Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdv emberek!
Az a helyzet állt elő nálam, hogy észrevettem, hogy mozog az elülső fogam (a 4 "nagy" közül a jobb felső) és ez irtóan idegesít, illetve félek, hogy ki fog esni. Nem olyan szinten mozog, hogy fél centi kilengése van magától, csak ha megfogom a 2 ujjam közé akkor érzem, hogy mozog. Mondjuk most idén ballagok középiskolából, a ballagási pénzt szerintem elviszi a fogászat (még úgy is, hogy keresztanyám az asszisztens, gondolom valami engedmény lesz ezért), csak ezt szeretném hamarabb letudni, mert ha kiesik ez itt elöl én azt nem tudnám feldolgozni
.
Ezzel mit lehet csinálni? Olvastam, hogy van valami sínes megoldás, de az biztos nagyon sok pénzbe kerül, nekem pedig nincs kevés se, nem hogy sok.
Előre kösz a segítséget!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest