-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jippa
aktív tag
válasz btraven #109870 üzenetére
oké, de akkor a balanced-ra alakítás nem segít?
én nem érteném, hogy miért segítene, mert elvileg ugyanaz az erősítő hajtja meg így is, meg úgy is, de mintha a review-k meg azt mondanák, hogy nagyobb erő jön ki belőlük balanced-ban -> ez az, amit nem értek
hogy értsétek, kurv@ nehéz szívvel vágnám le a gyárilag forrasztott 6,35 csatit a kábelről, az ilyesmi ellentétes az elveimmel
bacy: igen
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
válasz Dorien #109867 üzenetére
--------------
Segítsetek már nekem egy kérdésben, kérlek! A világért sem tudom kihajtani a DUAL DK220 fejhallgatómat sem Phonitor 3-mal, sem topping A70pro-val, sem monolith THX 887-tel, sem vodkaboy c3m + kicsatoló trafóval. Ez a DUAL a legérzéketlenebb vintage ortho fejhallgató, ami csak létezik. Max gain, max hangerő, full kakaó és mégsem jön ki a hangja. Annyira szeretném megtudni, hogy a dual mit csinál, amikor kibillentik a nyugalmából, hogy el kell gondolkodnom azon, hogy életemben először hozzányúlok egy vintage-hez és átalakítom balanced-ra a csatlakozóját. A kérdésem az lenne, hogy jól értem-e azt, hogy balanced-ban pl. az A70pro még sokkal jobban oda tudja neki tolni? Köszi![ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
Hopp, rossz helyre, bocs
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
válasz Tatejkas #109628 üzenetére
Én hiszek a grafikonokban, ezért Monolith THX 887 amp-ban gondolkodnék. Használtan baráti árban mennek. Igaz, főleg külföldön.
-
jippa
aktív tag
válasz atoka1 #53734 üzenetére
Ahogy az utóbbi időben nézegettem, ez most egy nagyon népszerű kínai dac board az ebay-en. Igaz, nem olcsó. Egészen komoly DAC-ot építenek belőle.
-
jippa
aktív tag
Szívesen megtenném, de ugyanazt a vintage ortho fejest hajtja szegény egész életében egy munkahelyen, nem próbálgattam mással. Circumaural fejest még nem is kötöttem rá. Még nem is járt otthon, mert egyből a melóhelyre rendeltem. A GDHS224-ben lévő PMB drivert egyébként elég nehéz jól kihajtani, de ez egész derekasan helyt áll. Ki tudja belőle hozni azt a nyers erőt, amit szeretek az orthokban. Még a nagyobb láncok között se mind képes erre. Úgyhogy elégedett vagyok vele. A V5i-re csak kiváncsi vagyok, nem a gyenge hangja miatt akarnám feljavítani vele a cuccot.
(#53696) bkercso: a K multipliert már megtaláltam az egyik írásodban, de mi az a Salas?
-
jippa
aktív tag
válasz bkercso #53673 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek. Ebben a hirdetésben minden adat benne van. Azt írják, hogy 5V felett tönkre megy.
Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy csak az akku viselkedik ideális tápként, semmi más. Én meg azt hittem, hogy a power bank akksiként viselkedik, pont ezért vettem hozzá. De akkor a power bank ebből a szempontból baklövés sajnos. Először akkor erre keresek megoldást.
Egyébként egy GDHS224 szól róla bent
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
nem egyszerű a kérdés, de most úgy tűnik, hogy ő lesz a befutó
-
jippa
aktív tag
Én is kérdeznék még egyet munkahelyi forrás ügyben. Összességében az akkumulátoros üzem áll a legközelebb a szívemhez, úgyhogy erről a megoldásról kérnék még véleményt a mélyen tisztelt uraktól.
köszi
-
jippa
aktív tag
válasz vodkaboy22 #48063 üzenetére
100, csak a tudat miatt kell
-
jippa
aktív tag
válasz vodkaboy22 #30867 üzenetére
azt a betyár mindenit.......művészet
-
-
jippa
aktív tag
Igen, az OTL.
Még csak most melegedek bele a hallgatásába. Lehet, hogy köhögött korábban, de most jó .
-
jippa
aktív tag
Hello!
Jó egy órája hallgatom vodkaboy22 C3M csöves fejhallgató erősítőjét.
Szintet lép vele az ember. Pazar hangja van. Alig jutok szóhoz.
Az összes fejesemet újra fogom hallgatni vele.
Üdv:
jippa
-
jippa
aktív tag
válasz schawo #26414 üzenetére
Ezt elmagyarázhatnád nekem!
Miért nem jó a fény? Az ember azt gondolná, hogy a fényalapú átvitel a legtutibb (legtisztább, legstabilabb, legprecízebb, legkevésbé zörejérzékeny stb) módszer.
Ha jól értem, valami jitter problémát emlegettek. Műszaki probléma van a háttérben, vagy "csak érzésre" gyengébb?
Köszi
jippa
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
Közben rájöttem, hogy az alaplap SPDIF headerjéről le lehet venni a coax digit jelet. Ez megy majd a DAC-ba.
Üdv:
jippa
-
jippa
aktív tag
válasz vodkaboy22 #25934 üzenetére
Közvetlenül, átalakító nélkül, forrasztással nem lehet megoldani?
Írok egy PÜ-t.
-
jippa
aktív tag
Hello!
Kérnék egy kis segítséget. Adott egy digitális koax jelet fogadó DAC. Csak ez fogad 24/192khz-es jelet, az USB csati nem, az csak 16bit48khz-ig jó. Mennyibe tart egy ilyen coax csatlakozó lábaira ráapplikálni egy elektronikát, hogy optikai (toslink) jelet is 24/192ben fogadjon a DAC?
Köszi:
jippa
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest