-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Egyre gondoltunk!
Nem feltétlen negatívumként hoztam fel, szeretem az ilyen kameradrámákat és lowbudget scifiket, és az se gond ha merít a Primerből. Felírtam, nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi az infót!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz devil-k #57442 üzenetére
Ha tudod minél előbb pótold! Talán ha láttad az Enemy-t ( Jake Gyllenhaal ), akkor azt szorozd fel párszor és annyira lesz elvont, a négyzeten....
Nem egyszerű film, fontos, hogy nyitott legyél az ilyen alkotások felé különben az lesz a vége, hogy csak Laura Harring csodálatos mellei ragadnak meg a film után..... no offense spiky03[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
aizen92
addikt
válasz Bad Pritt #57446 üzenetére
Jupiter Ascending? A világ legkatasztrofálisabb főgonoszával? Egy picsogó, komolytalan, botoxarcú tizenévesnek kinéző kis szeplős pöts.? Why?
Valahogy számomra Csingiling Tátyúm és P!n@ Kunis egyet jelent a B kategóriával.
Nekem annyira nem kerek ez a story a trailerek alapján, erőltetett, szerintem a lényeg le is lőtték már a trailerben..... de reméljük nem lesz igazam.Mindjárt írok én is egy top 5 listát btw. aztán lehet engem is savazni nem tudok választani. Amit látok, hogy 2015 a folytatások éve lesz. Rengeteg remake, reboot, 2-3-4-5-6-78. része a filmeknek, hááát.
Amit most várok az a mindenség elmélete és a kings man és az Amerikai mesterlövész. Februárig látok előre most.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Bad Pritt #57448 üzenetére
2014-es listámhoz is odaírtam direkt, hogy magyar mozis lista.
Lehetetlen követni, hogy mi mikor jelent meg az USA-ban és mi nálunk hetekkel/hónapokkal később... + ez a 3 eléggé top10 gyanús, várjak a 2014-es listámmal/ idei elszámolásommal 2-3 hónapot mire minden usa-ban 2014-ben kiadott filmet itthon hajlandóak levetíteni? Nyeeeh..... Nem tűnik logikusnak, számomraAmúgy CGI és a fotózás az nekem is feltűnt, hogy nagyon ott van és szép és egységes, DE a föld méhkirálynője story..... háááát..... és még mindig a főgonosz, én azon nagyon kivagyok. Nagyon idegesítő, és annyira súlytalannak és jellegtelennek hat számomra.
btw. Bajom nekem sincs velük, csak nem nagyon tudok olyan top filmet tőlük, amire azt mondom, hogy Na ez ott volt a színészi alakítást nézve.
Aztán lehet, hogy most egy blockbuster scifinél fordul meg a világRinya ellenére elsőként leszek kénytelen megnézni, mert a kisasszony "meglepő módon" rá van kattanva.....
Mila Kunis + Channing + scifi+ rom-dráma..... Kell ennél több?[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Pearce #57597 üzenetére
A végén tök egyértelmű a dialógus magával. Szépen látszik a kocsiban hogy mi a szitu. És mondomén tökéletesen leírta. Sammy volt ő maga. Az a story a sajátja volt.
Nem figyeltél film közben! Ejnye![ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Nem egy értelmes egyén. Rengeteg ilyen elszólása van. Szimplán autoskip az összes hozzászólása.
madgie: Lotr a galaxis őrzőivel egy lapon említeni mindezt úgy, hogy akik imádják agyatlanok..... Eléggé szánalom kategória és most kiállok az igazamért, ennél idiótább hszt nem mondom, hogy ritkán olvasni itt, de sikerül mindig kitennie magáért.
A kép pedig király[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Thunderzolee #57634 üzenetére
tegnap én is kerestem. szétszedtem a gifet és külön külön képkeresés. Semmi. Még a reblogolt tumblrekben sincs róla említés, se egy kommentben, se egy postban. semmi.
Talán sorozatos topicban kérdezd meg.
Hátha.rt06: nem akarok egyik se lenni. csak az ő hosszászólására reagáltam. De fölöslegesen ne offoljuk ilyenekkel szerintem a topicot, mert megint egy totál fölösleges flame indul meg, hogy megint ki-mi a "valami". Az ő hsz-ei ezt váltják ki belőlem valamiért. Nem szép dolog tudom. ignore és kész, ahogy ő is tette most az enyémmel. Aki viszont emelett megint nem tud elmenni.....
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz callmeakos #57757 üzenetére
ez nagyon nagy köszi!
-
aizen92
addikt
válasz kiszi07 #57767 üzenetére
Jogos! Kéne lennie, ha már világkörüli úton volt. Érdekes, hogy YT-ra nélküle töltötték fel.
Amúgy köszi, hogy beírtad. Teljesen elfelejtettem, és így hogy YT-ra felkerült FHDba!!!!!!!! ( mi történt ??? ) tuti megnézem a napokban![ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Eddig is tudtuk, de érdekes így egymás mellett egy jelenetben látni, hogy ezek a szoftveres színfilterek, hogyan alakítják az adott film/jelenet hangulatát.
-
aizen92
addikt
válasz callmeakos #58090 üzenetére
A HP működött és kellett,a többi nem.
-
aizen92
addikt
De. Csak olyan steril mobilkorházakat húztak fel a szövetségesek, amit itthon tátott szájjal néznénk, még ma is.
Vagy stabilizálás után gyorsjárat a német usa támaszpontok korházaiba, és mindezt egy napon belül.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
spoiler fogalmát hetente kell a szájakba rágni? De most komolyan?
-
aizen92
addikt
válasz Realradical #58647 üzenetére
-
aizen92
addikt
Nem "tudományos izé" lesz. Ne így állj hozzá. Nézz meg pár trailert, és le fog jönni belőle, hogy életrajzi romantikus dráma az egész. Legalábbis én erre számítok. Science kb 5%-át teszi majd ki a filmnek. szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Philadelphia. 1993.
Egy podcastot hallgattam éppen amikor feljött ez a film, hogy milyen hihetetlen alakítást nyújtott benne Tom Hanks. Meg is lepődtem, hogy egyáltalán nem is hallottam a filmről, pedig Tom Hanks, Denzel Washington, Antonio Banderas is játszik benne. Ezek után gondoltam egyet és gyorsan be is szereztem és még aznap megnéztem.
Imádom a kameradrámákat. Ez pedig, minden igényemet kielégítette.
Tom Hanks, hihetetlen, tényleg. Még most is a hatása alatt vagyok. Olyan vérprofi, olyan ezerarcú nagyszerű színész. Denzel tökéletes volt a "supporting role"-ban. ( Azért használtam itt az angol kifejezést, mert ennél//és sok más filmnél/ a "mellék"szereplő kifejezés nem adja vissza ennek a szerepnek az igazi súlyát. Itt pedig kellett Denzel játéka, anélkül nem működött volna a film )
Ami a legszembetűnőbb volt és legfurcsább élmény az egészben, az az operatőri munka. Rengeteg közeli felvételt használtak, már már csak a színész arcjátéka töltötte ki a vásznat. Tetszett és működött ez a kamerkezelés.A kedvenc jelenetem, amikor a party után ott marad az ügyvédjével és bemutatja neki a kedvenc opera áriáját. Tom Hanks játéka valami elképesztő volt, és ahogy Denzel ott ült, tényleg nem csinált semmi mást, csak ült és nézte Andrew Beckett talán utolsóelőtti legélvezetesebb pillanatát, talán utoljára érezhette magát "élőnek". Az a tekintet és Hanks tánca .... Rég láttam ilyet. Tökéletes volt szerintem.
A film nagyon komoly és fontos témát dolgoz fel, ami megmozgatja az embert. Remélhetőleg rengeteg nézőt késztetett gondolkodásra és még késztet ma is, ha látja a filmet. Erről a részről órákig lehetne beszélni, nézze meg mindenki a filmet inkább
Tom Hanks megérdemelte ezt az Oscart is. Azért Liam Neesontól se sajnálta volna szerintem akkor az Oscart, ha mégis ő kapta volna. Erős egy év volt az biztos ( Schindler listája ).
-
aizen92
addikt
válasz genndy #58707 üzenetére
Köszi ezek megvoltak, múltkor itt ajánlottak vagy 6-8 hasonló filmet. Ha van hangulatom hozzá pusztítom őket
Igen és fail, azt elírtam nagyon, annyit filóztam az operátőri munkán hogy kamera lett a kamarából
Ja és M.M. nevét én se tudom soha elsőre leírni.Következő amúgy Mark Ruffalo The Normal Heartja lesz.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Bad Pritt #51098 üzenetére
Paul Thomas Anderson rendezése, Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Reese Witherspoon, Owen Wilson, Aaron Eckhart, Benicio del Toro és még töménytelen névvel van teletömve. Iszonyat jó, ha valakinek nem feküdt a Wall of Wolf Street (nekem) vagy méginkább az American Hustle (sokmindenkinek), akkor ez lesz a telitalálat.
"Ma kezdtem el összeírni a január-februári mozis listám, amit feltétlenül látni kell. s9-en szoktam nézni ezeket, és most találtam rá erre. és amiért linkelem a te hsz-ed:
Ugyanez nálam is. Nem nagyon feküdt a WallStreet, kicsit mást vártam akkor: De ez! Wow! Szereplőgárda nem semmi, pure retro krimi. Megvett kilóra a trailer.
Nagyon várom!(Akit meg érdekelne, én ezeket nézem majd meg februárig:
Birdman Egyik legjobban várt filmem az American Sniper mellett.
Theory of Everything mert kell egy film ami [link]
The Imitation Game Ismerjük ugye a viccet: [link], de ettől nagyon félek. Az megnyugtat, hogy imdb 8.2 és 8 oscarra jelölték, de a trailernek, nem nagyon sikerült meggyőznie. Remélem kellemeset csalódok.
Inherent ViceÉs mivel túl sok a dráma (már megint) és nem kéne depresszióba zuhanni a túl sok komoly film miatt: levezetésnek egy Kingsman és sajnos a Jupitert muszáj megnéznem. Egy szó miatt: Nők....
Ha valami lemaradt várok ötleteket.
Egyedül a Whiplasht fogom otthon megnézni. Választani kellett, különben bankruptcy.Ha lesz időm pár sort majd írok azokról, amiről még nem született részletesebb beszámoló (pl. Birdmanről már leírtatok mindent nagy valószínűséggel. )
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz brownus #58767 üzenetére
Aki nagyon rá van pörögve a filmre, az a maga érdekében ne olvasson tovább!!!
Én fogtam a fejemet a trailernél. CGI-ra tuti nem lesz panasz és nekem nincs bajom a Wachowski fivérek egyetlen egy filmjével se ( najó Troll on Mátrix- Forradalmaknál lemondhattak volna Troll off ), de ez most nyeeeeh.
Középszerű Csennying "Elffülű" Tátyúm és Mila Kunis ( jó neki ott a Black Swan amire azt mondom, hogy kiemelkedő ) + a legnagyobb gááz az egészben ( trailer alapján a mérhetetlenül bugyuta méhkirálynő storytól eltekintve ) az EZ:Könyörgöm. Ő a valaha volt legbénább főgonosz szerintem amit scifi látott. MIEZ? a hangja emellé csak ráadás, nem beszélve a szinkronos hangról. Ohhh my....
Troll out.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- OpenWRT topic
- BMW topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest