- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Windows 11
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Mandriva, Mandrake Linux
- OpenWRT topic
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Adobe Lightroom topic
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6 #48500 üzenetére
Kicsit kutattam még.
Van egy Total Mesterkurzus videó (időzítettem), ez alapján ha C3 olajat raksz A5/B5 helyére (ahogy nálam sikerült), akkor habár működni fog, de a motor szétnyírja az olajat és megeszi.
Viszont esetemben az A5/B5 szabvány nem létezett még 2002-ben, amikor az autóm kigurult a gyárból, szóval ez nem jó kiindulópont. Az autóm kézikönyve szerint ugye Ford WSS-M2C913-B szabvány kell, de ha az nincs, akkor ACEA szabvány szerinti A1/B1 vagy A3/B3 mehet bele. A C3 szabvány meg az utóbbihoz elég közel áll, szóval eszerint nem lesz gond. Olajfogyasztásra azért figyelni fogok...
-
erdey_a
addikt
válasz
lezso6 #48500 üzenetére
én - mondom én - nem cserélném azonnal. egy ACEA C3 olaj elviekben tud mindent, amit egy A5/B5 olaj, csak "védi" a nálad nem létező dízel részecskeszűrőt. És mivel dízel autókhoz fejlesztették, soha senki nem is akarta benzineshez minősíteni.
Egy évet - pláne kis futással - szerintem gond nélkül elmehet, de a nyugalom lehet hogy megér pár tízezret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest