- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! A tegnap esti ideg sokk után úgy döntöttem új fűkaszát veszek. Ebben szeretném a segitségetelet kérni. Otthoni használatra lenne,de elég nagy hátsó udvar van kb 700m2. Ott 2 hetente vágom a füvet. Eddig egy Al ko hasznaltam kb egy éves. De valszeg hozzáértés hiányában,elkezdett kinlódni,tegnap már nem is tudtam levágni vele az udvart. Ha gázt adok lefullad,erőtlen stb..de igazából nem is akarom megjavítani ,vagy javittatni veszek egy másikat. Annyi lenne a fontos hogy minél kevesebb hozzáértést igényeljen,mert tényleg nem vagyok egy nagy szaki,csak használni szeretném. De szerelni csak az alap dolgokhoz értek. Pl levegőszűrő tisztitás. Én kettő típusban gondolkodom stihl és husqvarna. Melyik lehet a jobb? Tartósabb? Max 200eft lenne rá a keret. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest