-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
jippa
aktív tag
válasz Tatejkas #109628 üzenetére
Én hiszek a grafikonokban, ezért Monolith THX 887 amp-ban gondolkodnék. Használtan baráti árban mennek. Igaz, főleg külföldön.
-
stellaz
veterán
válasz Tatejkas #109628 üzenetére
Azt azért tudjad, hogy a Spartan csöves erősítő, tehát kell egy kis idő mire bemelegszik és elég forró utána (a hangerő gombja is egy rezsó gombja látványra és fogásra is ).
Illetve alacsony impedanciás fejeshez nem lesz jó, legalábbisa Quad Era1 rettenetesen torzított róla már közepes hangerőn is.
A HD650-el viszont jól szólt, főleg valami elég sötét hangú csővel.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Tatejkas #109626 üzenetére
Ezt nem tudom, de én a Spartanhoz D50 III-nál jobbat nem vennék. Én úgy hallottam, hogy a Spartan már a dx3pro+nál is egy kicsit "elkente" a részleteket a beépített erősítőhöz képest. Apró különbség, de nem tudom, hol van a Spartan felső határa felbontásban.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Tatejkas #109622 üzenetére
Ha kinyújtható a keret, akkor simán. A d30 pro + A30 pro tudd jobb lenni, mint a k7 vagy a dx3pro+. Az, hogy teljesen kihajtaná-e az remek kérdés, elég sokáig tud skálázódni a HD600, kérdés meddig tudsz/akarsz elmenni felfelé.
Csöves esetén a Spartan Helot 2x egy jó ár-érték arányú megoldás, a Darkvoice valószínűleg eggyel jobb konstrukció.
Nekem volt Spartan és Dx3pro+ egyszerre HD650-nel, én egy kategóriába tenném az erősítő részük, más karakterrel. Végül a dx3pro+-t tartottam meg, mert nekem felesleges volt a második erősítő.
Viszont így hangulat függően tudod hallgatni hol egyiket, hol másikat.Vagy d30 pro + csöves.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Tatejkas #109605 üzenetére
Az egy jó választás lehet, az ereje megvan a jó hajtáshoz. Viszont ha nem kell a BT, akkor van az alap K7, ugyanaz, csak BT nélkül olcsóbb. Ár-érték arányban amúgy szerintem a Topping DX3pro plus jobb, az hogy melyik tetszene jobban hangra, az ízlés kérdése.
K7-t könnyebb beszerezni, itthon több bolt is árulja, németeknél is van jó Fiio bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest