- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Bitcoin topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Commodore 64
- Windows 11
- Disney+
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Elég régen full "gyári" módban használom a Chrome-ot (W8.1x64-en) így mikor jött a hír, feltettem a 64 bites béta verziót. Kár volt. Miután feltettem, olyan szinten elkezdtek az oldal betöltődések belassulni, hogy már azt néztem, egyáltalán van-e Internet kapcsolatom (a speedtest.net szerit megvan a teljes sávszélességem). Némelyik oldalnál (például a prohardver fórum oldalain rendszeresen) le is áll a betöltés egy egyszerű frissítés során is, mondván, hogy az oldal nem elérhető. Nem tudom ezt az egészet mi okozhatja, de lévén még csak béta verzió, gondoltam eltávolítom, és vissza teszem a korábbi 32 bites véglegest.
Na itt közölte velem a Chrome, hogy felejtsem el a downgrade-et, mivel a felhasználói fiókom egy újabb verzióban készült, a régebbivel nem nyitható meg, mivel nem kompatibilis, így vagy adjak meg egy új fiókot, vagy térjek át a legújabb verzióra.
Na ebben tud valaki segíteni? Jelenleg nincs Chrome a gépen, mert olyan szinten felbaszta az agyam, először a sorozatos leállásaival, utána meg azzal, hogy a megnyitott füleimnek búcsút mondhattam (sajna nem mindre emlékszem, mi volt megnyitva, és mi várt még megnézésre olvasásra) de még a 32 bites verzió használatát se engedte, hanem csak a hibaüzeneteket dobálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!