Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz nincsnév007 #17 üzenetére
Igen, iMessage esetén nincs külön díj két iPhone között.
-
nozs23
addikt
Biztos, hogy at fognak allni arra, amit az Apple hasznal, ha moduk lesz ra. A Google kb. 2 havonta 1x biztos odaszur az Applenek, az RCS tamogatas miatt. Ha eljon a nap, amikor tamogatni fogjak, akkor a Google biztos minden megtesz majd azert, hogy a legtobbet hozza ki a kompatibilisbol.
-
arnyekxxx
veterán
Pedig annyira azért nem friss és underground ez az RCS dolog
https://index.hu/tech/2009/07/30/mobilcegek_keszitik_a_facebook_koporsojat/
-
-
nozs23
addikt
Ez nem Android, hanem egy protokoll és nem most találták ki. Androidon már elég régóta támogatott, csak az Apple nem vette fel. Nagyjából úgy működik ahogy leírtad. Mindenkinek sokkal jobb lesz, hogy az Apple is támogatni fogja. Azzal, hogy eddig nem tették, a saját felhasználóikat szolgáltatták ki az SMS-el járó hátrányoknak (és veszélyeknek). Az SMS semennyire nem titkosított. A szolgáltatód konkrétan el tudja olvasni.
-
aktív tag
Nálam elég magas az iMessage forgalma, mert a környezetem többnyire Apple-felhasználó, így nem kellett gondolkodnom, melyik szín mihez társul.
Plusz eleve jelzi is (szöveggel), amikor iMessage készül. Android után nagyon megkedveltem ezt (is), nagyon megkönnyíti a távoli eszközök közt történő veszteség-mentes és gyors képmegosztást, mindezt extra díj nélkül (szemben pl az MMS-sel).
Persze azért mi vagyunk kisebbségben itt, Európában. Így érthető is a gyártó fenti nyilatkozata. -
mepet
addikt
Most hallok eloszor az RCS-rol.
Ezt talaltam: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/kapcsolodo-szolgaltatasok/uzenetkuldes/
Azt irjak, hogy, ha van net, akkor a neten megy, ha nincs, akkor SMS vagy MMS-kent. (Utobbi a mai napig is jo draga dolog...)
Szoval az androidnak sikerult kb 10 ev kesessel lekoppintani az iMessaget. Nem kapkodtak el. -
mepet
addikt
Persze, hogy nem nepszeru. Mivel eszre sem veszik az userek, max a szamla nezegetesekor, hogy je, de keves sms-t kuldtem.
Szerintem 10-bol 9 iPhone user nem tudja, hogy mikor kek vagy zold a cimzett neve az uzenetkuldesnel... Az a durva, hogy most igy hirtelen nekem sem ugrik be, melyik-melyik, pedig minden nap latom. Most kigoogliztam. A zold az SMS, a kek az iMessage. Egyebkent szerintem logikatlan is, hogy a kek az ingyenes, a zold a fizetos uzenet...
-
joey04
titán
helyes
-
nozs23
addikt
Már bejelentették, hogy támogatni fogják az RCS-t. Ezzel gyakorlatilag megoldva a probléma. Titkosított, nem feláras, minden szempontból sokkal jobb, mint az SMS. Biztos maradnak iMessage exkluzív funkciók. Szerintem marad a kék-zöld buborék is, de a fő probléma orvosolva lesz.
-
aktív tag
„Az Apple korábban azzal védekezett, hogy az EU-ban eltörpül az iMessage népszerűsége a riválisokhoz képest”
Ebben pont igazuk van, mert valóban ez a helyzet. -
Busterftw
nagyúr
Alig varom hogy legyen Facebook Messenger Linkedinen, meg Tikto,k, most hogy meg kellett nyitni.
-
Fritz Teufel
addikt
Vibert használok, az iMessage-et csak akkor, ha a mási félnek is iPhone-ja van. És úgy gondolom, hogy jól van ez így. Az iMessage maradjon csak meg szépen iPhone vonalon.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest