Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Húúú...ne is mond.16 évesen voltam utoljára,most 26 vagyokAkkor (kétszer) nagyon megkínoztak,és azóta nem mertem elmenni,baromira féltem.Akkor is már rossz volt,amit most húztak;mikor a suliorvos belepiszkált,akkor majd beszartam.A fogaimat mostam,bár volt hogy kimaradt,de olyan 85%-ban megsíkáltam.Akkor,amikor legelöször írtam,nem akartam elmenni.De aztán gondolkodtam(nagy szó
),jobb nem lesz,inkább túl esek rajta.Hát így lett,most már csak tömni kell.Megvárom míg elmúlik a fájdalom teljesen,aztán megyek megint.Lehet;hogy már a jövő héten.Kaptam anyámtól szülinapomra egy elektromos fogkefét+szájvizet.Először azt hittem;hogy baromság a szájviz;de aztán utána néztem és sok helyen olvastam;hogy nem árt,ha használom.Oral-b:380 ft,és elég egy hónapra.
Azért erre gyúrni kell...kellett ám,két egymás melettit vésett ki,igaz az egyiknek csak egy gyökere maradt benn;de a másik gyökérkezelve volt úgy...pontosan 10 éve.azóta szépen szétesett;de úgy,hogy csak a 3 gyökér maradt meg.N azóta hogy így szétverte a pofámat kalapáccsal meg vésővel,azóta már nem félek.
Akkor nem fájt;de utána;este nagyon.Még jó hogy a cataflam segített.
Az én példám jó példa a rosszra:vigyázzatok a fogaitokra.
Basszus,még rímel is.
Itt a példa:a fogam(már ami maradt belőle[link]
[link]
Aztán jó fogorvos legyél ám.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Casio GSHOCK karóra
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest