-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Bencsizy #10787 üzenetére
Ez függ a terem méretétől, hogy tisztán játszol-e vagy csak torzítva, a ládák számától, hangszóró méretétől és érzékenységétől... Tiszta hanghoz több tartalék kell hogy ne torzítson be nagy hangerőn. Nem használom ki sehol az 50W-ot 2x12-es ládám van hozzá. Nekem 2 csatorna kellett, olyan erősítőt meg nem nagyon kapni ami EL84-es és van benne 2 külön csatorna és még megfizethető is. Amit vettem Bugera V55HD az se volt ilyen szempontból jó mert a torz/tisztának közös hangszínszabályzója volt, azért is építettem át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Family Link
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10 FE + / Bontatlan 2 év gari
- Marvel Guardians of the Galaxy hibátlan állapotban eladó
- RAZER BLACKSHARK V2 PRO WHITE EDITION WIRELESS HEADSET
- Lenovo Tab LEGION TB320FC 8,8" 12/256GB szürke Wi-Fi tablet + tok - Szinte új alig használt !!!
- HP Elite X2 1012 G2 2 in 1 12,3" levehető érintő kijelző, i5 7300u, 256Gb ssd, 8gb ram
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Turbózd fel a gèped,most!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest