Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- JavaScript topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10791 üzenetére
Nagyjàból egyetértek veled. 99%
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Egyébként aki ráér hétvégén és van kedve az nyugodtan csatlakozzon. Egész jó móka a bossfight speedrun 4 player coop.
Északtól délig haladós. Nuke csapattal elég hamar végig lehet szaladni.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Bekerült a csapatba, és még maradt Dodom is(Primo viszont kinullázva).
Időm persze nem lesz rá Yea és Kecsing artifact farmolok még. Nem hiszem, hogy hamar rerun bannert kap majd, ezért kellett behúzni.
F34R:
Hétvégen leteszteljük? Teyvat Boss fight turné!PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz xeon forever #10758 üzenetére
Na itt a what if saga VIDEO.
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10755 üzenetére
-
xeon forever
addikt
Mi az a 4 àllat ami csak inazumaban van?
-
xeon forever
addikt
Kicsit bűnözök ma.
Gondoltam veszek egy crystal csomagot...
Erre viszont nem tudtam nemet mondani 54 Euroert.
És itt jön a g3c1s3g.
Most még maradt egy 50dodos csomagra spórolt pénz, Tényleg függőséget okozó valami ez a Genshin. Rohadt sok erő kell, hogy ne költs rá. Most épp annyi a mázlim, hogy fix a kövi banneres 5* megpróbálok kitartani az uccsó napig.
Remélem lesz annyi freemogems addig, hogy kiessen Ayato.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Kazuha...Benne van a caapatban.
Elkanyarodtatok a tematol. EM alapbol buffol reakciot. Le van irva swirl dmg %+
Sorrend az mas kerdes. Xiao is ha van alatta mas elwmental amikor effektel akkor az EM szabalyok ervenyesek.
Pl kidobod a macit, elso utes utan pyro erosebb lesz. Ekkor sub xiao.Kokomi viszont rasegit. Sorrend:
Pl Xiangling maci onfield+BennetQ+Kokomi(barmi 1 mp onfield sarkanykonyvvel)+Xiao ez Bennet ult utan max 10 mp.
Xiangling Maci+Kokomi vapel rendesen, ebbe belemaszol Xiaoval swirl dmg akkor Kazu forditottja lesz sok dmg onfields.
Ha nem hisztek nekem probaljatok ki.
En ezt Sayuval csinaltam proba erejeig.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10698 üzenetére
Amikor még voltak felkaru rablok akkor a kocsmaban bedobtam 50 ft-ot. Ha nyertem buli volt, ha nem akkor buktam 50 ft ot. Akkoriban 200 ft voltegy üveg sör.
Szerencsejátékozni csak a minimum befektetésswl szabad. Több pénzzel nem lesz több szerencséd, csak többet költesz.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Ugy nezd, hogy minden karakteren ez a kiepites van a 4 fôböl.
Barmilyen elementalt csinalsz barkivel barmilyen sorrendben folyamatos reakció lesz. Igaz lehet bukod a dps full potenciàlt, de akkor is a team sokat sebez.
Em csapatom.
Kazu-Shenhe-Shogun-Kokomi. Kokomi sarkanykonyvvel r5 48% atk bonusz+healel, Shenhe atk bonusz, Shogun Kokomi meduzaja alatt magasabb electro chrd atk E utan.
Hutao eseten ugyanigy magasabb dph auto atk. Hutao eseteben pl 100% crt rate 198% crit dmg+EM magasabb vape dmg ad kokomi utan. 20k per single hit korul E utan.
Bennet eseteben pedig 25%+ 2 pyro bonusz+48% Kokomi r sarkanykonyv+Shenhe bonusz. Ha jol emlekszem Hutao atk menuben 5200 volt ezt dobja fel a 198% crit dmg 100% crit rate-re Em amit egy EM arti utan 187, nezd meg alatta a szorzot a reakciokra...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Fegyver bannerert soha nem fizettem. Nekem csak Hu Tao fegyvere van onnan. Eletem elso 22 huzasa volt es az utolso is.
Van egy skyward catalyst, skyward polearm, skyward sword. Jade polearm, Hutao fegyoja es ennyi a 5*. Asszem.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Most nagyon ramentem az altalanosra a legtobb karinal(amit mixelek idonkent)
Flat Hp+Flat atk+EM+elemental+crit rate/crit dmg
Lassan van 100 db lvl 20 arti.
Sub statokon mulik hogy jon ki.
Lehetloge a 100%crit rate/200% crit dmg a cel. De meg sok van hatra.
A legjobb szettem most 104% crit rate 151% crit dmg. (Weapon is benne van)Mult hetvegen jott ossze. Abyssban elaludtam controllerrel a kezemben (@24 oras chasm utan)[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Rolam aztan nem huznak le semmit.
Felelosseg teljesen baszom el a videojatekra szant eves allami tamogatast!
Inkabb azt veszem eszre, hogy eves szinten mas jatekra nem koltottem belole.
Kb megvan a steam archivum(150+cim) az ingyen behuzhato epic játékok(100 körül járok), origin+ubisoft archivum 20
Egyeb mmo 5...
Psplus eves. Ott is van par jo cim.
Es most csak ezzel tolom egy ideje.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Egyik leg igényesebb game. Van sok szarom, de ez 10/9,5 pontot kap nálam.
Első nap óta jáccom. Költöttem rá(támogatom a dev.-eket)
Privatban kuldok egy indie game linket(fos) copyztak rendszert es azt hiszik h milliokat fognak keresni...
Utolso sorban megkerdezem ki jaccik 4k60HDR-ben? És kinek mi a véleménye?
@ps5 nem jaccik mas. Nekem is van es igazan mas. 2080Ti pont kihajcsa minden maxon. 3070+ vga hasonlo.[ Szerkesztve ]
-
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Kiràly! Jôvôhétre cssk fent lesz lvl 90 en. Most jön egy adag Dandelion seed gyûjtés. Meg könyvecske.
Az uj terület szerintem is jól sikerült. Így hétvégén kb 60% meglett.
...Egy pillanatra bevillantak az uj pixelek
Kicsit még mindig kevésnek érzem a lvl 93-as ellenfeleket. Lvl 95 minimum kène kicsit jobb drop rattel.
Új weekly bossnak egész jo fizikàja/dinamikája van de a AR 55 után minimum lvl95 re tenném inkább feljebb, LvL 100 és lenne benne kihivas.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #10629 üzenetére
Hát jó lassan jött. Sok Szerencsét hozzà.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz nonsen5e #10589 üzenetére
Hazaertem csinalok egy videot 100% rol. Hatha segit.
Ha jol emlexem nem bonyolitottak tul 4-5 fele keppen rng tamadnak.
Kazuha csapatom bunko. De a masik oldal se kutya erre. Ayaka+Kokomi az alapja.
Kokomival lerakom a meduzat es ayakaval vegig sprintelek mindenkin aki kozel kerul. Utana charged atk es pusztulnak. Ezt nem a mostani abyssra ertem, mindig igy csinalom miota van ez a defense szar abyssban(Ayaka ota).[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Lassan megvan az első c6 5*.
Diluc c4 lett qiqi már vagy fél éve nem jött, pedig őt építettem ki healer support batterynek.
Szóval buktam az 50/50. Nem lehet mindig luck, a jó benne, hogy kb 50. wish volt nem pedig 80+ valami.,Mondjuk a következö 30 ban kiesik Ayato akkor tulajdonképpen doublenek minosül.
Shiro #10555.
Ayakaval milyen?[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10550 üzenetére
Ayato paraszt. Sokan szeretik a traktorokat. En is. Szánt rendesen.
Ez egy auto atk game. Kulonben nyomnam az Elders Ringet. Melo itan a fasz9m akar idegeskedni.
Esetleg a gci kerdes. Animet azert nezel mert ugy akarsz elni?
( Nem, de jol esik a fantasy)[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
MS7C3SV8DMZH
-
xeon forever
addikt
...Már rég kiégetett ez az oldala. Egyenlőre a karakterdizájn meg a story ami miatt kitartok. Story meg qrv lassu.
Mpndjuk ha nem ilyen Indie game jelleggel adtak volna ki akkor meg vagy 5 év lett volna mire elkeszul. Addigra meg lett volna mas. Nehez a developement.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #10492 üzenetére
Neeee. Ezert irtam, h AR szerintini optimalizacioo. Pl most valahol AR58-59 kozt vagyok. Itt mar tenyleg kene a tobb content. Semmibe nem telne a hoyoversenej ezt updatelni.
-
xeon forever
addikt
Szerintem lassan szintet kéne emelni az open world ellenfeleken. Egyedul az abyss lvl 12 maradt kihivas.
AR 55 felett csak lvl 95 ellenfeleket tennek ki. Mar Azdaha is vicc kategoria igy. Szoval mindenkepp kene optimalizacio ami miatt az ember szeret jaccani. Sokan abbahagytak mar. Akik meg aktivan jaccanak azok meg abyss dps check fuggog leginkabb(60+%)...
Tobb storyr tobb side quest tobb daily tobb boss fight. (pl dailykbol legyen 10 de az csak 5 primot ad, maris plusz 10 primo naponta viszont tobb jatekelmeny, mondjuk azt se elleneznem ha naponta 100+20 primo jonne ki, foleg hogy ilyen sok karakter van mar.)[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Na ki hogy kezdi majd Ayato bannert?
24pityn vagyok 50/50-en.A Luck legyen veletek!
-
xeon forever
addikt
Remélem rajottek, hogy a f2p opcios keves lesz a devwelopeehoz. Es w2p fogyni fog a szar rng miatt. Utana meg csak a f2p nem fogja fedezni az uccso par kontinenst.
Ha csak a szinkron szineszek nemzetkozi licence dijat nezem akkor 500 evig ingyen elnek.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #10450 üzenetére
Szerintem ugy poénosabb, hogy néha random kapok vmiert. Kb 80% van kész.
Ha épp hiányzik pár primo esetleg ramegyek valamelyikre.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Remenyeim szerint Ayaka is felkuszik majd c1 re legalabb. De a leginkabb egy Shenhe ota tarto luck szeria folytatasnak orulnek. Mind 30. egy 5* kari atlag.
Suoval kell Ayato, Venti, Ayaka.szép sorban. Ventit ki akarom probalni Kazuhaval Raiden meg Kokomi mellé betéve.
Kazuha osszehuz, Raiden E, Venti osszehuz, Kokomi bedobja a meduzat, Kazuha megint osszehuz, Raiden Q, oszt mehet a buli kicsit nitrosan a dupla anemo buff miatt. Sucrose annyira nem nagy buli, jo vele is de Ventie kicsit jobb...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Na màra nekem lőttek ...
https://youtu.be/LJ5Q_Ywvk2IPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
12-1 nalam 55 mp legjobb volt.
B csapatom ultrafos.
Rotara megyek, es ezzel a geo fossal (nincs Zoknim)beopattak rendesen. Volt mar 36 csillag vagy legalabb 35...
Most 33 a hianyzo karakter miatt. Legaszarabb ellenfel ez a repulo geo gci. Meg a mage karakterek sem lockoljak be repules kozben. Kiegtem tole.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest