-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Huma
addikt
válasz baluka26 #21005 üzenetére
Jelen!
Amúgy nem tudom miről van szó. Ezer éve láttam és már nem sokra emlékszem belőle. Szerintem meg is nézem újra.
(#21003) Integra:
Jópofa. Én az avatáromra szeretnék hasonlítani, de ahhoz be kellene kékülnöm.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
TazLeacher
nagyúr
Mama
Nem volt rossz, főleg az utóbbi évek felhozatalában, amikor minden horror vagy dög unalom, vagy kliséhalmaz, vagy együtt a kettő. Horroron edződtem, de sikerült egy két jelenetnek ütnie szépen. A vége nem tetszett, talán azért, mert e "misztikum" megszűnt ezzel a fizikai párharccal meg az érzelgős jelenettel. Ha kapott volna valami: "Neeeee, ezt el sem hiszem" csavaros befejezést, akkor nagyobbat ütött volna, de jelenleg ebben a mezőnyben ez egy 7/10-re jó lesz.
-
hoffman_
nagyúr
Jack Reacher
1080p engdubátlagos jó akciófilm, sejthető végkimenetellel, kvázi csavarral, pár jó jelenettel és bunyóval, Tom Cruise elviszi a hátán még simán.
7/10
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
batai15
félisten
trópusi vihar
7/10
Robert Downey jr vitte a hátán, jót alakított amúgy semmi extra a film. -
varsam
őstag
Ajánlanátok estére valami jó vígjátékot és/vagy akciófilmet? Valami könnyű szórakoztatóra van szükségem.
-
F34R
nagyúr
Stoker-t ki latta ?
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen idevaló kérdés: adott egy 720p film mellé magyar hang, alap angol. Melyik programmal tudom az angol hangot kivenni, majd rátenni a magyart? Múltkor már megvolt, csak azóta volt egy újrahúzás. Köszi!
-
pohár
félisten
hát megint beleszerettem Jennifer kisasszonyba
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Integra #21022 üzenetére
bingoooo
ezek a táncolós, meg edzős ruhák, hujujujujuj[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Integra #21024 üzenetére
úgy úgy, testre egy álom, és amint az már kiderült, az észosztásnál se állt a sor végén... perfekt
hoffman úgy eltűnt, csak nem kiment hozzá, ahogy azt megfogadta hónapokkal ezelőtt?
dokee... itt/ebben
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz leslieke #21027 üzenetére
nekem bejött, nem annyira vígjáték, mint amennyire dráma és romantikus, de elnevettem magam egyszer-kétszer
szóval nézze mindenki, aki még nem láttaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
leslieke
Jómunkásember
Kösz a válaszokat. Megnézem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Napos oldal jó sokat ordibálnak benne. Ezt a filmet nővel kellett volna megnézni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mephi666
nagyúr
válasz leslieke #21035 üzenetére
mi múlt héten néztük és a sablonok ellenére nem egy rossz film... barátnővel/asszonnyal nézős vasárnap esti mozinak tökéletes
izé... hmmm... nem egy oldboy, de többször újranézős, ajánlott darab sztori is rendben, színészek is, helyszín, fényképezés, minden megvan teremtve szépen a film atmoszférája...
spoiler: az elején olyan érzésem volt, mintha az '50-'60-as évek környékén játszódna
dead man down (en sub)
rohadtul vártam ezt a filmet... jó kis leszámolós-romantikus bosszúdráma, szerencsére egyáltalán nem csöpögős... leginkább a drive-ra tudnám hasonlítani, de sajnos annyira nem jó... a trailer alapján kicsit másra számítottam: az imdb pontszám kicsit alulértékeli... nekem tetszett (spoiler: a magyar vonatkozás meg poén benne ) ...egynek azért bőven jó
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hoffman_
nagyúr
kis Fassbender tegnap kint nyomult F1-n Kanadában, nagyon helyesen
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég láttam egy akciófilm bemutatót egy ázsiai rendezőtől, de elfelejtettem a címét.
A sztori szerint egy kommandós csapat rajtaüt pár rosszfiún egy emeletes házban, de aztán csapdába esnek és elkezdik egymást halomra ölni.
Valaki ráismer ebből a filmre?
Let the Zone take me if I am.
-
mephi666
nagyúr
-
atike
nagyúr
Hihető ez a forrás...?
Mel Gibson lesz a főgonosz az Expendables 3-ban,....
Szerk:
Ooops. Vótmá. Bocsi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Cyberpunk 2077
- Windows 11
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest