- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz Montesantos #46450 üzenetére
Ezekne az átkapcsolóknak néha nem kielégítő a minőségük, mivel olcsó/vacak a belső kábelezés. Egyszerűbb és biztosabb megoldásnak látom, ha veszel egy kapcsolhatós konnektort, akár távvezérelhetőt.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
vodkaboy22
addikt
Egyes eszközök JITTER-e érdkes mérések [link]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
bkercso
nagyúr
válasz dgyuri0123 #46454 üzenetére
Még annyira sem, mint egy hosszabbító - szerintem. Egyetlen relé kerül a táp útjába. (Halkan megjegyezném, hogy ha tisztességes a táp szűrése, akkor mindegy kell leggyen, mit kap az erősítő. Sajnos ez a legritkább esetben áll fenn...)
Montesantos: Nm.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Vajon melyik a jobb megoldás:
Több DAC / erősítő / transport egységet egy közös árnyékolt dobozba tenni, és rövid beforrasztott kábellel összekötni, vagy minden egységet külön árnyékolt dobozba rakni, és jó minőségű csatlakozóval és kábellel összekötni?Másik kérdés:
Ha mindenképpen külön egységekre kényszerülök, akkor minden egység saját beépített táppal rendelkezzen, vagy egy dobozba menjen a transport + dac + erősítő, és külön dobozba a tápegység(ek)?[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Krissz80
senior tag
A külön táp mindig jobb.
De az is elég lehet, hogy egy trafó, és áganként külön stab.Szerk.: sőt valsz. bőven elég ha csak stabbal vannak különválasztva, de ha nagy a feszültségigények közötti különbség, akkor érdemesebb legalább duál trafóval megoldani, hogy ne fűtsön a stab. annyit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Vagyis, ha nincs kéznél egy hatalmas dobozom, akkor jó lesz egyik közepesbe tenni a trafókat, és stabilizátorokat, esetleg a szűrő kondikat, és a másikba tenni a többit, ugye (ideértve a puffer kondikat is)?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
A szűrőket, stabilizátorokat, kondikat a céláramkörök köré kell tenni, míg a trafó mehet külön dobozba, mivel az 50Hz-es mágneses teret semmi nem árnyékolja, csak a távolság. Az árnyékolt trafó mást jelent: azt, hogy nincs kapacitív csatolás a primer és szekunde között, vagyis a zaj nem megy úgy át rajta, mint az árnyékolatlanon.
Az egyenirányító és a pufferkondik a trafó köré valók.A trafó lehet közös, amennyiben az egyes áramkörök kb. azonos fesz-t igényelnek, de a szűrés/stabilizálás olyan legyen, hogy legalább 60dB válassza el az egyes részeket (vagyis az utolsó fokozaton ne közösködjenek az áramkörök, mindenkinek legyen sajátja)!
-
félisten
válasz bkercso #46464 üzenetére
Jaaa, így már értem.
A DAC vonalon eléggé dillemmában vagyok, mert már van egy XMOS + TDA5102 panelem, de szeretnék egy jobb DAC-ot az xmos mögé.
Így vagy a mostanit egészítem ki pl. ezzel, vagy megpróbálom eladni a mostanit és veszek pl. egy ilyet.Az első verziónak az az előnye, hogy nem kell vesződnöm az eladással, és TDA-s kimenetre tudok akasztani kivezérlés jelzőt külön erősítés és illesztési macerák nélkül.
A másiknak az az előnye, hogy nincsenek "felesleges" alkatrészek rajta.Egyik verzió sem fér el a mostani dobozomban.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Én meghagynám a meglévő Xmos-t transzportnak, és akkor mögé később bármilyen DAC-ot tudsz kötni, pl. a KisKínainál vannak komolyabb darabok is, de ha kapsz kölcsön valakitől kipróbálásra egy DAC-ot akkor is jól jöhet a koax spdif (pl. Mytek 96 DAC nincs usb)
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
bkercso
nagyúr
Rtm. Ha jó DAC-ot akarsz, akkor az XMOS-ról I2S-en mész közvetlen a DAC chipre. Az XMOS kis jitterét ugyanis félő, hogy agyonvágná egy DIR9001.
Utóbbi nagy panelnél ez a része rendben van, de annál meg adottak a - feltehetően erősen nem tökéletes, kínai módra kivitelezett - tápok, vagyis nem sok hekkelnivaló van rajta.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
félisten
válasz bkercso #46467 üzenetére
Értem, és kössz!
Viszont most sem vagyok közelebb a választáshoz.. Tehát gagyi táp vs. nagyobb jitter...
A kérdés, hogy menniyre rossz az a DIR9001 jitter ügyben, illetve ki tudom-e kerülni a nagy panel táp hibáit...Még a végén nem lesz 20k-ért a mostaninál jobb USB DAC-om...
.DLL: Kössz, de én az a fajta vagyok, aki egyszer megcsinál valamit és ha jó, akkor azt használja, hallgatja, ameddig nem megy tönkre, vagy nem változnak meg az igények. Így nem valószínű, hogy gyakran fognék DAc-ok tesztelésdébe.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Szerintem ki tudod kerülni a nagy panel táphibáit, ha vannak: elvágod a tápvezetéket és ráforrasztasz egy drótot (vagy egy zsineget ).
De vehetsz I2S bemenetű DA-panelt is, mondjuk nem kínaiaktól, hanem kicsit hozzáértőbbektől. Mondjuk ezt.De egy rakás hasonló panel van különböző oldalakon. Ami Neked kell: nem kínai tervezés, I2S bemenet, tápbemenetek és/vagy analóg kimenet OPÁ-k nélkül. Ugyanis szimmetrikus kimenetű DAC-chipeknél a chip táphibái nam annyira kritikusak, ha az analóg fokozat tápja rendben van. Ha Te készíted az analóg fokozatot, eleve tudod jól táplálni.
Bár én lehet, bepróbálnám a nagy panel úgy, hogy az analóg fokozatnak K Multiplieres tápot készítenék. Ha beválik, minimális munkával megvan a DAC-od, és a mostanit eladhatod.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Nemrég lett meg az Xmos DAC-od, de már fejleszteni akarsz, ami jó, de ez bizony így megy. És helyes.
Nyilván valahol meg kell állni, legalább egy időre, nálam is már egy éve nyuggalom van, csak op-ampot cseréltem a DAC-ban, de azt is fél éve. Viszont hogy idáig eljussak megfordul pár DAC nálam, és csak ezzel érzem azt hogy igen ez így egy darabig jó lesz. Mert innen a továbblépés már nagy feladat, akár befektetett munkát vagy a financiális oldalát nézve.Bkercso ajánlata mellé ott van pl. a Twisted Pear Audio is Van náluk DAC, kimenő fokozatok, hangerőszabályzó, táp panelek, erősítők, stb. És a kapcsrajzok, leírások szabadon elérhetőek, amolyan közösségi audio. De megemlíthető a HiFiMeDIY is, igaz, ők "készebb" termékeket árulnak.
(P.H.)
-
Dorian
félisten
Szabó Zoli megkért, hogy tegyem itt PH-n közzé a következő bemutatójára vonatkozó információkat:
"Február hatodikán (6) szombaton 11-18h-ig szeretettel várok minden érdeklődőt audio berendezéseim bemutatójára, ahol csupa újdonság lesz hallható annak, aki még eddig nem hallotta.
- új sztereo integrált erősítő 2x45W
- új sztereo integrált erősítő 2x15W, megdöbbentő hangzás és ár!
- új 3 bemenetes dac
- új háromutas zárt hangsugárzó Seas és SB Acoustic motorokból építve 45 literes keményfa dobozban
- új amorf vezetőjű hangszórókábel...és sok jó különféle műfajú zene. Ha kíváncsi vagy olyan zenére, amit jól ismersz, hozd el pendrájvon. Forrásként kétféle számítógép szolgál, az egyik a leendő audio pc korai szárnybontogatása...
Helyszín: Budapest, Podmaniczky utca 37. 21-es kapucsengő, ha esetleg nem lenne jó, akkor 06209789791 a számom...
(a Nyugati pu.-tól 5 perc gyalog)"
Aki mostanában gondolkodik valamilyen hifi komponens beszerzésén, annak érdemes elmennie, mert ár/értékben a termékek szvsz. a használt kínálatot is verik és ez új, a Zoli féle "örök garanciával". És magyar.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
AVX-en szokta közzétenni, volt már néhány ilyen alkalom. Itt ő nincs fent, ezért kért meg engem. Hogy miért csak most... nos Zoli önfényezésben nem a legjobb, ami jó emberi tulajdonság, de üzletileg nem feltétlenül. El kéne küldeni egy marketing-tanfolyamra
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
.DLL
veterán
válasz Dorian #46474 üzenetére
Inkább maradjon meg ilyennek, ez szimpatikusabb, főleg mivel erősen szubjektív témakör a HiFi, ezért jobb ha szerényen beszél a dolgokról, annál nagyobb lehet a meglepődés és elégedettség! Ha valami fel van "hájpolva" akkor max hozza is a magasra tett mércét, és ennyi. Nekem az első szimpatikusabb.
A közzététel gyakoriságát persze lehet növelni, egy jó terméknél az is elég reklám ha gyakran hallunk róla, nem feltétlenül kell fényezni. Inkább sokszor sok helyen tűnjenek fel. Szerintem.(P.H.)
-
Tim82
félisten
válasz Tomdriver #46476 üzenetére
Amiről most szó van, az egy hazai hifi cuccokat gyártó cég termékbemutatója gyakorlatilag (Hivox).
A PH!-s fejhallgatótalálkozó más, még bőven szervezés alatt van, egyelőre fix időpontja sincs. Topikja.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
válasz DEJVID #46478 üzenetére
Én karácsony környékén vásároltam az NFB-15-ös DAC-om hoz onnan két ilyen cuccot akciósan, a postaköltséget is állta, szóval tényleg korrekt.[link] [link]
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
félisten
válasz bkercso #46469 üzenetére
bkercso, .DLL: Köszi a válaszokat, megnézem a linkelt oldalakat.
bkercso: Miért jobb, ha az analóg fokozatnak K Multiplieres tápot készítek? Úgy értem, hogy ez miért segít a nagy panel gyenge tápáramkörén? Vagy úgy érted, hogy azt kössem ki teljesen?
-
addikt
válasz dgyuri0123 #46481 üzenetére
Én eddig csak sima mezei tápkábelt használtam, tehát innen nézve, bocsánat hallgatva ,csak jobb jöhetett.
Olyan dolgokról nem tudok beszámolni, olyan ódákat írni, mint amit egyesek ott leírtak a cuccokal kapcsolatosan az AVX-es fórumon, nem megkérdőjelezve persze az oda írók véleményét. Nyilván az is szempont, hogy ki milyen cuccokhoz használná.
Én kb. úgy 3 hét használat után, egy hideg januári délutánon épp a Spotifytot hallgatva, hirtelen ötlettől vezérelve visszaraktam a régi tápkábelt az Alces nélkül, és azt kell mondjam, hogy utána némileg mást hallottam, mint előtte. Én most pontosan nem tudnám megfogalmazni, hogy mi is hiányzott, csak annyit , hogy valami nem volt kerek.
De, mint ilyenkor mindig javallják, ki kell próbálni, és ebben teljesen partner a cég, szóval, ha felveszed vele a kapcsolatot tuti, hogy fog adni kipróbálásra.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
HUNNIA1920
őstag
válasz dgyuri0123 #46481 üzenetére
Az alkesznek akkor van értelme, ha zajos a hálózat. Panel lakásoknál erősen ajánlott. Én családi házban élek, van egy Alces One-om, ami a konnektorba van dugva és onnan megy a kábel az elosztóba. A hangra gyakorolt hatásáról nem tudok írni, de pl.: a monitoromon megjelenő színek élénkebbek, élethűbbek lettek. Nyilván ez függ a megjelenítő tápjától is, mindenhol nem biztos, hogy működik.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
addikt
válasz HUNNIA1920 #46484 üzenetére
A monitor témához annyit, hogy nálam a DAC-on kívül még a monitor van csatlakoztatva az Alceshez. Nekem egy Eizo Flaxscan monitorom van, annak alapból is gyönyörűek a színei, tehát én ott változást nem tapasztaltam, viszont nekem úgy tűnik, hogy kevésbé fárad el a szemem a nap végére, mint korábban.
Egyébként én egy kb. 50 éve épült társasházban lakom, igaz az elektromos hálózat pár éve teljesen ki lett cserélve, nem csak a lakásban, hanem az egész házban."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz pendre54 #46485 üzenetére
Köszi az infót. Valami ilyesmire számítottam. De ez nem rossz, hanem pont az, amire nekem szükségem lenne.
Én is társasházban lakom, ahol bizony az sem mindegy, milyen napszakban hallgatok zenét.
Néha igazán lenyűgöző, néha viszont "töpörödött" a tér, stb stb. Nagyjából a zsúfolt hálózat használati időszakokban van gondom, de előtte utána egészen másképpen szól a muzsika.Azt hiszem ki fogom próbálni az Alces-t, mert ha "csak" annyit tesz, hogy picit távol tartja a zajokat, már nyert ügyem van. Szerintem.
(#46484) HUNNIA1920 :kösz Neked is, de nálam nagyon tré a hálózat, annak ellenére, hogy minden kábel rézre lett cserélve pár éve elosztódobozzal, mindennel együtt. Igaz, csak meghallgatás után tudok biztosat mondani, most csak "okoskodom".
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Hosszú gyötrődés és gondolkodás után úgy döntöttem, veszek egy Fiio E10K-t. A mai napon meg is érkezett. Összekötöttem a hozzá kapott kábelen át a géppel, line out-ra ment a T&V Kürbis, az elejébe meg a Panasonic RP-HTF600. Namost felmerült bennem a kérdés, hogy kell-e egy (ilyen) DAC-ot bejáratni és ha igen, akkor mennyit változik a hangja? (már aki ismeri...)
Azért is kérdem, mert az Asrock Z87 Extreme4 lapomon lévő ALC1150+TI NE5532 képességeihez képest így újonnan sz.v.sz. elég kevés javulást érzek a Fiio-val (alig észlelhető). Szépen szól, szó se róla, jó párosításnak érzem a Panával, de egyelőre messze nem hozza azt, amit a 25 ezres áráért vártam.
Akinek van ilyen, vagy ismeri az megírná, hogy várhatok-e fejlődést, vagy sem?
Mondjuk van 14 napom meggondolni a dolgot...
Köszönöm előre is! -
veterán
sziasztok,
segítsetek, elvesztem
hosszú lesz, bocs
a háttér: thinkpad w520 vagy x220 hol dokkolóval, hol anélkül, most saját hangeszközeikkel. ha hangszóró, akkor h/k soundsticks ii, ha fejhallgató, akkor audio technica ox5 (bár még nem döntöttem, hogy hosszú távon is megbarátkozunk-e. tetszik is, de néha már túl mélyhangsúlyos), vagy változó agydugók (van brainwavz r1, s1, xiami pistons 2... kretén formájú fülem van, egyik sem igazán kényelmes). forrás flac, lehetőség szerint jobb mp3, vagy mostanában legtöbbször spotify. alapvetően ezzel a kombóval elégedett vagyok (a soundsticksszel biztosan), de mostanában elkezdett zavarni a mindenféle elekronikus háttérzaj, főleg ha pl a ss fel van tekerve, de a gépen le, meg lassanként egyre nagyobbak az igények (egyre drágább hangfal, füles stb) (bár igyekszem visszafogni magam és pl nem high-end bemutatótermekbe járkánli ), kell egy usb dac, amivel a fülesek is elszüttyögnek valahogy.az elmúlt pár órában megpróbáltam kiolvasni ezt a topikot meg az interneteket is, természetesen egyre kevésbé tudom, hogy mit szeretnék hogyne tudnám. a legjobbat legolcsóbban...
onnan indultam, hogy fiio e10k. de akkor már inkább musiland, és akkor legyen inkább a 02, mint a 01, de akkor már nem sokkal drágább egy hrt music streamer iii... vagy inkább egy microstreamer? de annál sokkal olcsóbb egy dacmagic xs. de közben szembejöttek a párdolláros kínai dacok, lehet, hogy valójában tök jól ellennék egy olyannal is? esetleg felejtsem el az egészet, szabaduljak meg a soundstickstől, vegyek audioengine a2+-t, azzal meg van oldva az egész, fülest meg hajtsak telefonról/ájpedről?a rászánt pénz alapvetően tizenhuszonezer forint. persze nem baj, ha sokkal olcsóbb viszont ha indokolt, mehet feljebb is. lehet használt, lehet kínai, lehet épített is (mármint nem én építem. mindenkinek jobb az úgy)... mit akarok venni?
köszi
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
Tim82
félisten
válasz qnadam #46489 üzenetére
Ha olyan USB-s külső hangkártya/DAC mellett teszed le a voksodat, amelyiknek nincs saját tápellátása és magáról a notiról használod éppen, a W520 és X220 powered USB portjait használd majd. (A többi USB port is lead elég kraftot általában, de nálam pl. részben az okozott mindenféle statikus zajt Steinberg UR12-vel, hogy nem a powered USB portra dugtam.)
Ha jól nézem, a Soundsticks II-nek beépített 3.5" jack végű kábele van, szóval jó eséllyel kelleni fog egy ilyesféle átalakító (nyilván csak a kép kedvéért linkelem). A külső hangkártyák/DAC-ok jó részének analóg line out-kimenete ugyanis RCA csatlakozós.
A Fiio E10K mondjuk pont olyan, amihez nem fog kelleni ilyen átalakító, az analóg line outja is 3.5" jack kimenet. Én személy szerint nem voltam elájulva a hangjától, tiszta, de nekem túl steril hangképűnek éreztem, hiányzott számomra belőle a zeneiség, egy kis "kosz". Hasonló ársávban bennem jóval mélyebb nyomot hagyott a Creative X-Fi HD, azzal elégedett voltam. Ahhoz viszont kell az említett jack-RCA átalakító, valamint egy 6.3"-3.5" jack átalakító is (ez filléres tétel, illetve fejhallgatókhoz eleve szoktak adni tartozékként). Olvashatsz majd ilyeneket, hogy "USB-n nem tud 44 KHz-et", ettől nem kell megijedni, nem nehéz beállítani az átmintavételezést. Musiland-okat nem hallottam, úgy tudom, hogy DAC-ként árkategóriájukban kiválóak, nem tudom viszont, hogy hogyan állnak a fejhallgatók meghajtásával. Az MX04-et szívesen kipróbálnám egyszer, jókat írtak róla itt a topikban, elvileg könnyebben hajtható fejessel (a technikai adatok alapján az ATH-OX5-öd is ilyen) teljesen rendben van.
Alapvetően a fentieket csak némi inputnak szántam, senki véleménye sem helyettesítheti azt, hogy beillesztesz egy eszközt a rendszeredbe és ott meghallgatod. Ha nem nagyon sürgős a dolog, akkor szerintem nézelődj, olvasgass, járj el pl. PH!-s fejhallgató találkozóra (vagy pl. olyan boltokba, ahol ki lehet próbálni ilyeneket) hallgatózni, próbálj meg kölcsönkérni ismerősöktől külső DAC-okat (ha van olyan ismerősöd). Aztán egyszer csak "elindulsz a lejtőn", ahogy a topikban mondani szokás...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
powerup2
addikt
OPPO HA-1 fejhallgató erősítőről van valakinek tapasztalata ? a kérdésem még az lenne előerősítőnek mennyire jó ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Bl@tty
tag
válasz dgyuri0123 #46491 üzenetére
Eddig elég gyanús, hogy megy vissza. Ma egész délután dolgozott, de még mindig csak hajszálnyival hallom jobbnak az ALC1150-nél. Lehet a beépített NE5532 sokat dob azon...
Egyébként annyi különbséget hallani, hogy az E10K-nak nagyon picivel talán tágabb a tere és talán a magas oldal vége tisztább, élesebb. Nyilván a könnyen kapcsolható bass boost is plusz, de eddig nem hiányzott és nem is mindig használom most sem.
Kicsit szomorú vagyok. Vagy inkább csalódott.[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz Bl@tty #46495 üzenetére
Éppen az NE5532 sem az műveleti erősítők csúcsa, amúgy van nála rosszabb is és néhány kapcsolásban elég elfogadhatóan szól.
Nálad inkább a fejhallgató és a PC-s hangdoboz a gyenge, illetve a Fiio E10K is a belépő szintű DAC-ok legalja, szóval csodát nem szabad tőle várni. Illetve egy nem rosszul kiszolgált ALC1150 sem ad rossz hangot.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Bl@tty #46495 üzenetére
Megértem, ha csalódott vagy és szerintem nem éri meg vacakolni, ha nem vagy elégedett vele.
A minimum az lenne, hogy határozott előrelépésnek tűnjön, ne toporgásnak.
Ha minden beállítás és próbálkozás ellenére sem lesz jobb, akkor küldd vissza és spórolj még pár ezrest hogy tudj venni egy jobb DAC-ot. Szerintem."csak a zene van"
-
Bl@tty
tag
válasz krichd1 #46496 üzenetére
Nyilván nem azt akartam sugallni, hogy az E10K gyenge cucc. A lényeg az, hogy esetemben a meglévő eszközeimmel nem jelent előrelépést. Az mondjuk tény, hogy leginkább a fejhallgatón hallgattam (kb. 75%-ban azt használom), de holnap még összevetem a Kürbis-t hallgatva is.
A zavaró az, hogy hetekig töprengtem, hogy megvegyem-e és ezek szerint nem volt értelme. Sebaj, egy visszapostázás áráért itthon próbálgathattam...
(Még jó, hogy nem rendeltem külföldről. Mi lett volna, ha azzal is így járok. Musiland 02-vel szemezgettem, de sokalltam az árát...)dgyuri0123: Úgy lesz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest