- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Elég régen full "gyári" módban használom a Chrome-ot (W8.1x64-en) így mikor jött a hír, feltettem a 64 bites béta verziót. Kár volt. Miután feltettem, olyan szinten elkezdtek az oldal betöltődések belassulni, hogy már azt néztem, egyáltalán van-e Internet kapcsolatom (a speedtest.net szerit megvan a teljes sávszélességem). Némelyik oldalnál (például a prohardver fórum oldalain rendszeresen) le is áll a betöltés egy egyszerű frissítés során is, mondván, hogy az oldal nem elérhető. Nem tudom ezt az egészet mi okozhatja, de lévén még csak béta verzió, gondoltam eltávolítom, és vissza teszem a korábbi 32 bites véglegest.
Na itt közölte velem a Chrome, hogy felejtsem el a downgrade-et, mivel a felhasználói fiókom egy újabb verzióban készült, a régebbivel nem nyitható meg, mivel nem kompatibilis, így vagy adjak meg egy új fiókot, vagy térjek át a legújabb verzióra.
Na ebben tud valaki segíteni? Jelenleg nincs Chrome a gépen, mert olyan szinten felbaszta az agyam, először a sorozatos leállásaival, utána meg azzal, hogy a megnyitott füleimnek búcsút mondhattam (sajna nem mindre emlékszem, mi volt megnyitva, és mi várt még megnézésre olvasásra) de még a 32 bites verzió használatát se engedte, hanem csak a hibaüzeneteket dobálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest