- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Riasztó topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egymás piszkálását légyszi fejezzétek be.
-
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #124790 üzenetére
Én mindig is azt mondtam nem az SoC típusához van kötve az, hogy mennyi élesítés, zajszűrés, stb kerül a képre és hogy ugyanannyi példát lehet találni arra, amikor épp az Exynos volt jobb, mint fordítva.
De ez is ezereszer volt már tisztázva, mégis azzal szalmabábozol megint, hogy nekem az exynos tetszik jobban (biztos ezért van snapdragonos samsungom) és próbálom másokra is ráerőltetni (ilyen végleg nem tudom hol láttál).
Mondom, átlátszó már ez nagyon. Tudja mindenki, hogy mit próbálsz elérni. -
válasz
Drakmusz #124788 üzenetére
Nem kell állandóan csak ebből a topikból kiindulni, itt nincsenek fotósok.
Ez a topik ami engem érdekel, mert telók kameráival foglalkozik ez érdekel, de ettől még nem vagyok profi fotós, ahogy te sem vagy az.Nem az átlagemberek között kell flexelni, ebben nincsen kihívás.
Én is az vagyok, és soha nem felxeltem, csak segíteni próbálok mindenkinek azzal, hogy megmutatom milyen képet csinál egy egy adott modell, ami megfordul nálam.
Véleményem is van a fotókról, amit nem erőltetek rá senkire, pl veled is ellentétben.965324 darab mobiltelefon volt nálad az utóbbi években
Mi közöd van hozzá hogy mennyi telefon fordul meg nálam, topikban van aki többet cseréli az mégsem baj.Egymillió fotót gyártottál az eddigi pályafutásod alatt, körülbelül 3 darabot tudok emlékezetből felidézni.
Soha nem mondtam milyen jók a fotóim, mert nem azt a célt szolgálják hogy díjakat nyerjenek, mondtam már, hogy ezek teszt jellegű képek.
Ha nem tetszenek átlapozod.Minden egyes felületen, az összes mobilos fotózással kapcsolatos hír alatt te vagy a legelső hozzászólók egyike.
Igen érdekelnek az új dolgok, de te is ott vagy szinte mindegyik alatt.Az utolsó 2 kérdésedre elengedem a választ, mert a jóízlés határain belül nem tudnék válaszolni.
Ha Hintel/rtrace/törölt felhasználóval írok, te rögtön megjelensz, ez már egy életérzés.
-
válasz
rtrace #124789 üzenetére
Pláne nem próbáltam senkire rányomni.
Pedig nem úgy tűnik.Exy vs SD témában meg rengeteg ellenpélda volt ignorálva, legutóbb natê S24 FE képei, ami itt többek szerint is jobb az S25-nél.
Sosem az volt a lényeg, hogy a sanapi jobb képet csinál e, hanem az hogy másmilyen, és ebből fakadóan lesz akinek ez, és akinek amaz fog jobban tetszeni.
Az hogy neked az exynos tetszett jobban egy dolog, de másnak ne keljen már erőszakkal jobban tetszeni.
De tudom, direkt nem érted majd meg továbbra sem. -
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #124786 üzenetére
Ez meg már csak nettó hazudozás. Nem a tejeszacskó filter tetszik, pláne nem próbáltam senkire rányomni. Szenzor témát is pár hete tisztáztuk már a nagyon sokadik alkalommal, hogy nem erről szól.
Exy vs SD témában meg rengeteg ellenpélda volt ignorálva, legutóbb natê S24 FE képei, ami itt többek szerint is jobb az S25-nél.
De ez megint olyan, hogy 0 köze van ahhoz az aktuális témához, csak ide kellett rántani, mert a múltban sikeresen lehetett hergelni vele. Nagyon áltátszó már, hidd el. -
Drakmusz
addikt
válasz
Elit3Zotya #124786 üzenetére
"Azt kéne még megértened, hogy az ami neked tetszik, pl gcamos képek van mikor tejeszacskó filter van rajta és megpróbálod rányomni másra hogy neki is legyen az a jó."
Persze.
A probléma az, hogy a másokon számonkért objektivitás a te esetedben sem működik.
965324 darab mobiltelefon volt nálad az utóbbi években, és elképesztő módon túl van lihegve ez a történet.
Nem kell állandóan csak ebből a topikból kiindulni, itt nincsenek fotósok.
A múltkor már mondtam neked, csak ismételni tudom magam.
A legjobb fotóidat tedd át a kezdő fotósok digitális topikba, és kérj a srácoktól véleményeket a mindent is leverő minőségről, meg a brutális szenzorokról.....
Írni fognak, segítőkész arcok.
Nem az átlagemberek között kell flexelni, ebben nincsen kihívás.
Jelenleg ott tartunk, hogy te vagy itt a tévedhetetlen orákulum, nem tudsz mellélőni.
Egymillió fotót gyártottál az eddigi pályafutásod alatt, körülbelül 3 darabot tudok emlékezetből felidézni.
Minden egyes felületen, az összes mobilos fotózással kapcsolatos hír alatt te vagy a legelső hozzászólók egyike.
Komolyan kérdezem, szerinted neked ez jól megy????Van ezenkívül életed?
-
válasz
rtrace #124785 üzenetére
Adott volt egy nappali helyzetekben sok itteni tag által bizonyítottan jól müködő config, leírtam konkrétumokkal, hogy mi lett volna a megoldás arra, hogy értékelhetőek legyenek az éjszakai felvételei is.
Olyant szedtem le ami elméletben tökéletes volt, de kiderült hogy nem az.Erre azt mondod, hogy a záridőlimit beállításához is "2 élet kell" és utána ennyitől is bajos lenne más szituban.
Ha már letöltése pillanatában is 2 élet volt a kihegyezésével mégsem lett jó, mertem arra gondolni, hogy még ugyan ennyi lehet benne..Azt kéne még megértened, hogy az ami neked tetszik, pl gcamos képek van mikor tejeszacskó filter van rajta és megpróbálod rányomni másra hogy neki is legyen az a jó.
Okoskodást azt próbálod nyomatni, mint hogy semmi értelme a nagyobb szenzornak(lám lám hp9 mindent agyon ver) és hogy semmi különbség az exynos vs snapdragon képfeldolgozása között, pedig ezerszer meglett mutatva saját tesztel is, de te csak azért sem fogtad fel, ezeken is jókat nevettem.
Remélem azért nincs harag, tudod én így szeretlek.
-
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #124784 üzenetére
Adott volt egy nappali helyzetekben sok itteni tag által bizonyítottan jól müködő config, leírtam konkrétumokkal, hogy mi lett volna a megoldás arra, hogy értékelhetőek legyenek az éjszakai felvételei is.
Erre azt mondod, hogy a záridőlimit beállításához is "2 élet kell" és utána ennyitől is bajos lenne más szituban. Ezeket kéne kifejteni először, mert addig leginkább projekciónak érződik az a kijelentés, hogy én akarnám itt valamilyennek beállítani a GCam-ozást, meg nyilván nem tudom jól belőni. -
válasz
rtrace #124782 üzenetére
dNem törvényszerűen csak úgy lehet ám GCam-ozni, ahogyan te "próbálgattad".
Nem persze, pedig minden paramétert próbáltam belőni külön külön minden szenzorra, de így sem tudtam igazán jót összehozni, ezért gondoltam velem lehet a baj, ezért letöltöttem egy ultra belőtt gcam cf-ot p6p-ra, természetesen leszerepelt főleg stabilitásban, de képminőségben sem hozta azt amit elvártam volna.
De igazad van, az emberek 99.99% nem tudja belőni a gcamot, főleg ha nem pixel.
Nyilván te sem tudod, mert még képet nem láttam volna tőled, pedig jó lenne látni mit tud kihozni egy igazi profi belőle.. -
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #124777 üzenetére
Attól, hogy beállítok egy olyan maximum záridőt, amivel lehet sötétben is értékelhető képet készíteni vele, mitől lesz bajos bármelyik más szituban?
Senki nem mondta, hogy egyszerű. Igenis összetett és tudni kell, hogy mit miért csinál benne az ember, nem pedig vakon fejest ugrani, és akkor nem az égieken fog múlni az eredmény. Nem törvényszerűen csak úgy lehet ám GCam-ozni, ahogyan te "próbálgattad".
-
válasz
rtrace #124769 üzenetére
Ezt tovább tartott leírni, mint megcsinálni.
NS Max Exposure Time-hoz beírsz annyit, amennyit biztosan ki tudsz kézből tartani; én 100 ms-t szoktam, telénél inkább 75.
Bármennyire is próbálod ezt az egész gcamo-s sztorit egyszerűnek és mindennaposnak beállítani, attól még nem lesz az, és még ha be is állítod normálisan egy szitura, a következőre már megint bajos lesz.
Lehet vele jókat lőni mikor az égiek is akarják, de tökéletes sosem lesz sajnos, megérthetnéd már.#124774natë
Összehasonlítás a gyári authentic, vibrant és új vibrant között.. -
Drakmusz
addikt
válasz
leslien #124770 üzenetére
Jobb, mert a másik egy borzalom.
De önmagában nézve, nem egy nagy eresztés.
Szerintem itt is a sokszor hangoztatott közhely érvényes, miszerint az elődje jobb volt.
X7 Ultrával láttam egy rakat fotót a Telegramon, azok nagyon ott voltak.
Ez nekem ahhoz képest jóval mobilosabb képi világot hoz, ha fogalmazhatok így. -
leslien
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #124766 üzenetére
nyilván jobb az Oppo.. már látom itthon pc n, maskor több idő jut remélhetőleg...
-
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #124759 üzenetére
Ezt tovább tartott leírni, mint megcsinálni.
NS Max Exposure Time-hoz beírsz annyit, amennyit biztosan ki tudsz kézből tartani; én 100 ms-t szoktam, telénél inkább 75.
Natë nem azért foglalkozott vele anno ennyire sokat, mert szükség lett volna rá, hanem mert kihívásként fogta fel, hogy folyamatosan csiszolja tovább.
Csomószor mondta, hogy 5 perc csinálnia egy configot, ami veri a gyárit. Amikor 2 napon belül a harmadik sharpness meg mikrotextúra tuning beállítást tesztelte, az már rég nem csak arról szólt, hogy működésre legyen bírva és a gyárinál jobb legyen.
Azt is sokszor leírta, hogy este nem szokott fényképezni, valószínűleg akkor még ki sem volt próbálva ilyen körülmények között az a P6 config, így érdemes kezelni. -
natë
nagyúr
válasz
Mindjárt csinálok, de 2 éve semmi időm semmire.
-
sifu91
aktív tag
válasz
9xl sem vibrantkodik. Elment Sárgás, közepesen semmilyen színekbe.
-
Na akkor mondjad el mi a varázslat..
Bár több képet is meg kell még nézni vele hogy azok is ilyen jók lesznek e..
#124764leslien
Nyilván x8 ultra veri, zoomnak semmi értelme nincs összehasonlítani, na meg a szenzor zoomnak sem, de a közelebbi dolgokat sem normállal. Nem is tudom ez mi akar lenni. [Pixel] [Oppo]
Színeket nézve a pixelbe kevésnek érzem, ahogy a saját 8a-mon is sokszor alulszínezi a dolgokat, az opponak meg picit soknak érzem. -
natë
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #124763 üzenetére
Nem-nem, azt magamtól is megpróbáltam
-
-
natë
nagyúr
Kaptam Redditen egy tippet, hogyan kell belőni a vibrantot, hogy emészhető legyen. Van benne valami...
Xiaomi 15
-
-
leslien
nagyúr
....
coming soon... -
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #124754 üzenetére
Ez is mennyiszer volt már kitárgyalva. 1+2 élet valóban rá volt szánva – arra, hogy részletességben még 0,01%-ot ki lehet-e valahogy préselni belőle.
Záridőlimitet kellett volna csak beállítani és mindjárt alkalmas lett volna gyenge fényben való fotózásra is, mert nem bemozdult 1/3s záridős képeket próbált volna összefűzni. Meg esetleg levenni a zajszűrést, egyik sem egy bonyolult művelet. -
válasz
leslien #124751 üzenetére
Gyárival is jó lenne, de egy agyon tuningolt végletekig előszerkesztett gcam portal jobban megnézném.
Anno még én is feltettem a p6p-ra, de akkor leszerepelt pont ez a gcam kombó 12s ultra ellen, lehet mert pont gyenge fényben volt az összehasonlítás és hiába volt 1 élet + még 2 rászánva, akkor hibázott valamit.
Így évekkel később csak sikerült belőni rendesen, ha így lenne én is megnézném majd 8a-n -
leslien
nagyúr
kérdés a P6P-re feltegyem natë féle Gcam ot vagy gyárival legyen a
Side-by-side camera comparison... ? -
rtrace
junior tag
válasz
Elit3Zotya #124740 üzenetére
"Valahogy van élet/mélység a képekben, nem úgy mint pl sok gcam kép aminek nincs mélysége és olyan mintha egy posztert néznél, ennek van eleje és hátulja."
Mai napig nem tudom, mit kéne érteni ezalatt (valószínűleg semmit, csak minden adandó alkalmat ki kell használni a gcam fikázásra, akkor is ha 0 köze van a témához).
Én örülnék a legjobban, ha lenne benne focus stacking opció is és lehetne végtelen mélységélességet kreálni bármikor, de sajnos csak az optika tulajdonságaira lehet vele hagyatkozni. -
-
natë
nagyúr
válasz
Luck Dragon #124746 üzenetére
4 volt nálam, 4 hibás, különböző problémákkal. Nem erőltetném.
-
-
Drakmusz
addikt
válasz
Elit3Zotya #124740 üzenetére
Semmit nem várok, megbeszéljük a látottakat.
Ahogyan eddig is.
A Pixelt nem értem hogy miért hozod ide, abszolút irreleváns.
Fogok neked csinálni beltéri összehasonlítást, a gyárival nagyjából vállalhatatlan a produkció.
Minden egyes frissítéssel egyre rosszabb, bele sem kell nagyítani.
Kismillió felhasználó panaszkodik az összes Google fórumon, ennyi embernek talán mégsem lehet rossz a szeme.
Azért GCamozunk, mert az esetek 98 százalékában jobb a végeredmény.
Nem tudsz pusztán csak fotózásra mobilt venni, lehetetlen.
Ha ilyen létezne, akkor minimum kétnaponta lef.snánk a bokánkat itt a topikban, az óriási sorozatokat látva.
A másik különösen fájó pont a méret.
Iszonyatosan kényelmetlenek ezek a tepsik, nincsen kivétel.
Nyáron rendesen lehúzzák a rövidnadrágod zsebét.
Ezt csak azért írom, mert a teléket nyilván csak a nagyokba pakolják. -
válasz
Drakmusz #124739 üzenetére
Segíts már nekem egy kicsit.
Mi olyan jó ezen?Nincs túltolva feldolgozás és a színek is életszerűek, lehet élőben nem ilyen volt, de annak tűnik.
Ott a telemakró képesség, szerintem az is nagyon jó, háttérmosásnak hála a nagy teleszenzornak és jó fényértéknek, brutális jó makrókat lehet vele csinálni ez látszik.
Valahogy van élet/mélység a képekben, nem úgy mint pl sok gcam kép aminek nincs mélysége és olyan mintha egy posztert néznél, ennek van eleje és hátulja.
Zoom képek is részletesek és a színek is jónak tűnnek ott is.
Nem csak a részletességet kell nézni egy kép esetében, hogy kinagyítod és úgy mit mutat.Nem tudom mit vársz milyen fejlődést, ezek már elértek egy nagyon jó szintet, összehasonlítva lehetne látni a különbséget direkt célirányosan.
Én is szeretem a pixelt azt használok, de majd hozok összehasonlítást hogy te is megtudd érteni, ha sikerül rábeszélnem magam egyre. -
Drakmusz
addikt
válasz
Elit3Zotya #124737 üzenetére
Segíts már nekem egy kicsit.
Mi olyan jó ezen?
Utolsó fotó például.
Volt fény, normál körülmények.
Ha Leslien azt írta volna oda hogy S25 Ultra, simán elhittem volna.
Csak a félreértések elkerülése végett.
Én érteni vélem ezt ez új irányzatot, a teléket tekintve pedig tényleg hoznak valami pluszt a kínaiak.
A többi része viszont nekem ugyanolyan mint bármelyik csúcsmodell, semmi különös. -
Ixion77
addikt
válasz
Drakmusz #124734 üzenetére
A borús időben készült fotók szerintem alapvetően nem rosszak. Nem az én ízlésvilágom, de láttam már hasonlóképpen kidolgozott fotókat ember fotóstól is, tehát van ainek ez pont így tetszik.
Az utolsó, napos képpel van csak igazán bajom. Azt valahogy úgy dolgozta ki az AI, hogy érzi az ember hogy nem stimmel valami, de nehéz pontosan megmondani hogy mi. Mintha nem egy kép lenne, hanem több, különböző fényviszonyok közt készült kép összedolgozva. Pl. az alsó, aszfalton levő árnyék furcsán világos, a bokrok alatti ahhoz képest nagyon sötét, balra középen levő árnyék a füvön meg a kettő közt. -
válasz
leslien #124733 üzenetére
Elég durván jó, még a 2x szenzor zoom is.
Mellé kerülne valami, akkor látszódna igazán mit is tud, Oppo színekben is nagyon jó szokott lenni, gondolom most sincs másképpen.
Várható is volt, a jelenlegi egyik legjobb hardverrel ellátott telótól.
Egyébként tud 26mp-ben is fotózni, az még jobb lehet.Más.:
[Vivo X200 Ultra vs Vivo X100 Ultra Ultimate Camera Comparison!] -
leslien
nagyúr
pár gyors kép... [link] Oppo Find X8 Ultra
később hozzom majd a többit.. P6P lesz az ellenfél...
-
Ricardo
titán
-
sniper112
aktív tag
válasz
Luck Dragon #124730 üzenetére
Amiről nem sűrűn beszélnek az a nem túl jó szoftver frissítés mármint jön időben de azért sokszor el rontják ami jó, ez is ilyen hello motos dolog, ezt érdemes szem előtt tartani ha hosszú távra veszed. Xiaomi nal is ugyanez a gond ott sem tudnak jó szorfvert kiadni de ott meg ráadásul random is a dolog még 😄
-
-
Helltak
őstag
válasz
Luck Dragon #124726 üzenetére
Igazán nincs mit!
Ebben az alkategóriában, 250k körül szerintem nincs jobb vétel ha mindent egyben nézünk.
Ehhez még hozzájön, hogy adnak a telefon mellé 50k értékű ajándékot (pazar a füles).
Brutálisan jó az üzemidő, remek a szoftver és a kijelző, teljesen korrektek a kamerák is.
Ez sem hibátlan, lekerekített kijelző nem a kedvencem, érdemes úgy rendelni az alzától, hogy fóliát is tegyenek rá, mert nincs gyárilag rajta. -
-
-
natë
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #124721 üzenetére
+1
-
-
Ixion77
addikt
válasz
Ixion77 #124710 üzenetére
Csak nem nyugodott hagyni az ügy, ránéztem még egyszer. Nem a képnézegető hibázott.
A normál képek rendben vannak (#124710 hsz).
A zoom kép a gyáriban oké, a GCamosban pocsék.
Tehát valószínűleg valóban GCam konfigurálási probléma van, méghozzá az hogy az nem a zoom kamerát használta, hanem a normál kamera képét nagyította. Azért lett olyan pocsék az eredmény ahogy az a #124707-ben látható. -
rtrace
junior tag
válasz
BogyóBP #124705 üzenetére
"A Xiaomi iphone szenzorokat használ a másik kettő más fajtát, talán azt amit a samsung is."
Ilyeneket mi értelme van mondani utánajárás nélkül? A tévinformáció terjed csak vele, egy közös szenzora nincs egyiknek se sem az iPhone-nal, sem az azonos kategóriájú Samsung-gal.Sőt, ha a 8:30 körüli részre gondolsz, az konkrétan ugyanaz a JN5 a Xiaomi-ban és Oppo-ban is.
-
Ixion77
addikt
válasz
Plazmacucci #124709 üzenetére
Azért, mert a gyári appal készült változat nincs tele artifactokkal.
Szerk.:
Most hogy mindkettőt látom, érdekes hogy a GCamos mennyivel nagyobb. Pedig mindkét kép 12MPx-es.
Hmm...
Úgy tűnik, a Linuxos képnézegető toszott el valamit cropolás közben. Ez a normális 100% GCam kivágat. Így már nem olyan rossz, úgyhogy igazad van, visszavonom az előző hsz.-emet. -
-
Ixion77
addikt
válasz
novinyul #124706 üzenetére
Valami nem stimmel ezzel a Gcam configgal. Normál esetben nem művelhetne ilyet.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Elit3Zotya #124704 üzenetére
A Xiaomi iphone szenzorokat használ a másik kettő más fajtát, talán azt amit a samsung is. Főleg a [videón] látszik amikor a fényreklámot videózzák hogy a vivó és az oppo betudja venni a szöveget a xiaomi nem persze ez éjszaka van, nappal talán a xiaomi jobb. Képben a vivo elég durva de lehet csak promó anyag.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #124701 üzenetére
Aki szolgáltatótól veszi a telefont (pl én), annál esélye nincs a Vivonak, legyen bármilyen jó is
Maradok Xiaominál. Kár hogy a 15ultrát most nem hozhatom ki.. nem mintha az elődje nem lenne tökéletes
-
válasz
Elit3Zotya #124578 üzenetére
Közben megérkezett a többi YT összehasonlító videó is, még durvább mint gondoltam az x200 ultra.
Ezekkel a kamerákkal ez most megint tarol, pedig azt hittem idén végre vissza szerzi a koronát a xiaomi, de kb esélye sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest