-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
#31600896 #25304 üzenetére
Nekem jobban tetszik a fekete hátteressel, mint a simával. Bontóból van így nem tökéletes de legalább gyári, nem kínai depós.
Szatuna a légterelő, hátra nem raktam.
A fehér felirat az én művem, de egy-két szezon alatt be fog szürkülni, koszolódik. Szerintem jobban mutat a színes/fehér felirat a sötétszürkén, kicsit feldobja az egyébként unalmas gumikat.
Pirelli P Zero gyárt alapból többféle színes feliratosat, de asszem azok verseny/pályagumik.radi8tor: Teljesen igazad van, eszembe se jutott megnézni. Azon bosszankodtam, h szétesett az index mikor kiszedtem.
Dißnäëß: Osram halogéneket pakoltam mindenhova, meg vagyok velük elégedve. Ledes izzók forgalomban hivatalosan nem használhatóak, én is max csak távolsági fényszóróba raknám bele, de mivel úgysem megyek sokat városon kívül sötétben így felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest