- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- OpenWRT topic
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Lightroom topic
- Microsoft Excel topic
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
troll81 #52756 üzenetére
Igen a pöttynek van jelentősége
Amúgy csak egy pötty volt?Ahogy nézem a S Max jó pár fajta rugóval volt szerelve [link], már ha jól kerestem és hihetünk nekik
És figyelni kell főleg egy olyan autó esetén amiből van 5személyes és 7személyes is mert a 5személyes rugó még ha erősített is nem lesz jó a 7személyeshez, főleg ha 7személyel használnod is
Nekem Touran van ugyan ez a helyezett, így nem kockáztattam és pöttnek megfelelő rugót vetettem, ma kellet volna hívnia a szerelőnek hogy cseréljük de biztos nem ért rá
Szerk
Na itt talán részletesebben le van írva egyes rugók [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest