- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Windows 11
- Mikrotik routerek
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Citromail-es exportálási gondra, nem fogsz gmail topicba választ kapni
de én felraknék egy portable e-mail klienst, azzal szinkronizálnám a Citromail-es fiókot és az e-mail kliensből kiexportálnám a címlistát
Citromail leírás:
Levelezőprogramodban hozz létre egy új fiókot! Neved és e-mail címed után válaszd a POP3 illetve IMAP beállításokat, majd a következő adatokat írd be:Ha a POP3 letöltést választod:
felhasználónév: a @citromail.hu előtti rész!
jelszó: jelszavad
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
port: 110Ha az IMAP letöltést választod:
felhasználónév: a @citromail.hu előtti rész!
jelszó: jelszavad
IMAP szerver: imap.citromail.hu
port: 143Az SMTP-szerver nem kell, mert most nem akarsz levelet küldeni róla
-
w.miki
veterán
Hogyan lehet címtárat készítettni a gmail-el?
Próbálom anyámat áttéríteni a citromail-ről, de nem nagyon megy
Azt mondja, hol vannak a névjegyek??
A leveleket le tudta szedni a citromail szerverről a gmail, de a címjegyzéket nem hozta át.
Nem lehet valahogy beállítani, hogy böngéssze át az összes levelet, és abból készítsen egy címtárat magának, automatikusan? -
netpeti98
addikt
Sziasztok!
Meg van határozva, hogy egy felhasználónak mennyi fiókja lehet?
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek a következő probléma megoldásában.
Néhány napja nem tudok belépni a Gmail postafiókba.
A Gmailt IMAP módban, Thunderbird levelezőprogrammal használtam, amíg nem kaptam az alábbi üzenetet:
"Riasztás a(z) xy@gmail.com fióktól: Please log in via your web browser: https://support.google.com/accounts/answer/78754 (Failure)"A kétlépcsős azonosítás ki van kapcsolva, a "Kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezése" szintén engedélyezve.
Hol lehet a hiba?
-
Weareus
addikt
Letömörítettem, így elküldte. Vicces.
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
A yt-downloader ingyenes változatát próbáltam a gmailemben elküldeni, biztonsági okokból letiltotta a küldést a gmailem. Fel lehet oldani valahogy ezt a tiltást?
Egyáltalán mi a facér pofázik bele, hogy mit küldök?
Köszönöm. -
Zola007
veterán
google naptárban be lehet állítani, hogy az aznapi összes teendőről reggel küldjön emailt vagy felhívást?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, adott egy google fiók. Az illető nem tudja a jelszót. Legalábbis 22 napja elvileg megváltozott, de ő csak a régit tudja. (lehet, hogy feltörték)
A megadott email címre nem hajlandó ellenőrző kódot küldeni a gmail. Több tucat próbálkozással se, órák után se jön semmi. A többi ellenőrző kérdésre nem tudja a választ. Telefonszám, név megadása se hozott közelebb.
Van valami ügyfélszolgálat szerű? Ahol pl személyi igazolvány felmutatásával vissza tudják állítani? -
KisBundi
őstag
Olyan mint ha törölve lenne. Ha rákeresek a fiókra, akkor se email címre, se telefonszámra nem talál semmit. Annyit tudok, hogy másodlagos telefonszámnak az én telefonszámom volt megadva, de azt nem tudom, hogy tudnám érvényesíteni. Ha belépett valahova, akkor a telefonjára jött ellenőrző kód mindig.
-
KisBundi
őstag
Sziasztok!
Barátnőm gmail fiókját feltörték valószínűleg. Hiába adok meg bármilyen információt a válasz az mindig, hogy nem tudják azonosítani, hogy a fiók valóban az ővé. Már visszaállítással is próbálkoztam, de ezt a váaslzt kaptam "Az Ön által megadott információk alapján sajnos nem tudtuk ellenőrizni, hogy Ön-e a(z) pozsgi.......@gmail.com fiók tulajdonosa. A fiókokat csak akkor tudjuk visszaállítani, ha biztosak lehetünk abban, hogy a jogos tulajdonosaik kapják meg őket. A helyreállítási folyamat során szükségünk van bizonyos adatokra, hogy megbizonyosodjunk, valóban Ön a tulajdonos. Nem fogadunk el személyazonosító okmányokat a tulajdonjog igazolására, mert ezt nem tekintjük biztonságos módszernek." A fiók helyreállítási űrlap 404 hibát hoz. Ha a telefonszámát írom be akkor azt írja nincs ilyen email cím. Kérdem én ilyenkor mit lehet tenni? Tényleg ennyi és semmivel nem kaphatja vissza a fiókját. Nem látják ott, hogy melyik telefonra kérték mindig a kódot? Nem tudnak küldeni a telefonra kódot, mert semmilyen opciónál nem dobja fel ezt, pedig eddig ha bejelentkezett mindig küldte?
-
nfsu17
veterán
válasz
KubanitoS #9077 üzenetére
Ha folyamatosan neten van, akkor megjön az e-mail szinte azonnal, ha az elment a feladótól.
Ha kap netet mondjuk délután 5-kor, akkor gyorsan lekérdezi, hogy addig volt-e valami és ha nem, akkor nem jelez, ha volt, akkor jelez.
Próbáld ki.
Tedd wifire a mobilt, pc-ről küldj magadnak levelet. Akármikor küldöd, szinte rögtön jelez a mobil, hogy jött.
Nem 10-20-30 perc múlva. -
G@ben
addikt
Az mitől lehet, hogy a céges gépen gmailbe bejelentkezve elsőre szinte mindig a sorry, something went wrong ablak jön be, majd másodikra belép rendesen? Firefox böngésző, illetve több weboldal le van tiltva, de ez nincs.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Másnál is vannak szinkronizálási problémák, hogy telefonon nem akar jelezni kikapcsolt kijelzőnél, hogy érkezett üzenet? Meg olyat is csinál, hogy ha manuálisan szinkronizálok akkor jelenik csak meg az üzenet... Zsír új készülék ( HTC U11 ) Annak gondolom nincs köze, hogy pcn soha nem lépek ki a gmail fiókomból vagy igen?
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Nálatok megy az sms küldés? Kétlépcsős fasság be van állítva és tegnap este óta nem tudok gépen belépni a fiókomba mert nem küld sms... -
Sziasztok
Véletlenül archiváltam egy levelet, amit nem találok, hogy tudnám visszaállítani. Tudna valaki segíteni hova rakja az archivált leveleket a google?
KÖSZI -
KubanitoS
veterán
A leírtak alapján valaki be akart lépni a gmailedbe és jelszóemlékeztetőt kért ehhez. Ennek szerintem nincs köze magához a hotel hálózatához. Magát ezt az üzenetet hova kaptad? Gondolom egy másik e-mailre.
Ha be van kapcsolva a google kétlépcsős azonosítás, akkor nagy gond nem lehet.
-
G@ben
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire gmail, de ez tűnik a legközelebbi témának.
Itthoni nyaralás alatt próbáltam csatlakozni a szálloda wifijére az ottani jelszóval, mire kaptam egy üzenetet:Google Verification Code
Dear Google User,
This email address is being used to recover a Google Account. If you initiated the recovery process, it is asking you to enter the numeric verification code that appears below.
If you did not initiate an account recovery process and have a Google Account associated with this email address, it is possible that someone else is trying to access your account. Do not forward or give this code to anyone. Please visit your account's sign-in & security settings to ensure that your account is safe.
Alatta pedig egy kód.
Ez azt jelenti, hogy feltörték a fiókom vagy csak próbálták? Vagy mi történt? Változtassak jelszót vagy mivel nem vettem észre egyéb kísérletet, megnyugodhatok? A telefonos ellenőrzés is be van állítva, de oda nem jött sms. A legutóbb használt eszközök az általam tényleg használtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest