- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacis69
tag
válasz
Blackhole13 #9989 üzenetére
Szia!
A probléma az, hogy a nézet alá sorolja be a metszetet, kitörést és az alkatrészeket. Így, ha beállítod az alkatrésznél, hogy nem metszhető, akkor a nézeten belül sehol sem lesz metszhető, hiába hozol létre több metszetet, kitörést.
Ha esetleg valaki tud jó megoldást, engem is érdekelne.SE-ben ezt úgy oldottam meg, hogy a modellnél hoztam létre több metszetet, és ott mindegyiknél meg tudtam adni, hogy mit ne metsszen, mit ne jelenítsen meg. Ha a metszeteket egyszerre jelenítettem meg, akkor úgy nézett ki, mintha egy metszet lenne. Ekkor készítettem egy képernyőkonfigot, és ezt jelenítettem meg a rajzban.
Ha jól tudom, akkor Creoban is működik, bár ebben nem vagyok biztos. Ki kellene próbálni Inventor alatt is, hátha működik (erre nem vállalkozom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest