-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz domedee #110484 üzenetére
A hiby fc6 egy tök jó gimmick, de nincs benne túl combos erősítő. A shalningnek, onix alfának jártányi ereje nincs. Az ibasso is tök jó, sokan szeretik a hangját, de a fiio ka15-17 mindegyiket keresztben nyeli le, plusz van peq. Ha 32ohm alatti fejhallgatót hajtanál, a ka15 jobb tud lenni az alacsonyabb kimeneti ellenállása miatt, minden más esetben a 17 többet tud.
-
Beri
addikt
-
Polllen
nagyúr
válasz domedee #110476 üzenetére
Ha nincs lehetőség tesztelni, akkor az nehéz ügy, de azért általánosságban, amiről több ember azt mondja, hogy meleg hangú, az az is lesz.
Ilyenkor érdemes ez alapján választani egy eszközt, azt használni, átgondolni, hogy te milyennek hallod és más milyennek írta le. Ezután már lesz viszonyítási alapod és a következő választás jobb lehet.
Én sok eszközt kipróbáltam asztali dac vonalon, de igyekeztem mindig olyan eszközt venni, amiről olyan másik embernek is volt véleménye, amit már el tudtam helyezni a saját ízlésemhez képest. Máshogy nem tudtam volna elkerülni a nagyon nem nekem való dolgokat, de így is volt, hogy kvázi posta fordultával ment vissza.
Sajnos az emberi ízlés és hallás elég eltérő. Ami engem zavar magas kiemelésben, lehet neked fel sem tűnik. Innen jön az is, hogy egyesek szerint a dac-k között már pedig nincs különbség, míg mások azt mondják, hogy azért elég egyértelmű.
Illetve ne felejtsd el, hogy az EU-ban él a 14 napos elállás. Lehet egy posta költséget buksz, de legalább ki tudtad próbálni.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nagyúr
válasz domedee #110330 üzenetére
"szerintem erre gondol itt is a költő"
Persze, értettem, és elhiszem, hogy a szervóvezérelt gépeknél hátrányos a vindóz időzítési problémája, és tudom, hogy domedee is ebből vezette le, hogy ez a hangnál is okozhat gondot, elvileg. De a kérdés számomra továbbra is az, ez okoz-e valósan kihallható zavart a hangrendszerben. És itt nagyon fontos a "valósan" kitétel, ami nem keverendő össze néhány szubjektív élménnyel. Sorolható millióféle műszaki tulajdonság, aminek a puszta említése is már különbségérzetet kelthet a hifista-pszichében, holott lehet, hogy az ég világon semmi valós hatása nincs a kapott hangra. Fogalmam sincs, hogy a wines "1/1000 sec nagyságrend" késés ilyen-e, de LEHET.Szerintem.
-
pulutodurumo
addikt
válasz domedee #110018 üzenetére
"Rendes" dobozos nem nagyon van ilyen kicsi, hirtelen ami eszembe jut, az a Fiio K3. Meg számtalan Izé AliExpressen, de abból nem mernék ajánlani. Lehet jó is, de alaposan utána kell járni. Valószínűleg egy dongle lesz a barátod, ahogy már szó volt róla. SMSL, Fiio, TempoTec, iBasso, lehet választani amelyik szimpatikus.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Polllen
nagyúr
válasz domedee #110015 üzenetére
Az usb c miatt feltételezem, hogy csak dongle-t szeretnél és nem valami kisebb dobozt, igaz?
A legolcsóbb az apple dac lesz, notiról könnyen hajtható fejessel remekül szól.
Drágábban én a moondrop dawn pro-t ajánlanám, ha külföldi rendelés is szóba jöhet.
Tengernyi egyéb cucc van, de azokat nem hallottam, uh várd meg a többiek véleményét is, az ibasso-nak is sok jó cucca van.zoltanz
Nem szükséges, de vehetsz hozzá, ha szeretnél."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest