- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Family Link
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Microsoft Excel topic
- macOS PC-re
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Én ezt használom Clickable Links
-
San398
őstag
válasz
Gabesz1019 #4612 üzenetére
Van egy olyan kiegészítő ami kattintható linket csinál a szövegkét látható url-ből: [link]
-
San398
őstag
Magyarázza már el nekem valaki, hogy egy mezei weboldalhoz mi a búbánatnak GPU gyorsítás??Ki lehet egyáltalán használni?Van olyan weboldal ahol látható a gyorsítás előnye?
-
San398
őstag
válasz
Watercolour #3997 üzenetére
Hát ez nem oldja meg mert már az összes be volt jelölve.Mindig megnyílnak ablakok!
-
San398
őstag
válasz
Watercolour #3994 üzenetére
Fel van telepítve de még is van olyan oldal ami megnyílik!
Egyéb ötlet? -
San398
őstag
Valaki tud erre valami megoldást? [link]
-
-
San398
őstag
Hogyan tudom letiltani azokat az oldalakat amik egy általam megnyitott weboldalnál egy külön ablakban megnyílnak automatikusan?Melyik pop-up blokkoló működik rendesen? A beállításoknál "Tiltsa le a pop-upokat minden webhelyen" be van jelölve.
Előre is köszönöm. -
San398
őstag
Nem akarom elkiabálni de úgy tűnik meglett a sorozatos fagyások okozója! kopp-kopp
A bűnös a Nod32 2.7 álltal használt imon.dll. Feltelepítettem a legújabb 4.2-t és 3 napja nem láttam a már általam nagyon utált és idegesítő "Chrome leállt és újraindul" üzenetet. -
San398
őstag
Feltettem az AdThwart kiegészítőt és a Chrome kérdés nélkül lecserélte Adblock Plus-ra! Eltávolítottam az Adblock Plus-t majd visszatettem az AdThwart-t. A Chrome ujra lecserélte Adblock Plus-ra! Mit tudok ellene tenni! A Chrome-ot támogatja az Adblock Plus fejlesztője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest