Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peat;) #49160 üzenetére
sajnálom, én ezt teljesen másként gondolom
Egyébként nem utálom Alonso-t..t távol áll tölem..egyszerűen az a véleményem amit leírtam..azaz számomra egyáltalán nem volt nyíltsisakos max egy két futamon, de a VB-t nézve nem. Futamokon verték már el többször is MS-t, riválisok, csapattársak.
Én pusztán azt gondolom, hogy a VB cím 2005-ben egyáltalán, és 2006-ban sem volt umond 'nyíltsisakos'.
Suzuka-t azért említettem mivel a jóisten tudja mióta...de még az A5 is cikkezett róla (lusta visszakeresni) hogy mikor történt MS autójával (de úgy általában a Ferrari-val) müszaki hiba.
Ez pedig az utolsó előtti futamon történt amire egyforma pontszámmal érkezett Alonso-val.
Így történt hogy az utolsó futamára kipréselte az a hihetetlen csapatást és (eddig azt hitte,) befejezte a pályafutását.
Az tény hogy Alonso személyében méltó ellenfele volt, de én nem éreztem (és most sem) egy pillanatig sem kiegyenlített kűzdelemnek.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest