- Windows 11
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- Rendszergazda topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Úgy tűnik, ezzel a módszerrel, hogy minden más eszközön kiléptem ebből a fiókból és ezzel együtt töröltem az eszközön tárolt fiók adatokat, majd az asztali gépen is kijelentkezve és kikapcsolva a szinkronizálást, utána a google.com oldalon a tárolt adataimat, utána az asztalin rendrakás, és szinkronizálás visszakapcsolása után megállt a már törölt adatok visszatöltése (már egy órája nyugi van). Érdekes módon az Edge is lenyugodott, ott is csak a tisztítás utáni eredmény maradt, nem töltött vissza semmit, bár annál is ugyanúgy ki kellett lépnem minden más eszközön és törölni a tárolt adatokat.
-
Clemi
veterán
A sorrend úgy volt, hogy leállítottam a szinkronizálást, töröltem a google.com oldalon a fiókomban mentett minden Chrome adatot, töröltem a felesleges könyvjelzőket, majd visszakapcsoltam a szinkronizálást.... most is be van kapcsolva.
Most töröltem megint a szemetet és visszakapcsolom a szinkronizálást, minden más eszközön kiléptem és töröltem az adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz mikk2000 #32135 üzenetére
Valami piszkosul szívat az biztos. Megint visszatöltött mindent, mindkét böngésző, ráadásul egy csomót már duplán vagy triplán jelenít meg.... egyszerűen nem értem, hogy honnan szedi vissza, mikor kitöröltem a google.com oldalon mindent, a böngészőből mindent, minden eszközön kijelentkeztem és leálltottam a szinkronizálást, majd a törlés után kapcsoltam vissza. A gépen kitöröltem a sütiket, a temp mappákat (a CCleanerrel teljes takarítást csináltam) böngészőt bezártam.... és a szemem láttára jelennek meg a bejegyzések a kedvenceknél. Először az üres mappa, amit ha azonnal kitörlök, pár mp múlva megint ott van... és így tovább. Asszem feladom! Ilyen a világon nincs, hogy kitörölhetetlen valami.
-
Clemi
veterán
válasz mikk2000 #32132 üzenetére
Profilt használok, mert a munkahelyen más adatokat mentek a böngészőbe.....
Nos, a privát profilomban kikapcsoltam a kedvencek szinkronizálást, kijelentkeztem a profilomból, majd töröltem a google oldalán a mentett adatokat (mindent), utána bejelentkeztem a profilomba, ismét rendbe tettem a könyvjelzőket, utána bekapcsoltam a szinkronizálást és megint visszatöltött mindent.
Ez még hagyján, de az Edge (ahová a microsoft fiókommal vagyok bejelentkezve) ugyanezt csinálja, oda is a google könyvjelzőket tölti be. Tuti én rontok el valamit, de vajon mit és hol a hiba? -
Clemi
veterán
Sziasztok,
Konkrétan tiszta ideg vagyok, a Chrome miatt... (A legfrissebb verziót használom)
"Mindössze" annyi a bajom, hogy már harmadszor csinálja meg velem azt, hogy nem kevés idő ráfordítással rendbeteszem a sok éve gyűlő könyvjelzőimet (töröltem ami már nem aktuális és felesleges, átrendeztem a mappákat), erre másnapra visszatölti az egész kuplerájt, ahogy volt, mikor nekiálltam rendbetenni.
Van erre valami trükk, vagy beállítás, hogy ne szívasson??? -
Clemi
veterán
Sziasztok!
Elég régen full "gyári" módban használom a Chrome-ot (W8.1x64-en) így mikor jött a hír, feltettem a 64 bites béta verziót. Kár volt. Miután feltettem, olyan szinten elkezdtek az oldal betöltődések belassulni, hogy már azt néztem, egyáltalán van-e Internet kapcsolatom (a speedtest.net szerit megvan a teljes sávszélességem). Némelyik oldalnál (például a prohardver fórum oldalain rendszeresen) le is áll a betöltés egy egyszerű frissítés során is, mondván, hogy az oldal nem elérhető. Nem tudom ezt az egészet mi okozhatja, de lévén még csak béta verzió, gondoltam eltávolítom, és vissza teszem a korábbi 32 bites véglegest.
Na itt közölte velem a Chrome, hogy felejtsem el a downgrade-et, mivel a felhasználói fiókom egy újabb verzióban készült, a régebbivel nem nyitható meg, mivel nem kompatibilis, így vagy adjak meg egy új fiókot, vagy térjek át a legújabb verzióra.
Na ebben tud valaki segíteni? Jelenleg nincs Chrome a gépen, mert olyan szinten felbaszta az agyam, először a sorozatos leállásaival, utána meg azzal, hogy a megnyitott füleimnek búcsút mondhattam (sajna nem mindre emlékszem, mi volt megnyitva, és mi várt még megnézésre olvasásra) de még a 32 bites verzió használatát se engedte, hanem csak a hibaüzeneteket dobálta. -
Clemi
veterán
Én be sem kapcsoltam a HTML5-öt és nem fagy le a YouTube...
Egyébként a korábbi hszem-re nincs valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Nekem a böngésző cache áthelyezéssel van gondom. Megcsináltam a leírás szerint, de adtam a sz...nak egy pofont, mert most két helyen cachel a drága.
Átmozgattam a "user data könyvtárat" az új helyére, majd parancssorból kiadtam a következőt szó szerint így:
mklink /J "C:\Users\clemi\AppData\Local\Google\Chrome\User Data" "C:\Temp\Chrome Cache\User Data"
A link el is készült a megadott helyen
Erre immáron két helyen cachel
Valamit rosszul csináltam?
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Azt hogyan lehet, vagy be lehet egyáltalán állítani a Chrome-ban, hogy a torrent fájlt ne letölteni akarja, hanem az utorrent induljon el?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest