-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz Hegasus #24615 üzenetére
Csillagok megjelenítéséhez Canon kompakton, 80-as ISO és F2.7 mellett 15-20 másodperces záridő minimum kellett. A hold az nagyon fényes dolog, azzal csak az a baj, hogy kicsi még 6x-os optikai zoom mellett is. Egy jobb teleobival persze nem nehéz, csak 808-hoz nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Hegasus #25038 üzenetére
Nem baj. Ha nem voltam kint, hár nem voltam. Egész nap magammal hurcoltam a fényképezőgépet, de csak papír, kosz, tömeg és idióta turisták meg arrogáns kereskedők voltak mindehol. Egy zsibvásár volt az egész.
Az nem téma. Illetve pont ezekre nem kívánok emlékezni.A híd közepén volt egy kiöregedett, tönkrement zenész elhangolt hegedűvel... Na az kifejezetten szánalmas volt.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MR007RM
addikt
válasz Hegasus #25292 üzenetére
Nekem is csak az egyik módosított tetszik csak jobban (1M). Valahogy az élesítést azért mindig igénylem, ha több zajjal jár az nálam nem olyan fontos. Az biztos ha módosítgatok csak nagyon picit fogok, mert nem megy igazán.
(#25293) irgum: Csak szeretnéd, de nem lesz.
(#25297) BigBlackDog: Pár napja még ott voltam. Elkezdődött a munka.
[link] A pókjaimra valaki válaszolt. Most megkaptam.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
BalanceR
addikt
válasz Hegasus #25813 üzenetére
Valóban remek ez a TL, ha nem ismerném a várost, meg a lakóit, azt gondolnám, milyen meseszép,milyen jó lehet ott élni...
Az ilyen videóhoz a teló édeskevés, egy minimum közepes DSLR, három-négy nagyon jó obi, rengeteg türelem hihetetlen sok szabadidő, és jó érzék kell.
Énis gondolkodtam, hogy telóval összedobok valamit de sem türelmem, sem időm nincs hozzá. A svenkelést, fahrolást technika hiányában nem tudnám kivitelezni ,bár egy eggtimer a pásztázást meg tudná oldani...Ha összedobsz egy TLt, feltétlenül posztold ide is!
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
irgum
addikt
válasz Hegasus #25952 üzenetére
Nem gyári. Utólag nem ér szabályokat hozni!
Egyébként ez a program csak annyit tud, hogy engedi az 1sec záridőt, amit a gyárival nem lehet megcsinálni. Nem rak rá semmi effektet, vagy javítást, nyers képeket készít.
A gyárival nem fogok lőni holdat mert irtó gagyi lenne.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
-
MR007RM
addikt
válasz Hegasus #25952 üzenetére
Tessék!
Hold
Persze hozzátenném ez így hülyeség ennél a telónál (is). Egy távcsővel a Hold felszinét is lehetne látni, mint azt korábban már bemutattam.Az tény hito zoomos képe üt a zoom miatt. Nincs mese csak elismerés.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz Hegasus #26041 üzenetére
Nem, az direkt marad. Ha ügyes volnék kiszedném az egész asztalt és egy országútra tenném(két fotó összeollózása) körbe gyönyörű fákkal. Fantáziám az van, de kevés a megvalósításhoz.
-
válasz Hegasus #26420 üzenetére
Ja az a HDR nagyon el van szabva. Az ég pláne.
A pöttyösről annyit, hogy lehet, hogy eladták de a többi nem az igazi. Az étcsokis klasszikus piros mindent visz. Cserpesnek a gyümölcs joghurtja amit sokat eszünk, a rudijuk hát so-so...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Hegasus #27025 üzenetére
Mondjuk a 13MP az I5S-et is hátrányosan érintette. Úgy kellett volna megcsinálni, hogy legyen ilyen is olyan is. Lett volna 4MP-s összehasonlítás is nem csak 13-as, a képek között meg lett volna keverés. A neten nagyon sok helyen még mindig lekonvertálják 2MP-re a képeket, annyira nem gáz a 4MP mint ahogy azt sok helyen felnagyítják, persze hátrányai vannak. Na de ha már itt tartunk nem értem miért is a One került be és nem a Sony Xperia Z1, vagy Moto X vagy lehetne még más típusokat is említeni az élmezőnyből.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Hegasus #27032 üzenetére
Nem azt mondom, hogy csak 1 versenyzőhöz kell igazodni, hanem úgy kellett volna azért, hogy ne legyen ekkora hátrányban az egyik ezért kellett volna a képekkel úgy csinálni, hogy legyen ilyen is, olyan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Baldur's Gate 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest