- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Synology NAS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Project Trident - Void Linux
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
gyorsan leirok egy kis story-t, már megvan pár hete söt most lesz talán 1 honapja a Genius 5000-esem...már megvétel után irtam hogy a mély szar..bevittem a boltba (EHD) a csákó felhuzta maxra a mélyet, és mutatta hogy szól azért a mély...persze ha középen hagyja a tekerőt akkor kb nuku, és mondta hogy ezt nem cserélheti mert müködik...anyád mondom...aztán itthon ugy csinálom hogy audigy 4 +12dB ráküldve mélytekerője felhuzva 3/4éig és igy azért szól valamennyire, ez eddig oké, tegnap kapcsolom be, tekerem fel 9-11 óráig, nem változik a hangerő..mondom ez mi? lehuztam a hangerőt 11óráról, kb 7-8ra, és hangosabb lett mint 11 óránál... az fasza, lassan tekertem fel, és 8-9 óra között volt egy olyan rész ahol az összes hangfal ilyen recsegos torzulos hangot adott...a 3600-assal 2 évig semmi gondom nem volt, nem rég adtam el ph-n, aki megvette az is irta hogy faszán szól...a bekapcsolo gombja, a mélyládán kb 2x-3x -i megnyomásra kapcsol be monstanába..
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Heroes of Might & Magic IV (HoMM4)
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- 1991 - játék a PC-n
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Garanciális, újszerű ASUS Zenbook 14 UX435 Dual Touch Screen/i7-1165g7/16GB RAM/512SSD/GF MX450VGA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Zsír Új - Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- HUAWEI MateBook D15
- Quadro NVS 300 512MB GDDR3 64bit Videokártya