- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kicsako #39212 üzenetére
Én alapból nagyon rövid féktávokat veszek, Nasummal is voltunk már pár versenyben együtt, és szerintem ő is meg tudja erősíteni. Nekem ez vezetési stílusom, kvaliban is így csinálom. Ráadásul a gumihasználat végett sem büntet érte a játék eléggé, tehát nem is változtatnék nagyon rajta.
Vannak olyan pályák, ahol kb. lehetetlen előzni (Laguna pl.), ott nem kérek elnézést, hogyha megpróbálok bemenni, főleg hogyha 1 seccel gyorsabb is tudnék lenni az előttem haladónál. Azért nem olyan látványos bevetődésekről beszélünk, és nem ördögtől valóak, ellenem is van néhány játékos, aki alkalmazza. Az esetek többségében nincs kontakt, és nem akarom magam fényezni, de egy bevetődéses előzésnél amúgy nincs nehezebb. Ha elbaszod, vége a versenyednek szó szerint, de az is benne van a pakliba, hogy összeérsz a másikkal. Utóbbi nagyon ritka, mert tényleg tapasztalt játékosok vesznek körül (hál istennek). Észrevettem viszont, hogyha visszacsúszok 10. helyre mondjuk, ott már más játékosok vannak (egyszer körbe is kérdeztem a játékosokat, ott már csak 4800 körüli ratingbe vannak), ott már nem eléggé figyelnek egymásra.
Az, hogy belefér-e, határeset, én szeretem a határokat feszegetni, amúgy nem lennék ott, ahol vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest