- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Lehet kivárnak, nameg ha így is van kereslet a termékeikre, minek eröltessék magukat. Ez maga a kartel, Gangszta bá nélkül .
[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Több memót már fizikailag és pénzügyileg sem tudok belepakolni. Most az is haladás lenne, ha nem szállna el kapásból, csak belassúlna.
[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Legalább a Gyűrük ura 4-hez terveznének zombi Frodó-t !
Tudom nem sok a 2 Gigabyte, de ennyire? Nagyobb lapozó fájllal és /3GB kapcsolóval a boot.ini -ben lenne értelme kisérletezni?
Nem ír ki semmit, vagy a kollega lefelejtett szólni az üzenetről[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Megint egy Solid Edge-s kérdés.
Van egy másik gyengébb gép (3GHz-s Northwood, 2GByte RAM, nVidia ( ! ) FX5200-as kártya XP 32 bit, újratelepítve ) .
2-3 óránként kilép az SE . Próbáltam már tesztelni a memóriát, a videókártyát (utóbbi cserélve is lett), új drivert rakni, minden frissítést felpakolni XP-re és SE-re , de semmi nem változott. Ennek a nyomoroncnak mi kell a folyamatos működéshez? Mire szokott mimóza lenni?
Direkt nem raktam semmilyen Codec packot, csak egy FFDSHOW-t (vagy még azt se kéne?) . -
eziskamu
addikt
Közben találtunk egy még jobb beállítást, kikapcsolt Vista AERO mellett. Átállítottma Win2003-ra xp sp2-ről, valamint ott még bepipáltam dpi-re, asztali kompozíció tiltásra meg még a csicsák tiltására,de asszem klasszik Windows téma mellett max a dpi-nek volt értelme, és most rendesen megy.
-
eziskamu
addikt
Na, kikapcsoltam az AERO-t és még a windows xp sp2 kompatibilitási módot is beállítottam, és most fürgébb azzal a tervrajzzal. Bár még azért meg-meg akad. Majd meglátjuk, mennyire lesz használható, és vésztartalékként még ott lesz az a 9600gt.
De talán még egy Catalyst frissítéssel megpróbálkoznék műtét előtt . Köszönöm! -
eziskamu
addikt
válasz Atlantis #3580 üzenetére
Mostanában én is kezdek NVIDIA párti lenni, de nem a tervezés, hanem a CUDA meg a működő DXVA miatt.
Az a baj, hogy most már ezek vannak. Win7 akkor még nem volt, xp x64 helyett meg már úgy voltam inkább, hogy Vista. Megpróbálom még majd az AERO-t kikapcsolni, hátha segít. Egy nV 9600GT alkalmasabb lenne szerinted (az esetleg lenne most )?Nem gondolom, hogy ez a többi programnál a felhasználóra lenne bízva.
Nem is arra gondoltam, hogy a menüben benne van, hanem esetleg a registryben van hozzá valami kulcs.[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Üdv! Adott egy Solid Edge ST meg egy q8200-as proci 4 giga memóval, ati radeon hd3780-al (512 MB GDDR4) , Windows Vista x64 .
Ha van egy nagyobb több tárgyat is tartalmazó tér (5-6 olyan tárgy, amit külön-külön normálisan lekezel), akkor csak vontatottan lehet mozgatni-forgatni a 3d-s nézetet.
A 4 magból csak az egyiket terheli le a program mindeközben.
Namost, rá lehet venni a SolidEdge ST-t (asszem minden fontos frissítés rajta van) hogy használaj mindegyik magot, de legalább kettőt?
Bocs, ha pongyolán fogalmazok, de nem én használom a progit, én csak összeépítettem a gépet.
A Catalyst verzió lehet gond esetleg (márha nem is amitta használ csak egy magot, de esetleg kevésbé lenne vontatott az egész)?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoIP telefonálás
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.