is hozza :-) mi is ugy mentunk oda h conti vs michelin, es vegul a gumis velemenye alapjan lett az uj michelin
udv
duddukki
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
csak egy adalék a contihoz: amikor gumisnál (oláhgumi) voltam (tavaly) meséltem neki, hogy azért vettem dunlopot (tavaly) mert conti (ts850) égen-földön nem volt kapható, pedig azt vettem volna
azt mondta, egyáltalán ne bánjam, mert új korában kiváló gumi a conti de 3-4 évesen piszok módon elkezd öregedni, válnak le róla darabok, stb. ilyet még ő sem látott de katasztrófa, nagyon rosszul öregednek
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Jaja.
Ha már ennyit költöttek rá, akár jól is megcsinálhatták volna...
mod:
peterkeT: Ha felnistül cseréled a gumit akkot nem, de ha a felnire új gumit húzol akkor bizony új szelep ami +50 kopejka/db lesz. Szóval kopsától függően pár évenként kell csak kifizitned ezt a felárat.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
K Norbi
addikt
Nem hisztek ti nekem, Conti sincs sehol ha havas vagy jeges útról van szó!
csak a nevük van, de a való életbe sehol nincsenek, én sem értem miért, csak az tudja miről beszélek aki használt már Nokian téli gumit! és csak azután vett Michelint vagy Contit...[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
HI!
erdekes, azt hittem jol odacsapnak
a vizen, havon, jegen valo tapadas az adac szerint pontosan TS850 szint, viszont azt nem tudom hogy a szaraz tapadast hogy sikerult 2,9-re hozni... na meg a kopas, idaig a michelin volt a legjobb, vagy holtversenyben a TS850-nel, most pedig 2,5??
nem ertem, de mindenkeppen gyanus...
udv
duddukki
-
giigz
veterán
HI!
a nyari gyarilag micseliny, az is nagyon jo, hat legyne az teli is az
szerontem egyebkint jo leszen nagyon eza alpin 5
persze kivancis vagyok mi lesznek a veleminyek, habar a micseliny es a vredi uj gumija is boritikolhato hogy utosre sikerdedett
udv
duddukki
mod. rvilike: megint a bridgestone leszen vagy mi? ugye emlexem nem nagyon vot tapadsas... ha ujjat veszel ott a conti, vredi, nokian, micseliny, gy, dunlop, mind nagyon jo tapadasbna
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
HI!
ez igy szokott lenni, most jelent meg par uj gumi, majd jovore lesz promo/teszt/velemeny ezerrel, bar most sincsenek feledesben az uj gummedlik a megfelelo korokben
micselinyt nem kell felteni, igy is van rola anyag boven, mas markanak ennyi sincs igy vadi ujan
middenki ezzel foglalatoskodik
udv
duddukki
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
le se szarták félredobták, szerintem a conti küldött nekik egyet helyette, mert várni kellett rá.
annyi biztos, hogy jobb elől volt eredetileg, a kocsi jobbra húzott, meg támolygott.
elmentem futóművet állíttatni, alig kellett rajta, de továbbra is ez volt a helyzet, elmentem máshova, nem is kellett állítani, ő már mondta, hogy a gumi lesz, megcserélte a jobb elsőt a bal elsővel, ezután meg balra húzott, és támolygott. utána vittem vissza oda, ahol vettem, ránéztek, abba maradtunk, hogy megnézzük hátul. a két hátsó előre jött, így a kocsi a régi lett, probléma megoldva, de utána jeleztem nekik, hogy nem szeretnék hibás gumival járni.
szóval nem egyszerű ez, elég egy kis excentrikusság...
bár lehet más le se szarja az ilyet, de engem kifejezettem irritál, főleg 60k-ért/szett... -
-v-
addikt
Mondj jobbat ezért az árért, aztán akkor az lesz
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 Odabassza a ps3-mat, mindenhol tesztgyőztes kb. Azon kívül, hogy nem az XL-eset vettem, nekem is marhára bejött, szárazon vízen kurva jól tapad, aquaplaningban is nagyon jó, és halk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest