Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• notika77

senior tag

válasz Khelben #17 üzenetére

Idén vettem (5-6 hónapja) használtan, még nem volt 2 éves. Tudtam, hogy cserélni kell majd az akkut, de nem gondoltam, hogy nincs hivatalos szerviz, ezért utána sem néztem. A csere elvileg megoldható házilag, de a ház/kijelző ragasztva van, az akku meg forrasztva és valószínűleg a kicsavarandó 2-3 csavar feje is valami speciális kialakítású, nehogy legyen a lúzernek hozzá szerszáma. Ha mindezek ellenére sikerül, mert van egy viszonylag jó pákája és ügyes keze, amikkel nem égeti szét a PCB-t, akkor már csak a vízállóságért való imádkozás marad hátra.
    A magyar forgalmazónál (matrica a dobozon) próbálkoztam, de elhajtott, mert nincs számlám a vásárlásról, hiába írják a honlapon (korábban mintha még számla lett volna), hogy sorozatszám alapján lehetne cserét kérnem (nem derült, ki mennyiért), mert nem csak számlám nincs, de a kijelző szélén is van egy minimális sérülés (0,5mm-nél keskenyebb mélységben lepattant az éle, most keresnem kellett, meg villanyt gyújtanom, hogy megtaláljam a sérülést) és így nem cserélik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák