- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
gyorsan leirok egy kis story-t, már megvan pár hete söt most lesz talán 1 honapja a Genius 5000-esem...már megvétel után irtam hogy a mély szar..bevittem a boltba (EHD) a csákó felhuzta maxra a mélyet, és mutatta hogy szól azért a mély...persze ha középen hagyja a tekerőt akkor kb nuku, és mondta hogy ezt nem cserélheti mert müködik...anyád mondom...aztán itthon ugy csinálom hogy audigy 4 +12dB ráküldve mélytekerője felhuzva 3/4éig és igy azért szól valamennyire, ez eddig oké, tegnap kapcsolom be, tekerem fel 9-11 óráig, nem változik a hangerő..mondom ez mi? lehuztam a hangerőt 11óráról, kb 7-8ra, és hangosabb lett mint 11 óránál... az fasza, lassan tekertem fel, és 8-9 óra között volt egy olyan rész ahol az összes hangfal ilyen recsegos torzulos hangot adott...a 3600-assal 2 évig semmi gondom nem volt, nem rég adtam el ph-n, aki megvette az is irta hogy faszán szól...a bekapcsolo gombja, a mélyládán kb 2x-3x -i megnyomásra kapcsol be monstanába..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest