-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne felétek. A napokban kapom meg a samsungtól a csereutalványt, mert nem tudják megjavítani a telefont.
A készüléket az extrem digitalban vásároltam annó.
Milyen lehetőségem van, ha azért a pénzért amit csereutalványban kapok, nem találok megfelelő készüléket?
Ráfizetés gondolom lehetséges drágább készülékre, de esetleg pénzvisszafizetés ilyenkor nem jöhet szóba? -
Lehiñito
senior tag
Okés. Úgy is nagy sansz van rá, hogy ott lesz levásárolva. Rákérdezek tőlük, hogy mi a szitu, csak nem akarom, hogy félre tájékoztassanak.
Úgy is a vásárlást black friday alkalmával akarom megejteni. Remélem nem lesz időkorlátja az utalványnak és felhasználható lesz nov. 25.-ig. -
Lehiñito
senior tag
Megjött a csereutalván a samsungtól.
3hónapig váltható be a kiállítástól számítva.
Írja azt is, ha nem tudnak ugyan olyat adni, mert már nincs forgalomban, akkor annak hiányában a fogyasztói árát levásárolhatom/átvehetem.
Remélem rugalmas lesz a hozzáállása az üzletnek és minden gond nélkül visszaadjáj a vételárat.
De majd megírom, hogy mire jutottam. Ha lesz egy kis időm bemegyek az üzletbe. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ma bevittem a csereutalványt az Extrem digitalba, mert nem tudta/akarta megjavítani a szerviz a 23. hónapban leadott s4 minit.
Az üzlet szemrebbenés nélkül visszafizette a vételárat. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, ha van egy munkavédelmi cipő amit jótállás ideje alatt kicserélnek újra, akkor az új cipőnél újra indul a 6hónap jótállás?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest