-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Alexios #59475 üzenetére
Long story short:
Gariztattam a gitáromat, náluk volt 1 hetet nem csináltak vele semmit (az üzletbe a kezembe nyomták aztán otthagytak), írtam nekik egy mailt h nyaljanak sót, erre azt mondták kicserélik. Elküldték a bolti kiállított darabot (megnéztem korábban elég alaposan mert azt akartam elhozni, voltak rajta olyan sérülések amiből könnyű volt azonosítani). Megírtam nekik, hogy igazán rendesek, nem is volt több kérdésük, küldtek még egyet (ez már a muzikertől jött). Itt lakom Győrben, felajánlottam nekik, hogy bemegyek intézzük el, hallani sem akartak róla.
Jah minden papírt bekértek a gitárról, vissza már nem adták, így konkrétan papír nélküli a gitárom, annyival tudom bizonyítani, hogy nem loptam h kártyával fizettem anno...
Náluk levegőt sem veszek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Jogász topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest