Aktív témák
-
Ifju
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Fecogame #23310 üzenetére
láttad a régi változatot? amikor még kicsi voltam, vasárnap délelőttönként adták talán az mtv1-en... anno nagyon parás volt gyerekfejjel... szerettem ezt a 8 részes minisorozatot és pár éve beszereztem, majd újranéztük... nagyon jó volt kb 15 év elteltével is
pár napja néztük meg barátnőmmel ezt az új remake-et...
a hegy gyomrában (2009): (spoiler)
kicsit félve vágtam bele, mert éreztem, hogy nem fogja visszaadni a régi hangulatát... a felvezetés/környezet pl. nagyon tetszett... a film elején úgy éreztem, hogy rendben lesz az egész... aztán szépen lassan elfogyott a lendület és átment az egész gagyiba...
össze lett csapva nagyon az egész... wilberforce-ék nem adták vissza azt, amit kellett volna... a régi sorozatban lehetett tőlük fosni ezerrel, de itt csak pofáztak-pofáztak-pofáztak és nem "emberkedtek" eleget... illúzióromboló lett... a gyerekek unokatestvére meg azzal a szőke csajjal aztán tényleg átvitte gagyiba az egészet... jobb lett volna, ha jobban ragaszkodnak a régi sztorihoz, amiben ha jól rémlik, elkapták ezt a srácot
(itt meg becsajozott, dugott, stb... nem kellett volna)
nekem speciel jobban bejött volna, ha egy parázós sci-fi/fantasy/horror/thriller keveréket hoznak össze... 1.5 óra helyett 2 órában és akkor mindenre több időt lehetett volna áldozni
ha a film elejét kellene értékelnem: 7/10, a közepe/vége miatt viszont összességében 2/10-et adok rá, mert a szememben ennyire lehúzza...
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest