- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- Milyen routert?
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz OPiiPO #117010 üzenetére
Én az eredeti 87-es Predatort se nevezném ZS-kategóriának. Meglepően jól összerakták; mind a képivilág, mind zenei téren olyasfajta készítői odafigyelés jellemzi, ami mindenképpen a többi, hasonló stílusú film fölé emeli, ráadásul az akkori világ egyik, hanem a legnagyobb akciósztárjának a jelenlétével. Elég csak megnézni a földönkívüli jelmezét is, profi munka.
Viszont attól, hogy minőségi akciófilm, még nyomokban sem tartalmaz sci-fit (nem is értem, hogy itt páran miért ezzel jönnek), hanem egy hihetetlenül hangulatos mozi - aki ebbe többet lát bele, az szerintem rossz úton jár.A 2. részt én legalább annyira szeretem, mint az elsőt, Danny Glover agresszív nyomozó karaktere és a városi környezet szöges ellentéte a nyugodt Schwarzeneggernek és a dzsungelnek, és úgy nyúlt hozzá a megteremtett alapokhoz, hogy nem sérült az előzménye. Ez mindenképpen dícséretre méltó.
Aztán eltelt sok-sok év, megannyi félregondolt folytatás, megszoktuk az évek alatt a karaktert is.
Shane Black koncepciója érthető, ő azt csinálta az új résszel, amihez igazán ért, és sajnos az is beigazolódott ismét, hogy miért kerüli a nagyköltségvetésű filmeket. Én azt érzem, hogy tehetséges író, és jó rendező, viszont nem tudja eléggé érvényesíteni az akaratát, az elképzelését a nagykutyáknál.
Majdnem minden film, amiben részt vett, megjelenéskor eléggé megosztotta a közönséget. Elég csak visszanézni az Utolsó akcióhős hatalmas bukását, amely később mekkora klasszikus lett. Vagy az Utolsó cserkészt és így tovább.Ő mesél, kifiguráz, de legfőképpen szórakoztat.
Amikor először írtam az új Predatorról, már akkor szóvá tettem, hogy megosztó lesz. Megértem, ha valakinek nem fekszik, hogy kedvenc szörnyét ilyen formában látja viszont. Nekem bizsergett a bőröm amikor néztem,megnevettetett, vagy épp csendben figyeltem ahogy akcióznak, végig lekötött - de ami ennél is sokatmondóbb, hogy az adott moziközönség akivel néztem, hasonlóan reagált. Szeretem, amikor a közönség együtt mozog egy filmmel, és ezt az új Predator maximálisan teljesítette.Aki ezt a filmet ZS kategóriának vagy nézhetetlen mocsoknak tartja, annak javaslom, nézze meg mondjuk ezt:
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital