- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- Mégsem évtizedek múlva tarolnak a kvantumszámítógépek?
- Beadja a derekát az EU, tényleg túl sok a szabályozás?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ryder62 #167027 üzenetére
Míg a Bad Boys 4 átment már túl kreténbe, hogy a tiktak generációt is befogja addig Foley legújabb kalandja hozza a klasszikus hangulatot. A nosztalgia bőven megvan, F mindenből kidumálja magát, egyes jelenetek és zenék a klasszikust idézik. Pl itt is üldözéssel kezdődik.
Bad Boys: Mindent vagy többet
Bad Boys: Ride or Die (2024)Ugyanezt éreztem én is, túl sok volt már a kreténség. A visszatérő poénok persze tetszettek, a klasszikus badboys zene is de az akciójelenetek közt volt pár nevetséges sajnos, főleg a vége felé. A kedvencem, hogy miközben
a fél világ őket üldözi, valahogy mindig tele vannak fegyverrel, stb, a végén konkrétan egy komplett kommandós felszerelésük van, miközben nyilván nem lehetne, ja és a szemtanú elmenekül, a gyanúsított meghal és így simán lezárják az ügyet, hogy jó akkor okés most már hiszünk nektek Klasszikusok folytatása terén ez alulmaradt a nemrégi Beverly Hills Cop-al szemben szerintem is
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ryder62 #167027 üzenetére
...nekem azért tetszett, mert tartották a megszokott akcióvígjáték vonalat, faék történetvezetéssel... szórakoztatott, jó volt
örülök, hogy nem akartak a végére erőltetni valami idióta dupla-/triplacsavart
számomra ez ment az újranézhető kategóriába és tökéletesen elégedett lennék, ha a bb4 is ugyanezt tudná hozni (sajnos kritikák alapján nem ugrották ezt meg)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ryder62 #166787 üzenetére
mi a 2. részt 20 éve 1 hónap alatt vagy 10szer megnéztük
az 1. rész persze megint alapmű... főleg ahogy megtalálták a gyengémet a 911-essel
az egészben az a legnagyobb vicc, hogy Martin Lawrance 30, Will Smith pedig 26 éves volt a legelső rész idején... boys... még kb oké... 2003-ban már neccesebb volt (38-34), de még oké... aztán 17 évet vártak a 3. résszel és még mindig boys-nak csúfolják őket
2024 van, jövőre 30(!!!) éves az első rész... ők meg még mindig "rossz fiúk", nem pedig "kivénhedt nagypapák"
-
spiky03
veterán
válasz
Ryder62 #126497 üzenetére
Mondjuk en az 1nek jobban szerettm a szinkronjat.
Sajnos ugye aki akkor volt Will Smith hangja mar nincs koztunk..de Martinnak is jobb volt szerintem az a szinkron mint Kalloi. De ez is turheto, megszokta mar a fulem.
Meg az eslo reszben amikor a kiszorja a krumplit a kocsiban.
Jaja engem is varatlanul ert a trailer, foleg, h ilyen hamar jott magyarul is.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
Enton
addikt
válasz
Ryder62 #56974 üzenetére
Hát kb amikor ő megunta hogy mindig meghal és újra el kell mindent magyaráznia akkortájt untam rá én is. Okés hogy erről szól a film. De egy csillagkapu rész ugrott be róla rögtön, amit nem egyszer láttam már jóval ezelőtt. Amúgy végülis látványos ahogy azt kell, igazi popcornmozi. -
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)8-16GB RAM,SSD,szép
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD
- Ultrakönnyű Toshiba UltraBook core i5 (4x28Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,256GB SSD,jó akku