Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Wolfskin #46596 üzenetére

    fiio q1-et nem nagyon ismerik itt, egyrészt elég új dolog, másrészt az itteniek többnyire nem ilyen megoldást keresnek. nekem van, mert tavaly le volt árazva, és a füles mellé amúgy is kellett valami hordozható megoldást, amit notebook-al is tudok használni, így nekem van q1-em.
    20-ért vettem én is, szerintem k.vajó. persze van feljebb bőven, de egy alaplapival vagy telefonnal összehasonlítva sokkal tisztább a hangja, nekem bőven elhajtja a 120 ohmos hd555-öt is. alapból tényleg kicsit világos a hangja, de van külön bass kapcsoló, ami zene/füles igény alapján még tud dobni a zenén. és nincs semmi zaja alapból.
    az akkuja nem tudom, mennyit bírhat, mert én azóta is gépről használom, de a dobozból kivéve 2 napig használtam (összesen kb 25 órát), mire lemerült, és nem volt teljesen feltöltve. kicsi, hordozható, kényelmes, és még asio drivere is van, amivel még jobban szól.
    szóval én nem bántam meg egyáltalán, és a hordozhatósága miatt a jövőben is fogom tudni használni, ha esetleg a dac+amp oldalt upgrade-elem, mert a notebookhoz is tökéletes. én mindenképpen ajánlom, de ha rákeresel külföldi fórumokon (azóta már sokkal több a review), ők is. nem véletlenül.

Új hozzászólás Aktív témák