-
IT café
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #6667 üzenetére
Uhhh ez korrekt
gratula ! Remélem nekem is mihamarabb ilyen lesz
!
-
GEIL
addikt
válasz
Ez szép !
Twine Peaks 7-8-9-10 -et mikor tervezed bevédeni ?
-
Sefneni
őstag
válasz
Nice
Nálam is már legalább legendary mindenki, viszont a "másodlagos tulajdonságok " még nem mindenhol passzolnak.
Plusz kéne farmolnom cuccokat a maxolásukhoz is.
Ja és még a leaderek közül sem mythic mindegyik.
Lehet mégsem állok olyan jól
-
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin #6669 üzenetére
Akkor én 100 nappal levagyok maradva
nálam még akad lilla is
-
huby80
senior tag
válasz
szép...mennyi idöbe került?
-
Sefneni
őstag
válasz
CoderKevin #4814 üzenetére
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy melyik perkeket meg skilleket érdemes rajta fejleszteni? Nem nagyon értek az StW világához.
Köszi!
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4814 üzenetére
Ha ennyire Best Bay
akkor este megveszem, igaz kezdő vagyok de biztos hasznát veszem
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4804 üzenetére
Érdemes befektetni rá,ha igen beszerzem
ajánlott fegyver ?? Ezt is lehet craftolni??
-
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin #4804 üzenetére
mar megvan de ebböl kell még
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4785 üzenetére
Uhh ez mennyi idő munkája ??
Én még csak az 50-ik ( 22 villám szint )napon vagyok,szívesen segítenék de még kevés vagyok ehhez
!
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #4785 üzenetére
Csak összejön egy csapat.
Deatomizert tudok adni igaz nem legendary perkes csak kékig vittem. De a dupla bundlebuss is jó, ahogy olvasgattam utána. Okosok azt írták legalább annyira hatékony és nem zabálja úgy a lőszert. Kivettem a collection bookból a dinó csapatot így nálam is jó a support, mint Neked. Az esti idő tökéletes meg a hétvége inkább amikor jobban bele lehet merülni.
Amiben béna vagyok itt is az a felfelé építés a szarvakhoz, néha azt sem tudom merre induljak olyankor, merre is fog billenni a stormking. Akkor többször volt már, hogy fent voltunk a szarvnál 3 ninja és egy soldier, csak épp a soldier nem adott war cry-t így nem esett le a szarv. Ami még jó lehet, ha valaki gyorsan tudna fegyvert váltani és az earsplitterrel is felturbózná a csapkodást.
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4692 üzenetére
Hát a franc tudja pedig még a win is eredeti. Na mindegy ne rágódjunk rajta, az én bt-m biztos rossz soron készült
vagy nem az a szabvány ami kéne neki
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4689 üzenetére
Lehet így értette de akkor nem olvasta el az egész történetet, mert úgy kezdtem hogy sima bt stick amivel nem csatlakozik ezért vettem meg a sajátját.
-
elder troll
őstag
válasz
CoderKevin #4580 üzenetére
MS store-ba írtam be a kódot, de amíg nem léptem be xbox-on, addig nem láttam a dolgokat. Először pc-n néztem, és nem volt ott. Ezért raktam fel külön box-ra, és léptem be ott is. Utána már pc-n is látszott.
-
markknight
veterán
válasz
CoderKevin #4560 üzenetére
Szerény véleményem szerint simán nyílhatna később az ernyő, pont úgy mint team rumble-ben.Engem speciel pont frusztrál az a 15-20 másodperc míg nem érek le és ergo tehetetlenül ereszkedem, jobb lenne ha én dönthetném el mikor nyitom a glidert, ha meg nem nyitom akkor hadd haljak meg.
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #3094 üzenetére
Szia!
Köszönöm a sok infót, arról esetleg van valami hír, hogy a csapdák tartósságát mikor hozzák helyre? Ez esetleg a sima stormshield védésekre is így lenne, mert valahogy nekem az update notesban így jött le. Elég sok mechanical parts-ot esznek a csapdák, jó lenne ha maradna a tartósság.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Formula-1
- Sweet.tv - internetes TV
- Honda topik
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest