Hirdetés
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Rico45
őstag
-
Dogengar
aktív tag
-
cskamacska
addikt
Csak pár másodperc volt ez a reveal trailer, de nekem nem nagyon tetszik. Mint írtam a másik topikban, ha a modelleket lecserélik valami scifire, akkor bemutathatnák tök ugyanezt BF2242 néven. IRL tényeken alapuló, a valóságtól nem elrugaszkodott WW1 játék nem tud olyan akciódús lenni mint amit a mai konzolközönség elvár egy játéktól.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
v!ct0y
veterán
Egyelőre nem begyere.
-
Goblin12
őstag
Nem tudom, megnéztem youtuben vagy 7x egymás után a trailert, passz, nem sokat mondó.
Ezzel igazából 3 játékot kell fent tartaniuk, a Hardline-t és a BF4-et no meg ezt a BF1-et.
[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
én nem gondoltam volna hogy ezt meglépik, ez mindenképp rizikós, csinálhattak volna egy 2143-at ami az uj cod direkt ellenfele lett volna és sokkal biztosabb lett volna a fogadtatás
gameplay videó után fog igazán eldőlni, de ennek ellenére respect nekik hogy meglépték
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
törölt tag
Nos nekem bejön, végre nem modernwarfare...
Kíváncsi leszek a gépigényre, de most AM4-es platformot fogok építeni, szóval nagyon nem izgat Már csak arra várok, hogy megjelenjen az AM4 idén Ház már megvan
Meg még pár dolog
[ Szerkesztve ]
-
zzola
félisten
Várjuk!
-
prokxy
veterán
Witcherben kilovagoltam magam, remélem, h nem lesz ennek nagy súlya, a tankra még kéne vmi torony vagy vmi szar, amivel normálisan lőni lehet, meg az az ásó, kertet kell majd művelni vele?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
DR|FTK|NG
veterán
Én várom.
Remélem, hogy nem csak kis számban lennek benne hordozható géppuskák és (prototípus) géppisztolyok, mert bolt-action fegyverekkel unalmas lenne(szerintem).
A pacik "javítása" hogyan lesz megoldva? -
csasaKKP
senior tag
Én arra vagyok kíváncsi még, lesz-e új Frostbite, DX12?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
A lovakra is lesz álcafestés ?
-
Terrorista
senior tag
Szegény lengyelek is barátkoztak anno a 2. világégés kezdetén.
Ez nekem nagyon autentikus volt, végre mertek valami mással előrukkolni. Anno 2. vh-s játékok folytak a csapból is, de alig-alig nyúltak régebbre.
Alig várom, hogy majd sípszóra meginduljon a roham a lövészárkokból... leolvadnak a vasak...
Részemről várós.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Persze... meg páncél is... meg sisakrostély is... lovagok is lesznek.
Előre látom milyen fasza lesz megpörkölni a lovakat egy kis lángszóróval...
Meg trollkodni a mustárgázzal.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gyula84
veterán
gyors voltál sven
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
gyiku
nagyúr
omg, jajj, xfaktor is ott van es tett fel kerdest, lol omg xd!!!44!!44NÉGY!
hüllő
-
huby80
senior tag
Rettegtem hogy a jövöbe fog játszodni
-
Dtomka
veterán
Tuti lesz DX12...a kérdés, hogy milyen képminőséget és milyen FPS számokat fog majd produkálni...(erősen vga függő)eddig elég gyengén szerepel. Problémás, és van ahol a dx11 jobb minden tekintetben.
De mire a "gém" megjelenik addig sok minden változhat.Én amúgy nem gondoltam volna, hogy a BF5 --> BF1 lesz
~ 10 perce 500k néző volt...most 256k (ez nem jelent jót! )
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Gameplay lesz ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz DR|FTK|NG #17 üzenetére
Pont ettől félek, "bevallálták" az első világégést, de pár marketing meeting után már eldőlt hogy Modern Warfare, sőt, sci-fi lesz a játék WW1 kinézettel.
Egy "igazi" 1. VH játéktól az életét elunná a legtöbb játékos, nem hiába nem piszkálták bottal sem ezt a konfliktust a videójáték készítők.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
oriic
HÁZIGAZDA
És lehet lovakkal is száguldozni majd..
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #36 üzenetére
Ahhoz képest, hogy fél év múlva megjelenik nem sietik el
-
CptAdamica
veterán
Már a hadihajótól benedvesedtem.
Megyen!
-
nagyúr
válasz CptAdamica #43 üzenetére
És akkor mi lesz a tüzérséggel az árokba... attól meg majd becsokizol.
(#41) Szaby59
EA Playre is kell valami szenzáció... meg kézzelfogható. Mondják is hogy oda viszik majd kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CptAdamica
veterán
-
addikt
Akkor október 21... vagyis 18ára lesz szabi!
Amúgy a grafika valami írtó brutál!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gyiku
nagyúr
okt 18, ha elorendeled.
nekem ettol nem olvadt le semmim.[ Szerkesztve ]
hüllő
-
gyiku
nagyúr
You have successfully signed up for the Battlefield Insider program.
hüllő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- HP Victus Gaming 16-r1058nt - ÚJ 16" FullHD IPS GAMER notebook - i5-14500HX,16GB, 512 SSD, RTX 4050
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen